עבור לתוכן

השילוב המיוחל של קונרו ואוברקלוק ייתפוס את מקומו על... איזה לוח?

Featured Replies

פורסם

אז ככה , אני עוד חודש קונה מחשב (מתלבט עדיין בין AMD שאני מאוד מעריך לבין אינטל , אבל זה לא קשור עכשיו לנושא) , ותהיתי , עם אני אקח את הee 6300 , איזה לוח זול ייחסית ייתן לי להעלות את מהירותו של הנ"ל בלפחות 700 מגה נוספים.... אני יודע שלוחות לאוברקלוקינג ומשחקים (קהילה מאוחדת) ייקרים בדרך כלל , אבל היי , תראו את DFI LANPATY UT NF4 ULTRA-D, שלפי הביקורת זהה לאחיו הגדול מבחינה טכנית חוץ מהיכולת הלא כל כך שימושית שלו להחזיק שניי כרטיסי מסך במקביל (SLI ) , אולי יש גם אחד כזה רק שמתאים למעבדיי אינטל לתושבת LGA 775 , עם כן , אני אשמח לעצה שלכם לאחד כזה !

פורסם

DFI Infinity 975X יהיה טוב, עולה 1060 שקל

וסתם ככה רציתי להוסיף, אנשים חושבים שבגלל שיש E6700/600/400 ורק האחרון זה E6300 אז זה מעבד כמו Venice 3200+ שצריך OC כדי שהוא יהיה טוב

אז לא ! זה מעבד אדיר !!!oneoneoen111 שלוקח כמעט כל מעבד AMD שפעם חלמתם עליו

פורסם
  • מחבר

וואוו ענית לי על השאלה מהרררררררררר... ובכן , רשמתי לעצמי את השם , ולגביי המעבדים שהזכרת , הם יקרים טירוף... אחריי כזאת הורדת מחיר אני מעדיף (עדיין ) את AMD , אלב מבחינת המעבד העממי , אני מעדיף את INTEL CORE 2 DOU EE 6300 (CONROE)

פורסם

עם לוח טוב אפשר להביא אותו לרמה של 6600 ומעלה

פורסם

המחיר שלהם בהתאם לביצועים

אבל ה E6300 באמת מאוד משתלם, הוא הרבה יותר חזק 4200X2 שעלה כמוהו ולפעמים יותר חזק מה 4600X2 שעולה יותר ממנו

12736.png

פה עם OC הביאו אותו לכמעט E6600

תחשוב על זה 8)

פורסם

כן וכל האלה עם ה"אני לא עושה OC" בכותרת שקונים קור 2, לא מבין, תראו איזה פונטנציאל יש לכם לעבור את הFX62 ואתם זורקים את זה לפח?

פורסם
  • מחבר

כולכם צודקים , מעבד הופך למשתלם בהרבה יותר מהמחיר שלו תחת אוברקלוק , בעיקר הCORE 2 DOU האלה , שכנראה תחת אוברקלוק הופכים להיות אפילו יותר משתלמים ממה שהם לפי תג המחיר שלהם...

פורסם

כן וכל האלה עם ה"אני לא עושה OC" בכותרת שקונים קור 2, לא מבין, תראו איזה פונטנציאל יש לכם לעבור את הFX62 ואתם זורקים את זה לפח?

זה לא לזרוק לפח.

אני קונה E6300, את הDFI, וBT, ואני לא מתכוון לעשות OC

אני אעשה OC איך שאני אקבל אותו, סתם בשביל הכיף ולראות לאיפה אני אגיע, וכשאני אגיע למקסימום ואשאר איתו כמה ימים אני אוריד אותו בחזרה, או שאני אשאיר אותו על 2 ג'גה-הרץ שיהיה עגול.

הרי ה E6300 בסטוק הוא ברמה של האתלון X2 4400, שהוא מעבד מעולה, שעד לפני חודש נראה לי כמו איזה חלום רחוק (תכננתי על D805), ובכל מקרה עם ה X1900XT שלי אני מריץ הכל על הכי גבוה, אז בשביל מה OC? זה סתם מקצר את חיי המעבד (אני יודע שלא באופן משמעותי, אולי 5%, אבל ה5% האלה לא שווים את זה כי אני לא אראה הבדל בכל מקרה)

כשכבר יהיה CRYSIS ו UT2007 ודברים כאלה אז אני אעשה OC

פורסם
  • מחבר

אתה יודע , מקצת ניסיון שיש לי עם אוברקלוק , כדאי לך לשמור את המעבד שלך בקלוק גבוה כל הזמן , כי עם הזמן , כנראה, רצועת הסיליקון נמתחת , ואז קל יותר לעשות אוברקלוק, עשיתי למעבד שלי (עם קרור stock ) אוברקלוק וצלחתי לסחוט ממנו כמעט 100 מגה נוספים , ואז אחריי כמה ימים גיליתי שאני יכול עוד ומתחתי אותו ל120 מגה נוספים , חוץ מזה , עד שCRYTEK יוציאו את CRYSIS יש עוד זמן , תשתמש בזמן הזה להתרגל לאוברקלוק ולמצוא איפה המעבד יציב (חוק מאוד פשוט : יציב , תעלה , לא יציב , תרד , לא יכול לעלות? או שהגעת למקס או שתתייעץ בפורום אוברקלוק מה עוד אפשר לעשות...)

פורסם

מה שבטוח

אני מקווה שאין לך willamette כמו לי

זה סיוט

אפשר להעלות רק עד 200 מגה הרץ נוספים וגם זה בקושי עוזר

אולי מוריד רבע שנייה בsuper pi

פורסם
  • מחבר

אם... מה זה willamette? ועוד דבר , בשביל לבדוק האם המערכת שלי יציבה באוברקלוק לא הפעלתי סופר פיי וכאלה , פשוט נתתי לה לרוץ על המשחקים שאני אוהב (תוך כדיי משחק כמובן :xyxthumbs: ) וכתבתי כמה דברים בוורד , ואני מדבר על מחשב שדלוק איזה 23 שעות ביום בממוצע, עם הוא יציב ככה , אין סיבה שהוא לא יהייה יציב גם בבנצ'ים ( בכלל , מי צריך בנצ'ים? לכו תסבירו את זה שבביקורות פה התוצאות תמיד הפוכות בין משחקים אמיתיים ובנצ'ים...)

פורסם

אלה מעבדי הפנטיום 4 הראשונים עם הליבה הזוועתית הזאת

פורסם
  • מחבר

אה... אלו שהיו עם ליבה אחת ועוד לא קיבלו את תוספת הD לשם? (הפנטיום D הראשונים היו איומים , כולה שתיי ליבות prescott , לא להתבלבל עם presller , דבוקות וזהו...)

פורסם

2.0ghz ומטה

למרות שחלק היו northwood והיו מסומנים בגלל זה עם A ליד הGHZ

פורסם
  • מחבר

northwood לא היו (ועדיין ) ליבות לשרתים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים