פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים יש לי כל הזמן לאגים במשחקי רשת.למה זה קורה?יש לי מודם USB. יכול להיות שזאת הבעיה?
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר זה משתנה הרבה במהלך המשחק.זה בדרך כלל בסביבות 200-300 או בסביבות 2000.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים 200 זה ממש גבוה אח שלו המקסימום העליון זה 150 .. אני מקווה שאתה לא משחק ובאותו זמן מוריד מאימיול סרטים :bash:
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים וגם שאתה לא משחק בשרתים ממדינה כמו ארה"ב שהיא רחוקה ויש פינג 500 בגלל האינטרנט "התותח שלנו" ;D
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים למה אתה מתכוון האינטרנט התותח שלנו?מממ... בארץ רוחב הפס המוקצה לכל "צרכן אינטרנט" הוא נמוך מאוד יחסית לשאר מדינות העולם !אני ראיתי מישהו ששיחק בשרת בארץ מארה"ב עם פינג של 100-120ולעומ"ז שניסיתי אני לשחק שם היה לי פינג 500 ולפי מה שנראה לי בזק לא מתכננת לשדרג את הקווים...ועם הכבלים אני לא ממש יודע
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים זה לא קשור רק לרוחב הפס, זה קשור גם לאיכות הקו ולמרחק שלך ממי שאתה משחק מולו.מה שנשאר בעיקר זה לשחק נגד ישראלים...וההמלצה שלי לפותח הת'רד, תסגור כל אפליקציה שדורשת רוחב פס כלשהו, זה אומר ICQ, מסנג'ר, תסגור גם אנטי-וירוס, עדכונים אוטו' של WINDOWS.ממש הכל.גם עדיף למשך זמן המשחק לסגור פיירוול ומקסימום להשאר עם הפיירוול היותר קל של ה-WINDOWS.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר הפינגים שאמרתי לכם הם מהמשחק Gunz The Duel.כשאני משחק אני לא פותח אף פעם ICQ או מסנג'ר. אני רק משאיר את האנטי וירוס פתוח ואת Windows Firewall.המפרט שלי הוא:מעבד Intel Pentium 4 CPU 2.66GHzלוח אם ASUS P5S800-VMזיכרון 512MB DDR 400MHzכרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5500כרטיס רשת Realtek RTL8139/810x
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר מהירות העלאה: 96Kb.מהירות הורדה: 512Kb.אבל יכול להיות שאני אשדרג למהירות הורדה של 1.5Mb בעוד כמה זמן.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מהירות העלאה: 96Kb.מהירות הורדה: 512Kb.אבל יכול להיות שאני אשדרג למהירות הורדה של 1.5Mb בעוד כמה זמן.זה ממש מעט...
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים הבעיה שלך היא כפי הנראה מהיות העלאה.אתה צריך לפחות חצי מגהביט (לך יש 96 קילוביט, bit ולא byte) בשביל פינג נורמלי בארה"ב.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים לי יוצא לשחק בBATTLEFIELD 2 בשרתים כמו גרמנייה ארה"ב רוסיה פינלנד , בפינד נמוך יחסית בין 90 ל 130 גג .. אני משתמש בחבילה של 1.5 - של בזק..אני חושב שזה גם קשור לזמן , תנסה לשחק בשעת בוקר מוקדמת ותראה שהפינגים בכלל לא רעים..גם עוד משהו מוזר שאני חייב לציין , אולי זה יעזור , יש לי מודם רשת כרגע מחובר אליו רק מחשב אחד,לפעמים כשאני מחייג את ההתקשרות ונכנס לתפריט השרתים של המשחק הפינגים ממש מטורפים, עכשיו הוצאתי את כל החוטים שמתחברים למודם וחיברתי אותם שוב, הפעם כשחייגתי את ההתקשרות ושנכנסתי שוב לרשימה של השרתים הפינגים היו נורמליים מאוד, כלומר כשאני מסדר את הרשימה לפי הפינגים , השרתים הראשונים נעים בין 90 ל 130 .. בקיצר משהו מאוד מוזר.. אבל שווה לכם לנסות את זה ..אולי זה יעזור 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.