פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים כמה ימים לפני הרכישה אני מתלבט איזה שילוש מבין השני אלו כדאי לקחת.אופציה 1:* מעבד E6300* לוח אוס P5WDH/P5B DELUXE* זכרון TWINMOS 1GB*2 667MHZאופציה 2:* מעבד E6400* לוח DFI 975X/G* זכרון 2GB - או 667מה"צ עם ביצועים משופרים או 800מה"צ VALUE.עם המחשב אני לא מתכנן OC, לפחות לא בזמן הקרוב.הוא ישמש למשחקים, וידאו, והכנת/עריכת סרטים (PREMIERE).אשמח אם מישהו ייעץ מה מבין שני אלו כדאי לקחת.תודה מראש.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים האפשרות השניה נראת לי עדיפה...אומנם האפשרות הראשונה באה עם לוח אם "טוב יותר" אבל באפשרות השניה באה עם זיכרונות עדיפים בהרבה גם מביחנת איכות וגם מבחינת כמות.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים אף אחד לא הוכיח עוד שהלוח הספציפי הזה של אסוס טוב בכלל לפי מה שאני יודע,ועל הDFI יש הרבה ניסיונות יחסית והוא מצויין!אופציה 2 בלי לחשוב יותר מידי בכלל.עכשיו הזיכרון יהיה עדיף 800 VALUE.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר יש המלצה לזכרון טוב וזול?ותגידו ה DFI תומך ב 800 מה"צ בלי בעיות מיוחדות? כאילו לא צריך לעשות איזה MOD או משהו?ותגיד הקירור של הציפסט הדרומי והצפוני הוא בסדר? כי שמתי לב בדרומי בכלל אין קירור...
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים שני הלוחות של Asus מצויניםכדאי לדעתי לבדוק, כי היו אנשים שטענו שיש בעיות עם לוחות מסוימים (שהם "לא ASUS") בתוכנות עריכהבכל מקרה, עדיפה האופציה השנייה, אם תצטרך לוח ASUS אז יש את ה-P5Bלא צריך לעשות מוד ל-DFI, רק לשנות הגדרה אחת בביוסהקירור בסדרבכל מקרה האופציה השנייה עדיפה
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר שני הלוחות של Asus מצויניםכדאי לדעתי לבדוק, כי היו אנשים שטענו שיש בעיות עם לוחות מסוימים (שהם "לא ASUS") בתוכנות עריכהבכל מקרה, עדיפה האופציה השנייה, אם תצטרך לוח ASUS אז יש את ה-P5Bלא צריך לעשות מוד ל-DFI, רק לשנות הגדרה אחת בביוסהקירור בסדרבכל מקרה האופציה השנייה עדיפהאיפה אני יכול לבדוק על הבעיות?
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר תודה רבה לכולם על התגובות...תגידו כדאי לקחת באפשרות השניה במקום לוח ה DFI את הלוח של גיגהבייט GA-965P-DQ6 ?תודה מראש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.