פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים מחבר הבנתי פשוט זה כל אחד לחוד, הםפ לא עובדים ביחד או משפרים את התצוגה והגרפיקה כל אחד עובד לבד וזה כבר תלוי למי אתה מחבר.שלא כמו ה SLI וה CF.ועוד שאלה אם אני ירגוש את ה Asustek P5W DH Deluxe אז אנ יוכל לחבר רק כרטיסים של ATI ?כאילו אין מצב לחבר nVidia גם?והאם אני יהיה חייב ATI עם תמיכה ב CF?כי זה כרטיסים יקרים.
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים עם ה-975X אתה יכול לעשות מערך CrossFireאתה לא חייב להשתמש בכרטיס בודד של ATIוכנראה שבקרוב תהיה ב-975X גם תמיכה ב-SLI
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים מחבר השאלה שלי הייתה זה אם אני יכול לקנות כרטיס בודד שהוא לא CF?כי CF יקרים, ולאנפוצים בארץ כלל וכלל בשל מחירם.וגם את זה שאני יוכל לעבוד עם בודד אני יודע אבל השאלה אם אני יוכל לעבוד עם כל כרטיס של ATI בשיטת חיבור PCI-E ועם כל כרטיס חוץ מSLI של nVidia השיטת חיבור גם כן של PCI-E.כי אם זה תמיכה ב CF ההבנתי שאני יכל לקנות רק כרטיסים של ATI ולא תהיה אפשרות להכניס ולהפעיל כרטיס של nVidia.
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים אתה יכול להריץ כרטיס בודד שהוא לא CF על לוח שתומך CFהכרטיס יכול להיות עם שבב של ATI או של nVidia או של GG (ראשי תיבות של Gaza Graphics)
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מחבר חחחח GG נחמד תוצרת עזה.אז אוקיי אם אין בעיה של הגבלה כאילו בקניית הכרטיסי מסך כאילו כל כרטיס שקיים בעולם יעבוד לי על הלוח הזה.אבל נגיד כרטיס CDF וכרטיס SLI לא יוכל לעבוד ואם אני ירצה להפעיל שני כרטיסים זה רק שניים CF.אני צודק?
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים עם דרייברים ערוכים (וכנראה שבקרוב גם דרייברים רשמיים) תוכל להפעיל גם SLI על לוחות 975X
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מחבר אוקיי תודה רבה ובקיצור אפשר להפעיל כל כרטיס התוכנית שלי בנתיים זה לא להפעיל עליו 2 אלא רק אחד חזק וזהו ואין צורך בעוד אחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.