עבור לתוכן

שאלה קטנה בקשר לרכישת כ. מסך

Featured Replies

פורסם

שלום. הציעו לי לרכוש X1800XL מתוצרת ASUS במחיר מפתה יחסית.

ראשית, רציתי לשאול איך הכרטיס עצמו והאם הוא יריץ כמו שצריך משחקים גם על מסך 19 אינץ' שאני מתכנן לקנות יחד עם המחשב החדש.

שנית, מאחר ואני קונה מאדם פרטי - האם יש דרך כלשהי לוודא שהכרטיס אכן ללא שימוש? הוא הסביר שהוא החליף אותו בחברה בחו"ל ובינתיים קנה חדש או משהו כזה.

שלישית - הוא טוען שהכרטיס מגיע בקופסא ועם הערכה המלאה, למישהו יש מושג מה הבאנדל של X1800XL מבית ASUS?

בתודה מראש,

FARKOOSH :-)

פורסם

X1800XL כרטיס טוב, אבל תלוי מאוד באיזה מחיר אתה רוכש אותו.

אני חושב שאי אפשר לדעת בדיוק את הכרטיס היה בשימוש או לא.

בבאנדל אמור להיות ספרון/מדריך למשתמש, שם כתוב כל מה שצריך להיות.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון המון תודה על התגובה.

המחיר שהוא דורש הוא 1200 ש"ח.

במידה והכרטיס כן היה בשימוש כזה או אחר זה אמור לפגוע ביכולתו? קיימת שחיקה בכרטיסי מסך?

וכן אני מניח שבספרון יהיה הכל פשוט קיוויתי שאפשר לראות אם יש משהו מעניין בבאנדל דרך האינטרנט.

פורסם

ת'אמת המחיר לא כזה מפתה.

אתה יכול לקנות X1800GTO באותו מחיר ולעשות לא OC שיגיע לX1800XL וזה בא עם אחריות, כל הערכה, אתה יודע בוודאות שלא נעשה בו שימוש והכי חשוב, הוא מגיע עם קירור מצוין של Arctic Cooling דגם: Accelero X2

אהה, ותתחדש ;)

פורסם
  • מחבר

תודה!! מקווה שאתחדש באמת בקרוב.

הבעיה איתי היא שבחיים לא עשיתי OC ואני קצת מפחד מזה. אני לא איזה דביל חסר חוש טכני אבל בכל זאת נשמע לי קצת מפחיד העסק, זה מספיק פשוט כדי שגם מישהו בלי נסיון קודם יוכל לעשות זאת?

פורסם

תודה!! מקווה שאתחדש באמת בקרוב.

הבעיה איתי היא שבחיים לא עשיתי OC ואני קצת מפחד מזה. אני לא איזה דביל חסר חוש טכני אבל בכל זאת נשמע לי קצת מפחיד העסק, זה מספיק פשוט כדי שגם מישהו בלי נסיון קודם יוכל לעשות זאת?

ניתן לעשות את זה גם אם אין לך ידע מקצועי, אתה פשוט עוקקב אחר מדריכים.

אתה יוכל לפתוח צינורות ולהגיע לרמה של הXL בכיף !

זה לא קשה בכלל :)

ותבין משהו, הוא מוכר לך כרטיס ב1200 שקל שיש טובים ממנו ב1500 שקל (GTO2 7900GT) ככה שנראה לי שעדיף או להוסיף 300 שקל או לקנות GTO.

פורסם

לדעתי אתה טועה הXL דיי חזק מהGTO

והXL מגיע לXT והGTO לא יכול

פורסם

במידה ותצליח לפתוח צינורות ל X1800GTO (זה עניין של מזל) הכרטיס אוטומטית יהיה X1800XL.

אבל זה סיכוי נמוך.

1200 שח זה מחיר טוב מאוד בתנאי שיש אחריות על הכרטיס, הכרטיס חדש וכל הבאנדל שלם.

גם אם הוא עשה בו שימוש כלשהו, כמו בדיקת הכרטיס על המחשב שלו, לא קרה כלום. אבל אם הוא הרס בו משהו זאת כבר בעיה.

בתנאי שכל הדברים שציינתי למעלה מופיעים, קח את הכרטיס. לפני לקיחתו בדוק תוצאה ב 3DMARK05 או 06 כמה פעמים, בשביל לבדוק את תקינותו.

הכרטיס אמור לקבל כ-7500 נקודות ומעלה.

פורסם
  • מחבר

המון תודה על העזרה חב'רה!

קצת לא הבנתי איך אני יכול להריץ את הבדיקות לכרטיס, כלומר, בהנחה שאנחנו לא מחברים אותו אצל הבחור ההוא שממנו אני קונה ובהנחה שאני לא מביא איתי את המחשב אליו

פורסם

אם הכרטיס סגור עם הניילון והכל, רוב הסיכויים שהכרטיס חדש והוא לא יכל לגרום לו נזק.

בכל מקרה בלי מחשב לא תוכל לבדוק את הכרטיס.

תבדוק אותו כשתגיע לבית, תריץ את המבחן כמה פעמים על מנת לבדוק תקינות.

פורסם
  • מחבר

תודה שוב על התגובה!

התוכנה הזו שאיתה בודקים את כרטיס המסך, מהיכן ניתן להוריד אותה?

פורסם
  • מחבר

מאאאאגניב! המון המון תודה בנאדם!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים