פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים יש לי מודם עם ראוטר מובנה של בזק מדגם B-FOCUS Router 270PR.איך אני יכול להגדיר את הראוטר ולא את המודם אם אני מחבר אותו נגיד לכמה מחשבים?
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים אם אני לא טועה אתה צריך להיכנס ל EXPLORER ושמה בשורת כתובות (איפה שאתה רושם את האתרים) תרשום שם את האייפי של המחשב שלך , אז תתבקש לרשום משתמש וסיסמא, פשו תרשום הכל על DEFULT , וזהו אתה בתוך הראוטר מקווה שעזרתי :-*
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים טוב זה קשור כנראה לסוג המודם כי אצלי זה כן עבד.. (ואל תתקמצן על מילים תזרוק איזה מילה טובה)
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אם אנ'לא טועה כנס ל-10.0.0.138הסיסמא והשם משתמש שניהם Admin (שים לב שאתה כותב A גדולה)
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים התחל->הפעלה->תרשום CMD ואז תלחץ על אנטר->תרשום ipconfig ואז ENTER שוב->תחפש DEFAULT GATEWAY->תרשום את הIP שיש שם בדפדפן שלך. שם אתה צריך להכניס שם משתמש וסיסמא. בדרך כלל זה Admin ו- Admin (עם A גדולה). אני לא מכיר כל כך את המודם הזה, אבל אתה צריך לחפש שם DHCP.ד.א. בדרך כלל המודם מגדיר את זה לבד, אחרי שאתה מגדיר לו את החיבור לספקית.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר הצלחתי למצוא את האייפי המתאים אבל השם משתמש והסיסמה הם לא Admin.אני אמור להגיע לחלון כזה נכון?איך אני יכול לדעת מה השם משתמש והסיסמה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים התחל->הפעלה->תרשום CMD ואז תלחץ על אנטר->תרשום ipconfig ואז ENTER שוב->תחפש DEFAULT GATEWAY->תרשום את הIP שיש שם בדפדפן שלך. שם אתה צריך להכניס שם משתמש וסיסמא. בדרך כלל זה Admin ו- Admin (עם A גדולה). אני לא מכיר כל כך את המודם הזה, אבל אתה צריך לחפש שם DHCP.ד.א. בדרך כלל המודם מגדיר את זה לבד, אחרי שאתה מגדיר לו את החיבור לספקית.ה Default Gateway זה מה שאתה מגדיר בכרטיס רשת שלךלפותח הדיון האם אתה צריך הסבר נוסף איך להפוך את המודם שלך לראוטר(רק שתדע שבזק לא תתן לך תמיכה טכנית במידה ותצטרך מכייון שהפכת אותו לראוטר)
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים מחבר כרגע אין לי כל כך צורך בראוטר אבל גם אם היה לי צורך אי אפשר לחבר לראוטר שני מחשבים.אז מה היתרון שאני אהפוך את המודם לראוטר?
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים היתרון הוא שאינך צריך לקנות ראוטר כי בכל מקרה תצטרך אחדכמובן שיש ראוטר + SWITCH עם 4 יציאות כמובן שעולה כסף ובמקרה הזה תצטרך לקנות רק SWITCH
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.