עבור לתוכן

מפרט ב15K גג!!! כולל הכל..!!!

Featured Replies

פורסם

אני לא אוהב לשמוע בולשיט שלא מבוסס על שום דבר אובייקטיבי.

בלינק שאתה שמת יש לרפטור יתרון של 12% ב UT2004. מספיק אובייקטיבי בשבילך? זה אפילו יותר מה-10% תוספת מחיר שהזכרת.

לרפטור יש יתרונות אמיתיים, זה לא בכאילו.

אני לא מבין איך אתה משווה מסך 19" לטלויזיה של 26"

לאפליקציות שלי אני צריך דיוק. אני לא רק גיימר מטורף.

תקרא את התגובה שלי שוב, אין לי בעיה עם היתרונות של 26" אבל כמו עם הרפטור זה בא עם תוספת מחיר.

ואם הייתי חושב על זה, כנראה שהייתי קונה אותו גם.. ;)

אבל באמת, מארז טוב לא יתבלה כמו מוצרים אחרים. מעבד אחרי 5 שנים לא יהיה משהו מיוחד, גם לא כרטיס מסך אבל מארז ישאר טוב.

אלא אם כן יתהפך העולם, שזה אפשרי (וקרה, ויקרה אבל זה מארז גדול עם הרבה אפשרויות).

האמת שחשבתי בהתחלה שהמלצת על הבולדוג הזה שכל הזמן דוחפים האורורה איכשהו נכנס לי לראש וזה לא בסדר מצידי. אז אני מסכים עם ההמלצה שלך בגלל price/performance יותר טוב.

• תגובות 39
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ההפרש שאמרת - 19% - זה רק לראפטור 74GB ומעלה, ולא תקף לראפטור 36 המיושן (שאליו התייחסתי באומרי שהמחיר הוא 10% יותר). ה74 הוא דיסק ברבע מהנפח של הדיסק שהצעתי ומחירו כפול. ושוב, מדובר על משחק אחד שבו היה הפרש כה משמעותי, ובשני, החדש מבין השניים, לא היה הפרש משמעותי בכלל.

אתה אולי צריך דיוק, אבל משתמש מולטימדיה יהנה הרבה יותר מטלויזיה, גם אם הרזולוציה שלה נמוכה ב0.3MP.

וכן, אני לא חסיד גדול של האורורה כמארז אלומיניום, גם אם הוא זול. אני הרבה יותר אוהב את הWAVEMASTER הסקסי. אני גם חולה על התחת של האנטק סונטה בטווח המחירים הזה - עוד מארז שקט בטירוף שהוא לא אלומיניום, והוא גם מגיע עם ספק לא רע בכלל.

אבל זה לא אומר כלום על הקולרמאסטר, שאני באמת מציע שתקרא עליו. הוא מגניב ברמות.

http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2187&p=11

פורסם

תכלס מארז לא משהו...מגושם ביותר ,אבל כל אחד והעדפות שלו אני אישית מעדיף Thermaltake שנראים פי 8 יותר יפים ואולי גם נוחים.

זה יפה זה ???? איך אתם משווים את המארזים המכוערים האלה ל-TT ?

פורסם

או קי 100% :xyxthumbs:

אין לי יותר טענות.

אני רק אציין שאני מאוד נהנה מהלוג'יטק G5 שלי הוא עכבר מצויין ושמשום מה המחיר שלו עלה ב100 ש"ח לעומת מתי שאני קניתי אותו וזה ממש מוזר לי.

תהנה מהמחשב החדש! ותעלה כמה תמונות/חוות דעת שנוכל להנות דרכך :yelclap:

פורסם

הG5 באמת מצויין וזו הסיבה שהמלצתי עליו.

לזה שהמליץ על TT - אתה מסתכל על הקנקן ולא במה שבתוכו - TT אולי יפים מאוד (וגם זה עניין של טעם), אבל הם מייצרים זבל באיכות בניה ירודה והנדסת אנוש גרועה. הפאנלים הקדמיים שלהם עשויים פלסטיק שביר ונמרח, ובטווח מחירים הזה הם בכלל לא מתקרבים לאיכות של קולרמאסטר.

פורסם

חחחחחחחחח אני רואה שהתאהבת בו אולי תצא איתו לדייט ??? LOL

יש לי TT ואני מרוצה עד מעל הגג.אני פותח אותו הרבה כדי לנקות את הפאנל הקידמי ועד היום לא נשבר ולא נמרך .

כל ההרדיסקים והצורבים יושבים לי עם מסילות שיא הנוחות וזה עוד מארז זול יחסית שלהם אבל מספק את הסחורה ,יפה ,ונוח.

יש למארז הזה ספציפית חסרון אחד שהוא כבד.

http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm

פורסם

למי שאמר שבשביל שקט רק P180.

בוא אני אומר לך משהו. לי יש, חצי מטר מהראש compucase 6A19. המארז הכי פשוט שקיים. מארז סטנדרטי לחלוטין שעולה מעט כסף. ואני יכול לומר לך דבר אחד:

בפנים יש שני מאווררי 120MM ג'נריים לחלוטין שעובדים על חיישן טמפרטורה. דיסק קשיח 80GB של WD בן 3. זלמן 7700CU על המעבד. וספק HEC400TRT.

ואני חותם לך, שאם היה לי FSP או ENERMAX כלשהו, לא הייתי שומע אותו. חוץ מהספק, המחשב שקט לחלוטין.

אז לא צריך להוציא 1000 שקלים על שקט.

פורסם
  • מחבר

ראשית, תודה רבה לכולם על התגובות המהירות,

מארז אני סגור 100% על ה AURORA החדש...

ומסך אני עדיין לא יודע מה לעשות אולי באמת אקנה מסך גדול.... אחזור עליכם אחרי שאחליט..!

תודה לכולם!!!

פורסם

לגבי הליבריטי 400W אנחנו גם אומרים שהוא מספיק למעכרת ויחזיק אותה ממש טוב רק שאנחנו אומרים שהוא רוצה את הספק גם לשדרוג לעתיד לDX10 שאז זה כבר לא יספיק לו בעיקרון אני חושב כמוך שהליבריטי 400W יספיק לו בהחלט למערכת העכשווית

1.יש הבדל בין לראות סרטים ומשחקים במסך רגיל או במסך רחב?! כי אני רגיל למסך הרגיל בחיים לא ניסתי ולא ראיתי איך ניראה במסך רחב..

2.הרזולוציה אבל שהבאת לטלוויזיה שלך היא לא נמוכה יחסית יש רזולוציה של 1440 1300 זה לא נמוך מדי..?

3.אם קונים טלוויזיה אז אתה יכול גם לראות טלוויזיה כשבא לך כאילו עם כבלים והכל.?!

4.איך אני מחבר בדיוק מחשב לטלוויזיה אתה יכול להסביר לי כי אני בעיקרון לאיודע איך.. איזה דברים מיוחדים צריך בשביל זה?!

5. אז אתה אומר שבכללי במשחקים והכל עדיף כזה מסך יקר ולהשקיע בו נגיד אם אני ישחק בWOW ומשחקים כאלה זה ממש ישפר את ה"חוויה"??

דרך אגב...דוקטור

התרשמתי מה"קטע" שלך עם הטלויזיה.

לי אין כל כך הרבה מקום לזה,

עכשיו לאחר שכבר הזמנתי מחשב, אני שוקל לגבי מסך וההתלבטות שלי היא בין מסך 19 של ויוסוניק(VP930) לבין הULTRASHARP WFP2407 של DELL שנמכר ב-LCDTV ב5300 ש"ח (דגם חדש שמחליף את ה2405 עם רזולוציה של 1200*1900 וזמן תגובה G2G של 8 מילישניה) ועם ביקורת טובות מהרבה אתרים ופורומים.

http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=242&PHPSESSID=28efe27b639abe03d7fcceec99187bde

מה שמפחיד אותי זה שהרזולוציה תיגרום לטקסט ולאייקונים להיות קטנים וכן שאצטרך לשדרג לעיתים תכופות כרטיס מסך על מנת שניתן יהיה לשחק ברזולוציה הנ"ל במישחקים חדשים(הרזולוציה הטיבעית גבוהה ושמעתי שאם מקטינים אותה התמונה נימרחת ומתעוותת וזה בכל מסך LCD? שעובדים לא ברזולוציה הטיבעית של המסך)

אגב מרחק הצפיה שלי הוא 60-70 ס"מ עד מטר

אז...על מה אתה ממליץ כמסך(חוץ מטלויזיה 26 :);))?

ניר

פורסם

ממליצים על המסך LCD 24 אינטש שהבאת אם תסתכל אני וXHX ולך יש אותם שאלות בדיוק כנס לפורום של הLCD

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=197622.0

עכשיו עונים לנו עליהם ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים