פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים שלום חברי הפורום אחרי מחקר מעמיק עלו שניים על הבחירה שלי.שניהם כפולי ליבה שניהם 1 מגה לכל ליבה.ההבדלים הוא "צינורות העיבוד".אופטרון 170 - 2 גיגה הרץ 3xhttאתלון 4800 - 2.4 גיגה הרץ 1xhttהשאלה היא כזו.מכיוון שהם זהים מלבד המהירות שעון מה זה ה HTT.ומה זה עוזר למחשב בייתי? האם צריך את זה לעבודה עם וידאו ? והאם שווה ל"אבד"400 מהצ לטובת 3xHTTאני יודע שהאופטרון טוב לאובר אבל זה לא מעניין אותי.אותי מעניין עבודה בלבד.אני מוסיף קישור שמשווה בינהם ובכל זאת אשמח לחוות דעת .הרבה תודה .http://www.devx.com/amd/Article/27340/2907?pf=trueהבנתי שההבדל המהותי בין אתלון לאופטרון הוא ב"צינורות" לאחד יש 3 ולשני יש רק 1.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים אין לי מושג לגבי צינורות וכו'..אבל ממה שהם רושמים אז מי שרוצה שרת או תחנת עבודה מרובת בCPU'S מומלץ ללכת על האופטרון..לכל השאר מומלץ את האתלון..מה גם שהם אומרים שזה תלוי בשימוש בזיכרון שלך...אתלון יכול עד 4 ג"ב לפי מה שהבנתי והאופטרון עד 8 ג"ב...אני מניח שהגג שתגיע אליו הוא 2 ...אז לך על האתלון..וזה גם הגיוני..מה שבמקור מיועד לשרתים וכו' כנראה פחות טוב במחשב ביתי מאשר מעבד שמראש מתוכנן להיות כזה.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים כל עוד לא מתוכנן אוברקלוק אין לאופטרון שום יתרוןלמען האמת יש תחת סביבות עבודה מסוימות.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים שמע כול עוד זה לא הולך להיות שרת שיענה ל4000 קריאות כול דקה ויצטרך לגבות את המסד נתונים תוך כדי וגם להוריד עידכוני מערכת ולהתקנים אז לאופרטון אין שום יתרון
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר יעוד המערכת הוא לכידת וידאו מקלטות.קיים כרטיס טוב אבל בזמן העבודה המחשב בניצול של 100 אחוז מעבד.גם עם גיגה זיכרון זה מאד מאט אותו.אני רוצה מעבד שיוכל לעבוד עם תוכנת לכידה שהיא מאד כבדה .תוכנת צריבה נרו ואמיול ועדיין יוכל לעבוד רגיל בלי קטיעות.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים בתחום קידוד ופענוח הוידאו יש יתרון ברור למעבדים בעלי מטמון גדול יותר, ותדר פעיל גבוה יותר.לכן במידה ואתה לא מתכנן Overclock ה4800 יספק לך את הביצועים הטובים ביותר.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים המעבדים הם זהים למעט בקר הזכרוןבאופטרון הוא עובר מבחנים יותר מחמירים ולכן הוא יותר טוב (ללא OC אין הבדלים ביניהם)נטו מדובר על אותו מעבד, בתדרים שוניםאגב אין ל-Opteron 170 שלושה HTTיםלמעשה אני לא חושב שיש מעבד שיש לו שלושה HTTיםאופטרון 2XX יש לו HTT אחד לצ'יפסט ועוד HTT אחד למעבד השניאופטרון 4XX צריך שלושה HTTים (אחד לכל מעבד) ועוד אחד לצ'יפסט
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים אין 4xxל-8xx יש 3 קישורי HTTיעוד המערכת הוא לכידת וידאו מקלטות.קיים כרטיס טוב אבל בזמן העבודה המחשב בניצול של 100 אחוז מעבד.גם עם גיגה זיכרון זה מאד מאט אותו.אני רוצה מעבד שיוכל לעבוד עם תוכנת לכידה שהיא מאד כבדה .תוכנת צריבה נרו ואמיול ועדיין יוכל לעבוד רגיל בלי קטיעות.זה שדרוג של מעבד במערכת קיימת? למה בעצם אתה לא הולך על קונרו?מה עם שדרוג ל-2-4GB זכרון?
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר כן זה שדרוג מערכת קיימת....אני לא הולך על קונרו א.אני מעדיף AMD....ב.מערכת קיימת רק מחליפים מעבד ולא כל התשתית - מאפשר לקנות מעבד יקר ולא להתפשר...יש לי לוח של אסוס.כבר חקרתי לעומק על השנים ואני רק רוצה חוות דעת.ליאור אני מצוטט מהמאמר "all opterons come with three Hypertransport linksVs singl link for the athlon"אני רוצה לדעת עד כמה הפונקציה הזו חשובה למה שאני צריך.שורה תחתונה האם זה ממש פרקטי לתחנת עבודה או שזה יותר יעודי לשרת
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים לא ברור מאיזה מאמר אתה מצטט, בכל מקרה זו טעות, ל-1xx יש רק קישור HTT בודד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.