עבור לתוכן

טריילר לקריסיס!

Featured Replies

פורסם

יש לי נבואה.

בהתחלה אתה נדהם מהמנוע הגרפי המהמם של המשחק, והוא גם אחלה משחק כשאתה נלחם בקוראנים- אויבים חכמים, סביבה עשירה ומענינת, חופש פעילות ענקי...כיף! ואז מגיע הקטע שמגלים את החיזרים, ופתאום האויבים מכוערים ומשעממים, כי להרוג חיזר סגול עם רובה פלזמה משוכלל ולראות דם ירוק זה לא כמו להוריד קוראני "בהד-שוט" עם שוטגאן ולראות איך הוא צובע את הקירות יפה באדום, והסביבה נעשת משעממת כי עכשיו מגיע הקטע של הטכנולוגיה ויהיו שלבים בחללית עצמה שהיו יותר חסרי חופש ומשעממים מדום3, ולאט לאט היופי של המנוע כבר לא כזה מרתק כי מתרגלים וגם כי הסביבה משעממת רצח, ובסוף המשחק מגלים שאין לו עלילה...סביר להניח גם שהוא יגמר בשלב בריחה מבוסס זמן מהחללית אחרי המילכוד שלה ופיצוץ מרהיב של האי...או משהו מקורי בסגנון.

ובסוף הוא יקבל ממוצע 96 בכל הביקורות.

סוף נבואה.

מקווה שהיא לא תתגשם P:

פורסם

FC מנוע עלוב , אבל לזמנו הוא היה מדהים. גם המנוע של GTA3 פעם נחשב למדהים. וכך זה גם מריו.

פורסם

יש לי נבואה.

בהתחלה אתה נדהם מהמנוע הגרפי המהמם של המשחק, והוא גם אחלה משחק כשאתה נלחם בקוראנים- אויבים חכמים, סביבה עשירה ומענינת, חופש פעילות ענקי...כיף! ואז מגיע הקטע שמגלים את החיזרים, ופתאום האויבים מכוערים ומשעממים, כי להרוג חיזר סגול עם רובה פלזמה משוכלל ולראות דם ירוק זה לא כמו להוריד קוראני "בהד-שוט" עם שוטגאן ולראות איך הוא צובע את הקירות יפה באדום, והסביבה נעשת משעממת כי עכשיו מגיע הקטע של הטכנולוגיה ויהיו שלבים בחללית עצמה שהיו יותר חסרי חופש ומשעממים מדום3, ולאט לאט היופי של המנוע כבר לא כזה מרתק כי מתרגלים וגם כי הסביבה משעממת רצח, ובסוף המשחק מגלים שאין לו עלילה...סביר להניח גם שהוא יגמר בשלב בריחה מבוסס זמן מהחללית אחרי המילכוד שלה ופיצוץ מרהיב של האי...או משהו מקורי בסגנון.

סוף נבואה.

מקווה שהיא לא תתגשם P:

אי גם חושבשלהילחם בחייזרים יהיה פחות כיף :-\ אבל זה דווקא יכול להראות גרפיקה מרשימה יותר, כשרואים לדוגמא שטחים קפואים ואת החייזרים עצמם, אני מניח שאז המשחק יההי רק ללכת ולהרוג, בניגוד לזה שאתה נלחם באנשים, ואתה עושה טקטיקות והורג אותם עם משתיק קול, מרדים, רימון עשן וכאלה, אפשר לעשות את כל הדברים האלה על חייזרים אבל זה לא אותו דבר.

אבל אני מקווה שהלחימ בחייזרים תהיה שונה ממש שאני חושב וממה שהיה בד"כ, כמו ב-HALO ( משחק גדול אבל עדין... )

פורסם

FC מנוע עלוב ' date=' אבל לזמנו הוא היה מדהים. גם המנוע של GTA3 פעם נחשב למדהים. וכך זה גם מריו.

[/quote']

איך אתה יכול להגיד שהמנוע של FC עלוב , ואז לומר שבזמנו הוא היה מדהים, הרי אנחנו תמיד מסתכלים מה היה בזמנו

ברור שמנוע של משחק שיצא לפני שנתיים-שלוש לא יהיה כמו המנועים שיוצאים היום ויצאו בקרוב, וגם לסטנדרטים של היום - הוא לא "עלוב"

פורסם

so old.

פורסם

זה לא כזה מנוע ישן..

המנוע הוא מעולה לתקופת פיתוחו כפי שכבר אמרו

וגם עכשיו המנוע הזה נחשב למרשים מאוד, כך שאני לא רואה לנכון לקרוא לו "ישן", כי זה לא מדויק

פורסם

למה אתה חושב שהוא לא ישן? אם הוא לא ישן אז מה ישן? סופר מריו??? נו באמת המנועה מסריח לימנו אין מה לעשות....

יש לי נבואה.

סוף נבואה.

מקווה שהיא לא תתגשם P:

מסכים איתך! איך שהתחילו החיזרים האלה המשחק נהרס! מה שהיה כיף במשחק זה שאתה יורה ויורה בלי להפסיק אבל גם עם מחשב.... אבל כשמגעים למפלצות זה נהרס.

ביום הראשון שיחקתי עברתי שני שלבים, ביום השני הגעתי לשלב 11 ביום ורק אחרי חודש/יים גברתי את המשחק....(וזה לא בגלל שהוא היה קשה....)

בקשר לסירטון הוא מאוד מאוד ישן! זה היה הסירטו הראשון שראיתי על קריסיס אבל עדין מדהים!....

פורסם

אני חושש שאתה מערב את העובדה לזה שלא אהבת את המשחק לבין המנוע

בכל מקרה המנוע הזה לא נחשב לישן

פורסם

לא אהבתי את השמחק בגלל זה גמרתי חצי ממנו תוך יום

אבל נלך בדרך של: מנועה ישן זה מנועה של GTA2...

פורסם

לכן המנוע של FC הוא לא ישן

פורסם

אולי המנוע של FC באמת ישן לפי שנים, אבל לפי ביצועים הוא בכלל לא ישן והוא טוב יותר מלא קצת משחקים שיוצאים היום!

ועל איזה משחק אתם מדברים שאתם שיחקתם בו ולא אהבתם את החייזרים?

פורסם

תן ניחוש פרוע ::)

אגב היתי רוצה להאמין שהפעם זה לא יהיה כך, אבל ההשקעה של החברה בגרפיקה של המחשק הזה היא כל כך אדירה שזה די צפוי שהם לא ישקיעו חצי מהמשאבים בדברים חשובים באמת.

פורסם

אני מצטרף לשאלה של יובל101, משום שכל מי ששחק במשחק יודע שבפאר קריי אין חייזרים. אלו מפלצות פרי פיתוחו של ד"ר קריגר הנחמד.

לדעתי המשחק היה מעולה, גם לפני וגם אחרי הופעת המפלצות. יש רק 2 שלבים גרועים מתוך 21 שלבים של המשחק. מרגע שהטרייג'נס מתחילים להתפתח לצורות המתקדמות יותר שלהם, זה נהיה מעניין מאוד ומאתגר.

רק לפלפים שלא מסוגלים לכוון עכבר יגידו ש "המשחק נהיה גרוע אחרי שהמפלצות הופיעו"

הוא לא נהיה גרוע, הוא פשוט נהיה קשה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים