פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים איזו גרסה של נרו תומכת ב label flash ?יש בגרסה שלי רק cover disinger ,הנרו נותנים כפתורים של lable flash רק שהיא מזהה שהצורב תומך בזה?או שצריך גרסה מסויימת של נרו ?
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מה תעשה אם התוכנה, אם אין שום מקום בארץ (אני אישית לא מצאתי) שמוכר דיסקים מתאימים לטכנולוגיה הזאת...?
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר אפשר להדפיס גם על דיסק רגילמאחורה בקטן כזהסתם אני רוצה לבדוק עם זה עובד
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר הבנתי שאני קודם צריך לצרוב את המידעלהשאיר משהו כמו 1.3 ג'יגה פנויורק אז להדפיס את הלייבל נכון ?אגב , אם במחשב שלי מוגדר בחומרה 4551נרו אמורה לזהות לבד ולתת לי אופציה של לייבל פלאש?או שפשוט צריך את הגרסה הנכונה של הנרו ?כי הייתה לי גרסה 6.6.1.4 פרמיום ואין שם את הכפתורים בתמונה שאני מצרף..האם למישהו פה בנרו יש את הכפתורים שמוקפים בתמונה ?אם כן באיזו גרסה ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מה תעשה אם התוכנה, אם אין שום מקום בארץ (אני אישית לא מצאתי) שמוכר דיסקים מתאימים לטכנולוגיה הזאת...?ביוניברס קלאב שהפך לשפורסל דיל ראיתי כמה עמים דיסקים של LIGHT SCRUB
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים הבנתי שאני קודם צריך לצרוב את המידעלהשאיר משהו כמו 1.3 ג'יגה פנויורק אז להדפיס את הלייבל נכון ?אגב , אם במחשב שלי מוגדר בחומרה 4551נרו אמורה לזהות לבד ולתת לי אופציה של לייבל פלאש?או שפשוט צריך את הגרסה הנכונה של הנרו ?כי הייתה לי גרסה 6.6.1.4 פרמיום ואין שם את הכפתורים בתמונה שאני מצרף..האם למישהו פה בנרו יש את הכפתורים שמוקפים בתמונה ?אם כן באיזו גרסה ?אתה בכלל קראת את התגובה השנייה?
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר כן ,אבל מן הסתם יש עוד גרסאותועדיף לשאול את מי שצרב עם זה כברולא מי שחושב בלי שהוא ניסה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.