עבור לתוכן

האם ניתן לשים 8 ג'יגה זיכרונות?

Featured Replies

פורסם

לא שאני צריך את זה או משהו כזה, אבל אם על כל לוח יש רק 4 מקומות לשים זכרונות ואין סטיקים של יותר מג'יגה, אז האם לא ניתן לעבור את ה-4?

פורסם

רוב הלוחות מוגבלים עד ל 4GB עד כמה שאני יודע

פורסם

במידה והלוח תומך (אם לא אין שום סיבה) אפשר להשתמש ב4 כרטיסי זיכרון בנפח של 2,048MB כל אחד.

פורסם

הנחתך שגויה .

יש סטיקים של 2GB .

חוץ מזה , גם אם היום הם לא נפוצים , בעתיד הם יהיו , ואתה הרי לא רוצה להיתקע עם לוח שמגביל אותך בכמות הזיכרון , נכון ? ;)

פורסם

מהסיבה הזאת אם מישהו מתכנן לקנות מחשב לכמה שנים עדיף לקנות כבר 4 ג'יגה זיכרון.

פורסם

חבל לקנות, כרגע אין תוכנה שמנצלת כ"כ הרבה זכרון וכשתהיה המחירים של הזכרונות ירדו בהתאם.

פורסם

מהסיבה הזאת אם מישהו מתכנן לקנות מחשב לכמה שנים עדיף לקנות כבר 4 ג'יגה זיכרון.

:kopfpatsch:

אתה אשכרה אומר שאם יש איזה "גיימר" כזה שמשחק דברים כמו SA ורוצה לקנות מחשב ל4-5 שנים צריך להשקיע מינימום של 2000 שקל על זיכרון!?

פורסם

מה זה 2000 שקל ??? זה כלום 2000 שקל, יכול לעלות לך סטיק 1 של 1 ג'יגה 2000....הזכרונות שלי שהם 2 סטיקים של 512 עלו לי 2000 ....

פורסם

מה זה 2000 שקל ??? זה כלום 2000 שקל, יכול לעלות לך סטיק 1 של 1 ג'יגה 2000....הזכרונות שלי שהם 2 סטיקים של 512 עלו לי 2000 ....

בשביל מערכת HIGH END כמו שלך 2K זה לא כזה מטורף (ד"א - גם הזיכרון שלי יקר, איזה 1.2K בשביל ג'יגה) אבל בשביל מישהו שכל התקציב שלו למחשב זה 4K-5K זה המון!

פורסם

אז אתה פראייר מה אני אגיד לך,זכרונות שלא שווים את ה1000

פורסם

נראה לי ה DFI 975X לאינטל תומך עד 8 ג'גה זיכרונות (תקנו אותי אם אני טועה)

פורסם

ראיתי כמה לוחות שתומכים עד 8GB

וזה ממש יהיה מיותר היום למרבית האנשים בעולם (כן גם גימרים) לקנות 4GB

ממש לא נחוץ

והמירוץ אחרי הנפח של הראם בסופו של דבר יעצר (בהנחה שלא ימצאו טכנולוגיה חלופית)

בדיוק כמו המירוץ אחרי ה MHZ במעבדים

באיזהשהוא שלב לדעתי המתכנתים יתחילו ליעל את התוכנות שלהם במקום לדרוש נפחים כל פעם יותר גדולים

פורסם

אם אני לא טועה הלוח שלי תומך עד 8 ג'גה

פורסם

התמיכה ביותר מ-4GB של RAM אפשרית רק אם גם הלוח תומך וגם המעבד תומך (64BIT)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים