פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר חחח כל מה שאתם רוצים זה שאני יוסיף אבל עם כל הכבוד אלו "המשחקים" שבאמת מגיע להם מועמדות... ואני רואה שאין הצבעה אחת ל TRIBES ... המשחק רשת המסיבי הראשון שפתח את החלון לכולם...
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר COD ? אתה צוחק עלי ? תן מבט טוב בכותרת משחק הרשת שלדעתכם "הכי טוב שיש", אם הייתי רוצה לכלול את COD אז הייתי משנה את הכותרת ל- משחק הרשת שלדעתכם "הכי ממוצע שיש".
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים אז אתה חושב שאתה מבין גדול נכון ?!? אז בוא אני יגיד לך cod משחק רשת יותר טוב מחצי מהרשימה שלך ומשחק ובמיוחד רשת זה העדפה אישית אז הסקר שלך ממש לא רציני
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים ובוא ניראה קוויק אנריל טורנמנט הלו לא ניראה לי שיש יותר מ 3 שרתים בארץ אני כימעט בטוח שאין בקוד יש 15 שרתים וקהילה מקצועית אז אל תבלבל לי בביצים
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר אל תנבח סתם... COD הוא לא משחק שמתמקד על אופציית ה ONLINE אלא על משחק "שחקן יחיד"... לא שככה אני בחרתי את המשחקים הללו אבל סתם בשביל הרקע. שלא תבין אותי לא נכון - הוא מעולה כמשחק רשת, אבל לא מספיק מעולה כדי להכלל ברשימת המועמדים ל- "הכי טוב שיש"... וכמו שאמרתי, בלי גחמות אישיות... :.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מה בנוגע ל ET ו AA הם נבנו לאונלין ויש להם קהילה יחסית מפותחת בארץ5 שרתים ל aa 20-25 ל ET
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים אתם מדברים על משחקי יחיד בעוד שהסקר עוסק במשחקי רשת (משחק שנוצר בשביל משחק רשת לדוגמא BF2\CS\WOW\GW) ולא שהגיע עם אפשרות לתוספת
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים טוב תעשה מה שבראש שלך ... אני רק רציתי לעזור ואני ממש לא מסכים איתך שקוד לא משתווה פה לכמה משחקים ואפילו יותר טוב מהם אתה בכלל ראית את הקהילה של קוד 2 בחול ובארץ קוד 1 לא רואה גם הרבה משחקים על פי קהילה
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר אתם מדברים על משחקי יחיד בעוד שהסקר עוסק במשחקי רשת (משחק שנוצר בשביל משחק רשת לדוגמא BF2\CS\WOW\GW) ולא שהגיע עם אפשרות לתוספת בדיוק ! ו AA ו ET לא משהו למרות שהם מפותחים מבחינה קהילתית בארץ... :-\ וחוץ מזה - לא מעניין אותי ולא את סבתא שלי מה מפותח בארץ ולא ... סתכלו על העולם ! ובלי גחמות אישיות ! פשוט תצביעו למה שאתם חושבים הכי טוב ברשימה....
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים כמו שאמרתי קודם, היה עדיף קודם לעשות איזה סוג משחק רשת הכי אוהבים ואז את המוביל לפתוח סקר על המשחקים שלו.לדוגמא :FPSRTSRPGונגיד וRPG היה מנצח אז פותחים סקר חדש והמשחקים שהיו מוצעים בו היו WOWGWlineage2maple storysilkroadryl2nwnוכו' וכו'
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים זהו סקר לא הוגן כי בחו''ל ET ו AA בכלל שולטים הרבה יותר מכול שאר המשחקים שפרסמתה כאן
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר זהו סקר לא הוגן כי בחו''ל ET ו AA בכלל שולטים הרבה יותר מכול שאר המשחקים שפרסמתה כאן BLAH ! אתם חולם... כן הם שולטים, אבל ממש לא כמו שום משחק פה ברשימה (טוב אולי HALO...)
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים אתה חושב שאתה הכי מבין? נו תעשה לי טובה בסדר? יש משחקים שמשוחקים הרבה יותר ממה שהרשימה המטופשת שלך אומרת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.