עבור לתוכן

GOTHIC 3, האם זה יקח את OBLIVION???

Featured Replies

פורסם

המשחק הזה הולך ליהיות כל כך טוב :)

פורסם

^^^^^

נחיה ונראה ! אם לא תיפול לי קטיושה על הראש... :lol:

פורסם
  • מחבר

ומי הפך אותך לגיימר מבין כלכך???

תפסיק להציק, זה שאתה לא אוהב את המשחק לא הופך אותו לפחות טוב, הוא קיבל 9.3 שזה הרבה יותר מכמעט כל משחק FPS שאני מכיר ( בלי לזלזל בהם ).

אתה לא אוהב RPGים כאלה אז אל תכנס לת'רד, השאלה היא אם המשחק יהיה יותר טוב מ- OBLIVION לא אם הוא יהיה טוב או לא.

QuAKeR_996, גם אני כמוך ופחות אוהב RPGים כי חסר בהם אקשן, אבל הגוף הראשון וגם הגם השלישי שהוא די קרוב גרמו לי לאהוב את המשחק, ובעיקר הצורת לחימה שזה לא כמו באסטרטגיה, אין משחקים כאלה הם מדהימים!!!

פורסם

^^^^^

למה אני כל כך מבין ?

למה מי אתה ?

אתה פעיל חיזבללה ? :lol:

פורסם
  • מחבר

מה הקטע שלך??? כאילו נרשמתה לפורום כדי להציק ולשחק אותה מבין??? ותתחיל לשקול מילים ולדבר יפה, זה פורום מכובד ולא מקללים פה!

אתה יכול לעוף מהת'רד בבקשה ולהפסיק להציק?! :pissed::bash:

פורסם

^^^^^

אני קיללתי ? :nixweiss:

ותרגיע את הרוחות כי אתה סתם יורק לכל מקום ! קטנטן ! :lol:

פורסם

חלאס, לא מעניין אותך RPG אל תיכנס לת'רדים שכאלה, תפסיקו להרוס דיונים נורמלים ::)

פורסם

אני מחכה למשחק הזה כל כך הרבה זמןןן..... אם הוא מאכזב אני מתחרפן

פורסם

סמתי לב שאין פה הרבה אוהבי RPG, אני אישית מטורף על משחקים כאלה במיוחד מהסיבה שהעלילה מורכבת, ברוב המשחקים אתה בונה את הדמות שאתה רוצה לשחק הדמות מתפתחת במהלך המשחק ואתה לא משתעמם אחרי חמש שלבים כשנמאס לך מהיכולות שלה.

אני לא בטוח איזה משחק יותר טוב אבל כפי הנראה ל- oblivion יש גרפיקה יותר יפה חוץ מזה מאוד כשה לדעת יש פה תחרות קשה לשניהם... :itschy:

פורסם

שיחקתי פעם גוטיק 2 והיה ממש כיף, משום מה לא הצלחתי לסבול את אובליויון אחרי השער הראשון :|

פורסם
  • מחבר

סמתי לב שאין פה הרבה אוהבי RPG, אני אישית מטורף על משחקים כאלהבמיוחד מהסיבה שהעלילה מורכבת, ברוב המשחקים אתה בונה את הדמות שאתה רוצה לשחק הדמות מתפתחת במהלך המשחק ואתה לא משתעמם אחרי חמש שלבים כשנמאס לך מהיכולות שלה.

אני לא בטוח איזה משחק יותר טוב אבל כפי הנראה ל- oblivion יש גרפיקה יותר יפה חוץ מזה מאוד כשה לדעת יש פה תחרות קשה לשניהם... :itschy:

אתה עוד לא יכול לדעת בקש לגרפיקה, כי זה אפילו לא הגיוני שהגרפיקה תיהיה מכוערת ( יחסית ) כמו שבתמונות, אם כן אני לא נראה לי אשחק בזה, כי במשחקים כאלה הגרפיקה ממש חשובה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים