פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים איזה דיסק של 300GB הכי כדאי לקחת?SATA 2הולך לשבת על הלוח הזהזה צריך להיות מניואגג ומאה דולר +/- זה התקציב ( 100 דולר קשוח, לא יכול להוסיף הרבה מקס' 5-6 דולר)תודה מראש לעוזריםטל
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אנשים בטוח יחלקו עלי אבל דיסקים כאלה גדולים הם פשוט מקור לבעיות.אם אין לך בעיית חשמל\מקום\אחר פשוט לך על 2 של 160 או משהו כזה, למרות שהיום עם הטריקים החדשים(כתיבה אנכית ושטויות) יכול ליהיות שאני סתם מקשקש.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים לא לא מה פתאום, לא לזה התכוונתי :-Xבדרך כלל נפחים גבוהים קוראים מצידם למספר גדול יותר של פלטות, שזה מקור לצרות.לפחות כשמדובר ב-400 ומעלה יש המון תלונות ומקרים, אתה מוזמן לבדוק.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים תאמת , גם אני מתלבט מאוד בין לקחת דיסק של 250 ג'יגה ששמו הולך קילומטרים לפניו (maxtor diamondmax 10 ) או ללכת על כונן של 300 לא כי אני צריך , אלה כי ההבדל במחיר כל כך מטומטם ששווה לקנות את ה300 וגמרנו ... אבל אתם אומרים שהם בעייתיים אז יכול להיות שפתרתם לי בעיה... תמשיכו להגיב
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר תאמת פעם ראשונה שאני שומע את זהמקווה שימשיכו להגיב כי זה כבר נהיה לי די דחוףעוד שבוע אני צריך להזמין ואם אני לא יכול לפספס אפילו לא ביום אחד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.