פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים הכרטיס שלי במאמץ 94 מעלות זה נורמאלי ועוד שאלה הלוגו של הלוח שלי dfi ניהיה מוזר כאילו הוא רץ על 16 ביט אותו איכות צבע איפה הוא נישמר ביכלל יכול להיות נידפק הכול עובד כרגיל רק הלוגו ניהיה מוזר תודה לעונים
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים אם לא מופיעים לך ארטיפקטים כלשהם במשחקים אז אין לך מה לדאוג, אלא אם כן הטמפרטורה עלתה באופן ספונטני ולפני זה היא הייתה נמוכה הרבה יותר במאמץ.ולגבי הלוגו, יכול להיות והוא במקורו כזה.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר לא לא הלוגו היה תקין לגמרי ויש לי עוד שגיאה מציקה לגמרי בדריבר של אי טי אי אני מייד מצרף תמונה ולא קירור הרגיל שלו [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר הכרטיס חדש מהאריזה מה נידפק שמע היה לי לפני שעתיים 7900 גי טי על המחשב פשוט החלפתי תכרטיסים
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים אהה בסדר אתה הורדת את הדריברים של הכריס הקודם NVIDIA? :-X(חחח זה אתה שם בתמונה?)
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר כן הורדתי את הדריברים של אנוידיה חח ולא זה לא אני מישהו יודע איפה הלוגו של הלוח נישמר ביכלל האם על הציפסט ?
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים למה פתחת 2 דיונים על אותו נושא ובאותו הפורום?זה בכלל לא הפורום המתאים, תשאל ב"אוברקלוקינג וקירור".פעם הבאה תקבל אזהרה.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.