עבור לתוכן

2 דרכים להשתיק את הטרנספורמר, באיזו לבחור?

Featured Replies

פורסם

אולי כדי שפשוט תיקנה בקר מאוררים ? גם יותר זול וגם לא תיצתרך לחליף אותם וגם המארז שלך ישאר יפה

• תגובות 36
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שטויות, זה לא יסנוור בכלל.

תאמין לי שעדיף קתודה, כי אם לא אז מאוורר אחד לא יאיר לך מארז שלם כמו שצריך.

אני חוזר, אל תלך על המאוורר פחות טוב רק בגלל הקתודה, ואם אתה רוצה אור חלש תקנה קתודה אחת או שניים קטנים ( כמו זה שהגיע עם המארז ).

ולא שווה לקנות בקר מאווררים, כי אז כששקט אז המאווררים שלך לא יאווררו כלכך טוב, וכשהם כן יאווררור טוב אז יהיה רעש ( הרבה אעש וישמעו את זה כם אם אתה שומע מוזיקה או את הקולות של פצצות במשחק )

פורסם

שטויות, זה לא יסנוור בכלל.

תאמין לי שעדיף קתודה, כי אם לא אז מאוורר אחד לא יאיר לך מארז שלם כמו שצריך.

אני חוזר, אל תלך על המאוורר פחות טוב רק בגלל הקתודה, ואם אתה רוצה אור חלש תקנה קתודה אחת או שניים קטנים ( כמו זה שהגיע עם המארז ).

ולא שווה לקנות בקר מאווררים, כי אז כששקט אז המאווררים שלך לא יאווררו כלכך טוב, וכשהם כן יאווררור טוב אז יהיה רעש ( הרבה אעש וישמעו את זה כם אם אתה שומע מוזיקה או את הקולות של פצצות במשחק )

איזה מגזים אתה :(

פורסם

אני לא מגזים! שמעתה את המאווררים שמגיעים עם המארז הטרנספורמר??? אם תשים אותם על המקסימום ( ואני מניח שתשים אותם במאמץ כשאתה משחק ) אז אתה לא יודע כמה זה מרעיש!!! תשאל כלאחד שיש לו את הטרנספורמר והוא יגיד לך שזה רעש עצום ומעצבן.

גם אני קניתי את המארז ואני מחליף לו מאווררים, אז מאוורר אחד שמתי אצל אח שלי כי חשבתי שאחד לא ירעיש כלכך, אבל זה כן מרעיש, וממש, למאווררים האלה יש 28 או 29dba וזה הרבה!

לא עדיף לך במקום לקנות פאן בס שאתה תוריד איתו את מהירות המאווררים וכך את הקירור ( ואולי תשכח להעלות כשצריך ), לקנות מאווררים חזקים יותר ( ו לפחות באותה עוצמה ) שממש ממש שקטים וכך כל הזמן הם יעבדו על המהירות המקסימלית והמחשב שלך יקבל קירור מצוין כל הזמן? ואז הטמ"פ במחשב שלך יהיו נמוכות יותר לפחות כשהמחשב לא במאמץ ( וכמה כבר הוא במאמץ? 3 שעות ביום? ), וכך המחשב שלך יאריך חיים יותר מאשר אם תקנה את הפאן בס ( וזה לא הגזמה כי אחרי הכול זה התפקיד של הקירור, לשמור על אריכות החיים של המחשב )

פורסם

טוב אז אני חירש כי אני אם 39dba :smile1:

פורסם

לפי דעתי תקנה את המאוורר הכי שקט שיש ותעשה אותו מאוורר לדים כלומר תעשה 4 חורים ותדחף לשם לדים ותדביק עם אפוקסי או דבק חם

פורסם
  • מחבר

קודם אני רוצה לדעת עם המאוורר הזה טוב...

פורסם

המאוורר הזה שקט אבל חלש מאוד.

אני לא מבין לא אתה לא מקשיב לי??? המאוורר שאני הבאתי לך יותר שקט ( 20DBA במקום 21DBA ) והרבה יותר חזק ( 32CFM במקום 26CFM ), אני אומר לך, לא תמצא מאווררים יותר טובים בארץ במחיר סביר!!!

למה אתה לא מקשיב לי???

פורסם
  • מחבר

המאוורר הזה שקט אבל חלש מאוד.

אני לא מבין לא אתה לא מקשיב לי??? המאוורר שאני הבאתי לך יותר שקט ( 20DBA במקום 21DBA ) והרבה יותר חזק ( 32CFM במקום 26CFM ), אני אומר לך, לא תמצא מאווררים יותר טובים בארץ במחיר סביר!!!

למה אתה לא מקשיב לי???

אבל הוא הרבה יותר יקר! הוא עולה 60 שקל לא כולל משלוח!

פורסם

אבל הוא שווה את זה, לפחות תיקח את המאוורר של ה-120MM כי הוא ממש ממש חזק, ב-25CFM יותר ( שזה כמו מאוורר של 80mm ממוצע ) מאשר המאוורר הטוב של AC, ולכן זה משתלם כי זה כמו מאוורר של 120mm ועוד מאוורר של 80mm במאוורר אחד :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אבל הוא שווה את זה, לפחות תיקח את המאוורר של ה-120MM כי הוא ממש ממש חזק, ב-25CFM יותר ( שזה כמו מאוורר של 80mm ממוצע ) מאשר המאוורר הטוב של AC, ולכן זה משתלם כי זה כמו מאוורר של 120mm ועוד מאוורר של 80mm במאוורר אחד :xyxthumbs:

חחחח לא הבנתי כלום כמעט... איך אני אמור להשים מאורר 120 איפה שאמור להיות 80??

פורסם

התכוונתי שתקנה אותו למקום שצריך לשים מאוורר של 120mm ( יש 2 כאלה ), כאילו הצעתי לך לקנות את הדגם של ה-120mm ולא להתפשר על מאוורר אחר בגלל שהוא ממש שווה את הכסף, בגלל שהביצועים שלו הם כמו של מאוורר של 120mm ולש 80mm ביחד ( ושקט ) ולכן המחיר שוה את זה, בנוסף הוא מגיע עם פילטר שעולה בנפרד כ-20 שקל.

פורסם
  • מחבר

עזוב את זה רגע... אני מדבר על המאווררים של ה80 שיש בטרנספורמר... אותם אני רוצה להחליף...

איזה מאווררים של 80 כדאי לקנות שהיו שקטים וטובים וגם זולים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים