פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל בכל מקרה..יש לי בעיה בוידוס והוא עושה לי מסכים כחולים ישר על עליתו וזה כולל במצב בטוח ככה שאין לי גישה למחשב אז רציתי לפרמט.יש לי דיסק קשיח SATA ולפני הפירמוט אני צריך להכניס דיסקט מיוחד..ואין לי מושג איך לעשות אותו ומאיפה משיגים אותו..יש לי לוח אם של GIGABITE ויש לי את הכל הדיסקים שהגיעו עם המחשב..בבקשה עזרה זה דחוףףתודה מראש..שמעון
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים אלה אם אתה מתכוון לדיסקט שצריך בזמן ההתקנה מחדש של וינדוס בשביל הבקר SATA...
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר כן הדיסקט של הSATA איךךך אני משיג אותו?יש לי לוח אם GIGABITE GA-K8VT800M והרד דיסק של מקסטור
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר תודה רבה... עכשיו את הקובץ שהורדתי פשוט להעתיק איך שהוא לדיסקט ואז בפירמוט ללחוץ F6 וזה יעשה את השאר?
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים רק בשביל להבהיר משהו."לפרמט" זה בעצם למחוק (פחות או יותר). כשאתה מפרמט את המחשב אתה מוחק את הכונן הקשיח.הקטע שבו מתקינים מערכת הפעלה נקרא: התקנת מערכת הפעלה", ולא "פירמוט".
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר כן..תודה על ההבהרה..איזה קבצים אני צריך לחלץ מהקובץ שהורדתי לדיסקט? לחלץ את כולם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.