עבור לתוכן

מחירי כרטיסי מסך ATi Radeon X1900XT

Featured Replies

פורסם

לא אמרתי שזה בדרשות מינימום זה מופיע בדרישות האופטימליות במינימום זה DX9 (מיקרוסופט לא חייבת להוציא את הגירסא למפתחים ואת הגירסא לשאר המשתמשים באותו זמן לאור העובדה שהוא יהיה רק לויסטה שעוד לא יצא )

פורסם

אבל זאת הבעיה אני רוצה גם לשחק אובליביון וזה לא נחמד אם שם אני לא יוכל לשחק במקסימום

שאני אומר מקסימום אני תמיד מדבר על הגדרות כמו שיידרים ומים ומודלים ואפקטים

עם HDR ואפקטים על המקסימום בלי פילטרים של AA AF הוא לא יכול להריץ את זה חלק? על 1280X1024

או שאפילו על 1024X768 כי יש לי בעיית תקציב לא במכוון ולא יהיה לי מסך דק בזמן הקרוב ואני יהיה תקוע עם הCRT שלי

וה1800gto הוא אוברקלוקר טוב?

פורסם

ה X1800GTO אוברקלוקר מדהים.

וב 1024X768 הוא מריץ לך כל מה שאתה רוצה עם HDR+AA+AF ואפילו יזמין לך פיצה על הדרך.

פורסם

אז שווה לעשות את קומבינת ה"לקחת את הכרטיס הזה ועם הכסף שנחסך שנה הבאה לקנות כרטיס מסך עם דיירקט איקס 10 וכל השיט הזה"?

טוב בעיקרון מה שיותר מעניין אותי זה הדבר הזה שATI הכריזו שהם יכולים לעשות כרטיס עם צינורות שיכולים להתאים את עצמם בזמן אמת להיות פיקסל או ורטקס

ויש חברה מומלצת? או שאני סתם יקח של איזה חברה וסלאמת?

פורסם
  • מחבר

המחשבה על X1900XT היא רק בגלל אובליביון שכיום אני לא מסוגל להריץ באופן נורמלי עם ה- 9800 שלי. אז חזרתי לנקודת ההתחלה, קניית כרטיס מסך באמת טוב שאני אוכל לשחק בו על ההגדרות הגבוהות (ואני גם חושב על משחקים שעוד לא יצאו כמו gothic3 וכו') או כרטיס מסך פחות טוב (אך עדיין טוב מאוד) ה- GTO, עד שיהיו DX10 במחירים סבירים, או שפשוט לחכות עם ה- 9800 שלי עוד חצי שנה (שנה???) בתקווה שיצאו כרטיסי DX10...

לכן שאלתי אם אתם יודעים על איזה כרטיס מסך חדש שעומד לצאת בחודשים הקרובים שיוריד את המחיר של כרטיסי המסך האחרים? כי גם ככה אנשים מחכים ל- DX10 וצריכה לבוא איזו נפילה במחירים של שאר הכרטיסים לפני שDX10 יצאו (כמו שהיה לאחרונה עם הקונרו וAMD). רק שזה יכול להימשך עוד הרבה זמן ואני לא בטוח עוד כמה זמן אני אוכל לסבול את כרטיס המסך הנוכחי שלי.

פורסם

לא רשמי אבל אומרים שגות'יק 3 אמור להיות יותר כבד מאובליביון

לפי תמונות ששוחררו אבל יכול להיות שאלה תמונות מרונדרות מראש, מי יודע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים