פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים ET שולט (רק חבל שאח שלי עשה צ'יטים ועכשיו אני חסום חומרתית.. נקווה לדיסק וכרטיס מסך חדשים ) תוסיף גם את trackmania nations, משחק מצוין.. ואת FARCRY.. ואת COD2.. ועוד מלא ששחכת!
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים אתם מבקשים להוסיף כבר יותר מדי!איך FEAR קשור לעזאזל??? כמה כבר משחקים ברשת???בשביללחסוך בבעיות שיעשה את זה רק על משחקים חדשים, כיאם לא אז זה לא יגמר!
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים counter strike.. 1.6 וגם סורס אבל תוסיף גם את hl2:deathmatch שהוא ממש כיף
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים sof2 mp test חחח רציני המולטיפלייר דמו של זה כזה כיףףף אני עדיין משחק בזה
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים שמת FPS + WOW לדעתי יהיה יותר טוב אם תעשה איזה סוג.. ואז למה שיהיה הכי הרבה איזה הכי אוהבים.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים אני זוכר שקראתי (משהו כמו 3 שנים אחורה) שהמשחק רשת הכי פופלארי בעולם בתחום הפעולה הוא כמובן CS והאסטרטגיה הכי פופלרי הוא דווקא AOE2 בקשר למשחק תפקידים המוניים מישהו אחר יצטרך לתת את הנתון בקשר למה שאני הצבעתי , כמובן של UT שאני משחק בו כבר 7 שנים , זה לא שלא ניסיתי מלא משחקי רשת אחרים (נראה לי את כולם) , פשוט ל UT יש הכי הרבה סטייל והכי הרבה מקוריות לדעתי . הוא הכי פחות רפיטיטיבי. אולי אם הייתה קהילה גדולה ל BF2 והמחשב שלי היה יכול להריץ אותו בצורה נורמאלית הייתי מצביע בשבילו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.