עבור לתוכן

GOTHIC 3, האם זה יקח את OBLIVION???

Featured Replies

פורסם

המשחק GOTHIC 3 עומד לצאת בחודש הבא, וכפי שזה נראה הוא יהיה המצלחה גדולה, ומשחק ענק.

לפי מה שהבנתי הוא בסגנון של OBLIVION, ומשחק כזה יתקבל אצלי בברכה ( אהבתי מאוד את אובליביון ).

מי לדעתכם יהיה יותר טוב מבחינה גרפית? משחקיות? לחימה? קווסטים? ובכללי???

לפי מה שראיתי בטריילרים, הכשפים שם יהיו יותר טובים, יש מן מטר של אש שנופל מהשמיים, אתה יכול להפוך לדינוזאור קטן, ועוד דברים מגניבים.

יש גם הבדל נוסף בכשפים והוא שבאובליביון אתה בוחר כישוף ורק כשאתה לוחץ על C אתה עושה אותו, אך תוך כדי אתה יכול להילחם בחרב או בכל נשק אחר, אולם בגוטיק כשאתה בוחר כישוף כמו כדור אש אז יש לך את הכדור ביד ואתה לא יכול להחזיק חרב לפי מה שאני חושב, אול לפחות לא יכול להחזיק נשק ב-2 הידיים, זה יפה יותר כשרואים את הכדור, אבל זה חיסרון בקרב, אני חייב לומר שזה דיי שימושי שאתה יכול גם לעשות כישופים וגם להילחם בחרב או בגרזן בבת אחת בלי בעיה, כי לדוגמא אם האויב קצת רחוק או שהוא מגן אז אתה זורק עליו כדור אש, וכשהוא קרוב ולא מוגן אז אתה משתמש בחרב, ודבר נוסף הוא שאתה יכול להגן על עצמך במגן גם כשאתה משתמש בכשפים. אבל באובליביון יש מגוון ענק של כישופים ואתה יכול ליצור בעצמך כישופים שזה תוספת ענקית, אני מקווה שכך גם זה יהיה בגוטיק.

בנוגע לחרבות, אתה יכול להילחם ב-2 חרבות וזה ממש ממש מגניב, אך כמובן יש גם מגן.

אני מקווה שהגרפיקה תהיה חזקה יותר, ואם כן אז זה יהיה ממש מרשים ויפה.

אולם בגיימפלי, ראיתי שכשהשחקן נלחם באויב והדף אותו אחורה, היה באג והוא נכנס באבנים גדולים וכאלה, אם לא יתקנו את זה זה יהווה ממש בעיה.

טוב, למען האמת לא ראיתי הרבה דברים נוספים, ורק מעט מאוד, אבל נקווה שזה יחדש הרבה ויהיה משחק תותח.

כנסו לכאן בשביל לקרוא על המשחק בגיימספוט-

נו, אז מה אתה אומרים? GOTHIC III יקח את OBLIVION???

מה שבטוח שהמשחק יהיה גדול

פורסם

אם הוא יהיה כל מה שאומרים שהוא יהיה זה צריך להיות יותר טוב מאובליביון...

(למרות שמבחינת קסמים וכו' יש פחות אפשרויות... וכמו כן לא בוחרים את הגיבור)

תאכלס לא שינו הרבה בין מרווינד לאובליביון אבל בין גוטיק 2 ל3 אמור להיות שינוי גדול

והגרפיקה... לפי התמונות היא אמורה להיות מצויינת! אני מקווה שככה גם במשחק...

פורסם
  • מחבר

בקשר לגרפיקה, דווקא לפי התמונות רואים את האנשים, הלבוש שלהם והנשקים שלהם ממש מכוער יחסית, הרבה פחות יפה מאובליביון, אבל אני חושב שהמשחק יצא אז הגרפיקה תיהיה הרבה יותר טובה.

ובאמת באובליביון יש מבחר ענק של קסמים, אבל קסמי ההתקפה היהיו יותר מגוונים ויפים בגוטיק אני חושב ( ה- DESTRUCTION באובליביון ).

וזה באמת חיסרון וקצת מעצבן שלא בוחרים את הגיבור, כי בנוסף למראה שזה גם משנה, לכל זן יש יכולת מיוחדת, ובנוסף לא בוחרים את ה-MAJOR SKILL והסימן כוכבים שלך או מה שזה לא יהיה, וכל הדברים האלה באוביליביון היו ממש מיוחדים וחבל שלא יהיה אותם בגוטיק, אבל נשרוד...

פורסם

הוא לא נראה משהו בכלל , לפי הסרטון שום דבר שם לא מלוטש , ראיתם איך החיילים זזים ונלחמים..?

פורסם
  • מחבר

באמת בטריילרים זה נראה ממש מסריח הנוקדה שהתייחסתה אליה, אבל אני בטוח שזה לא יהיה ככה, וזהיעבור ליטוש כמושאתה אומר, כי אחרי הכול זה משחק מוכר ועל רמה שקודמיו קיבלו ציון גבוה, ואין סיבה שהם לא ישקיעו ממש עליו, ואני בטוח שכך הם יעשו והמשחק יהיה מצוין!!!

פורסם

צודקים הטרילר באמת גרוע... אבל בתמונות חוץ מאנשים (ומים... אני לא אוהב את הצורה שהם עשו את המים) זה נראה ממש טוב... אני ממש אהבתי את התמונה של האוגר :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא יודע על איזה תמוהנ אתה מדבר בדיוק :-\ אבל באמת הגרפיקה נראית נחמדה חוץ מאותם דברים ספציפיים.

ושוב, אני בטוח שהגרפיקה תיהיה ממש מצוינת ויותר טובה מאובליביון ( והגרפיקה של אובליביון מצוינת גם ככה! )

פורסם

920920_20060803_screen003.jpg

אני רק לא מבין מה אמור להיות הקישקוש האדום מצד ימין :-X

פורסם
  • מחבר

אהה, חחח... אוגר :lol:

לא יודע למה, אבל עדין לא התרשמתי, באובליביון היו ענקים בסגנון שיש להם עור כחול והם נראו טוב יותר, אבל שוב, הגרפיקה תהיה שונה בהרבה.

והדבר האדום הזה, זה נראה לי צמח, עלוב, אבל במשחק זה...

פורסם

זה עדיין תמונה ותמונה יכולה להטעות. עד שיצא המשחק אי אפשר להגיד כלום.

פורסם

אולי זה שפריץ של דם? למרות שהם נראים די סטאטים אחד מול השני...

פורסם

ההימור שלי... זה סתם קישקוש! :silly:

פורסם

" GOTHIC 3, האם זה יקח את OBLIVION???"

איזה מין GAMER משחק ב OBLIVION ? זה כמו DOOM 3 .... מוצ'ו מוצ'ו גרפיקה ופוקו פוקו משחק מעניין :lol:

פורסם

למה דווקא OBLIVION משחק יפה. אני לא אוהב RPG ככ והמשחק הזה הצליח לרתק אותי המון שעות.

אני הכי אוהב את השילוב בין RPG בינוני עם FPS והכל עם ממשק פשוט. הדוג' הכי טובה היא STALKER שכמובן עוד לא יצא ובטח גם לא יצא.

פורסם

כמו שאמרתי "מוצ'ו מוצ'ו גרפיקה ופוקו פוקו משחק מעניין" :lol:

עצם העובדה שהוא RPG גורם לי לחשוב על החיזבללה :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים