פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים איך אני מוריד את קספרסקי משורת התחל ובאותו זמן משאיר אותו פעיל? אפשר?תודה ענקית לעוזריםswg
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר מ-ה''התחל''?או משורת המשימות?מהפס הכחול של ההתחל.... נוליד השעון, ליד החיבור לאינטרנט, ליד הווינאמפ.אתם יודעים....עזרה מישהו?
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אני לא חושב שאתה יכול לעשותאת זה בלי לכבות את התוכנה.אולי יש תוכנות מיוחדות שעושות את זהאבל אני אישית לא מכיר
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים תעשה את הפעולות הבאות:תלחץ על הכפתור הכי ימיני של העכבר שאתה על שורת המשימות (השורת הכחולה של התחל)בחלון הקטן שיפתח תלחץ מאפיינים->תסמן ב-V את:''הסתר אייקונים לא פעילים'' או משהוא כזה מתחת ל- ''הצג שעון'' אחר כך ''הגדרה\הגדרות''אחר-כך לך לסמל של ''קספרקסקי'' תלחץ בצד ה-ימיני איפה שיש כתב ותקבע ''הסתר תמיד''תעשה אישור ולא תראה אותו אבל.....!!!יהיה לך בצד חץ (איפה שהסמלים של התוכנות) ברגע שתלחץ עליו הוא יציג לך את הסמל של ''קספרסקי''
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר זה לא שאני שונא תסמל חחחחזה פשוט שזה עמוס לי וזה סתם מבלבל אותיאב לאם אי אפשר אז אי אפשרלהסתיר לא יעזור לי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.