פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים http://www.pixelrage.ro/downloads/Crysis-Official-Tech-Demo-(HiRes)/download739.htmlנשמע מבטיח.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים ^^^מזתומרת משו מיוחד חחח הגראפיקה והאפקטים נראים אדירים אבל הסרטון עצמו לא מפתיע-ראינו הכל כבר בסרטוני גיימפליי ארוכים של 14 דק'[לפחות אני].היה קטע אחד שלא הבנתי מה חדש שם-הקטע עם המשאית הבוערת משו עם פרטיקלים חלקים יותר,מה החידוש?,לא ראיתי משהו מיוחד.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מגניבב שאלה - המנוע של CRYSIS יהיה אותו מנוע מFARCRY?? .. (אני מקווה שלא.. לא כלכך אהבתי את המנוע של FARCRY :-X)
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים לפי דעתי הטריילור ממש גרוע !!ראיתי סרטונים הרבה יותר יפים של קרסיס היו צריכים לעשות טריילר יותר יפה
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים שאלה - המנוע של CRYSIS יהיה אותו מנוע מFARCRY?? .. אם עד עכשיו לא הבנת שהמשחק הולך להתבסס על מנוע גרפי חדש לחלוטין אז מצבך לא טוב חביבי לפי דעתי הטריילור ממש גרוע !! ראיתי סרטונים הרבה יותר יפים של קרסיס היו צריכים לעשות טריילר יותר יפה זה *טריילר (Trailer)
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מגניבב שאלה - המנוע של CRYSIS יהיה אותו מנוע מFARCRY?? .. (אני מקווה שלא.. לא כלכך אהבתי את המנוע של FARCRY :-X) הוא יהיה הרבה הרבה יותר חזק!!! פשוט מעל ומעבר!!! ומה רע במנוע של FC? יחסית לשנה שהוא יצא זה ממש ממש מצוין!
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים FC זה אחד המשחקים היפים לפי דעתי, עדיין לא הבנתי מה הקונספט של Crysis :\צבא מול טרוריסטים... מול חייזרים? לא ממש הבנתי.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים FC זה אחד המשחקים היפים לפי דעתי, עדיין לא הבנתי מה הקונספט של Crysis :\צבא מול טרוריסטים... מול חייזרים? לא ממש הבנתי.מטאוריט מתרסק באי טרופי, אתה צריך להגיע אליו לפני שהצבא הסיני מגיע אליו, בסופו של דבר מסתבר שזה היה התחלה של פלישה חייזרית אז אתה נלחם בחייזרים.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מטאוריט מתרסק באי טרופי, אתה צריך להגיע אליו לפני שהצבא הסיני מגיע אליו, בסופו של דבר מסתבר שזה היה התחלה של פלישה חייזרית אז אתה נלחם בחייזרים. אחי איך הסינים קשורים ?כאילו אני לא מכיר תעלילה תרחיב על הקטע של הסינים בבקשה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.