עבור לתוכן

בעיה עם לאגים

Featured Replies

פורסם

חח גם לי יש פינג מצוין באירופה בין 70 ל 120\140

יש לי 012NET 1.5

לא יודע מה ה UPLOAD

אבל בימי שבת הפינג גבוהים :behead:

פורסם
  • מחבר

ממתי יש מהירות העלאה של חצי מגהביט?

לפי מה שראיתי בהצעות של בזק מהירות ההעלאה הכי גבוהה היא 150 מגהביט.

פורסם

טוב, דבר ראשון במהירות שאתה מחובר, לאגים בטוח יהיו לך.

נסה דבר ראשון לשדר ל-1.5/128 ותראה אם זה עוזר, בכל מקרה החבילה שאתה מחובר אליה לא משתלמת בעליל.

זה אמור להיות המינימום.

כמו שאמרו פה כבר, זה קשור לשעות שבהן אתה מחובר, זה הרבה פעמים גם תלוי בספק שאתה מחובר דרכו, כל ספק והפינגים שלו.

למרות שלפי הניסיון שלי אין משהו ממש חד משמעי בעניין הספקים, עניין של מזל.

נסה גם להוריד ברמת הגרפיקה במשחק, זה גם עלול להפיע לך, במשחק רשת, המחשב עובד קשה יותר ואם יש לך כרטיס מסך חלש/מחשב חלש,

זה ישפיע לך בצורה יותר משמעותית במשחק רשת.

וכן יש חבילות של חצי מגה, רק שממש לא שווה להתחבר אליהן במחירים של עכשיו לא משתלם.

מה שכן יש לקווי זהב חבילה עם UPLOAD של 256KB ששוה לבדוק את המחיר, אם זה בסביבות ה-110 ש"ח הכל, אז זה יחסית סביר.

פורסם

הפינגים בגאנז תמיד גבוהים, גם עם פורטים פתוחים ברואטר שלי,בכל מקרה זאת לא בעיה אצלך, עם שחקנים מישראל יש לי פינג של 50-100,עם שחקנים מחו"ל אני מגיע ל560 לפעמים.. ואגב נטוויז'ן מסננת לי שחקנים מבזק לפעמים D:

כאילו הם על פינגים גבוהים גמכן.. ><

פורסם

פינג(Latency) ורוחב פס הם דברים שונים. פינג הוא זמן התגובה - מהירות מעבר המידע בין השרת למשתמש. רוחב פס הוא כבר "המהירות" שאתם מדברים עליה - כמות המידע שמועברת.

אין סיבה ממשית לשדרג. כמו שאמרו פה, הפתרון היעיל ביותר הוא לכבות תוכנות שרצות ברקע(את האנטי-וירוס עדיף לא לכבות) ולסרוק את הדיסק הקשיח לתוכנות ריגול וכיוצא בזה.

בתור דוגמא חיה, אצלי לא התרחש שום שינוי כששדרגתי את ה-Upload מ-128Kb ל-256Kb.

פורסם

הפינגים יכולים לעלות באופן משמעותי אם משתמשים אחרים ברשת מפעילים קבוע IM ורוב הזמן גם אימיול?

פורסם

פינג(Latency) ורוחב פס הם דברים שונים. פינג הוא זמן התגובה - מהירות מעבר המידע בין השרת למשתמש. רוחב פס הוא כבר "המהירות" שאתם מדברים עליה - כמות המידע שמועברת.

אין סיבה ממשית לשדרג. כמו שאמרו פה, הפתרון היעיל ביותר הוא לכבות תוכנות שרצות ברקע(את האנטי-וירוס עדיף לא לכבות) ולסרוק את הדיסק הקשיח לתוכנות ריגול וכיוצא בזה.

בתור דוגמא חיה, אצלי לא התרחש שום שינוי כששדרגתי את ה-Upload מ-128Kb ל-256Kb.

זה מה שהסברתי לפני כן, אבל יש הבדל משמעותי בין 96Kb ל-128Kb, כשהייתי מחובר ל-96Kb, גם לי היו פיקים כאלה בפינג.

כל משחק דורש איזשהו רוחב פס מינימלי -96Kb זה מעט מידי.

לא יקרה כלום אם הוא יסגור את האנטיוירוס למשך המשחק, לא צריך להגזים עם הפרנויה.

הפינגים יכולים לעלות באופן משמעותי אם משתמשים אחרים ברשת מפעילים קבוע IM ורוב הזמן גם אימיול?

באופן קיצוני, לא משחקים ומפעילים תוכנות שיתוף או IM ברקע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים