פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים לא ידעתי אם זה קשור לקירור או ללוחות אם, אז בבקשה תעבירו אם לא קשור.המאוורר של ה-NB שלי התחיל לגסוס. מדובר בלוח ABIT-IC7 לא G!!!הקירור הוא אקטיבי ע"י מאוורר קטן שמרעיש בגדול והוא יושב בתוך צלעות קטנות וכחולות שמהוות את הקירור הפאסיבי.מה האופציות?1. לנתק את המאוורר ולהשאיר רק את הקירור הפאסיבי?2. לקנות גוף קירור חדש?3. אני לא מתלהב כ"כ מהרעיון של שימון המאוורר, כי אני מפחד שישאר שמן ובזווית שבו יושב המאוורר זה יכול לנזול....בבקשה עזרה - הרעש מחרפן אותי!!!
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים את המאוורר משמנים מבפנים. שמים טיפה אחת בפנים וזהו.ולא יקרה כלום אם הוא יזל מעט על צלעות הקירור.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אין מה לדאוג מה"נזילות" שמן....ויש לך אפשרות לבטל אותו....(אם זה לא גורם לריסטרים/קריסות..וכו אז תישאר ככה)...וכמובן שאתה יכול גם לקנות קירור חדש....(או רק מאוורר..)...
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים זאת בדיוק הבעיה, איפה קונים מאוורר NB חדש?כול מאוורר 40/60מ"מ אומר להתאים בקומבינה קטנה..ובכללי תזמין קירור חדש יעלה +- אותו הדבר...http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_144
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.