עבור לתוכן

איזה לוח אם יותר רצוי מבין השניים המוצגים, ח"צ: Gigabyte

Featured Replies

פורסם

עובד שה-Gigabyte לא מגיע ל-OC יותר מה-P5W DH

ה-P5W DH נחשב היום ללוח ה"על" לקונרו

• תגובות 51
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הבתי, אך הוא גם יותר יקר ממנו ב-200 ש"ח.

הטאם זה שווה את הוספת סכום זה מה DQ6?

והאם ההבדל בין 965P ל975X בOC משמעותי?

והאם ברגיל בלי אובר הוא משמעותי?

וכמובן האםה הוא מורגש טכלס על פני השטח גם בלי אובר וגם עם אובר?

ותקציבית האם זה שווה את ה-200 שקל?

כי אני רוצה להזמין אחד מהלוחות האלה עם המעבד Intel Core 2 Duo E6600 2.4Ghz עם 4MB Cache ובכלל הוא מצויין לאובר על פי מבחני ביצעוים שראיתי.

והוא עוקף את ספינת הדגל של AMD-FX64 שעולה איזה 7 וחצי שמונה אלף ש"ח.

וכל הבמחני ביצועים הללו בלי אובר חחחח.

בקיצור כדאי?

פורסם

אם כבר אתה משקיע 1500 שקל ללוח לפחות תלך על אחד ששווה את הסכום (ה-P5W DH עם ה-WiFi והשלט)

ב-OC ה-P5W הכי חזק שיש בינתיים

בסטוק אין הבדלים גם בין לוחות פשוטים יותר

פורסם

ה-DS3 עם תמחור טוב יותר מה-DS4, (בפני עצמו ל-DS3 יש תמחור גרוע)

ככה שהאופציה העדיפה היא ה-DS3

ה-DS3 מול ה-S3 לא כ"כ ברור

לפי הביקורת שהראה lipa ה-S3 מסוגל לכך

כשאתה אומר תמחור גרוע (של ה-DS3), אתה מתכוון שהוא לא שווה את המחיר שלו? כי לפי מה שהבנתי ה-DS3, או ה-S3 (שלא מצאתי בכלל בשום חנות בארץ) הם מה שהומלץ לי לקחת במידה ואני לא יוכל להשיג את ה-DFI (אגב, לפי הכתבה - ה-DS3 הוא גם חיה לא רעה בכלל. למה עדיף את ה-DFI?)

אגב, מה שהכי מדהים בכתבה זה שעם הלוח הנכון ניתן להביא את ה-E6300 לרמה של ה-X6800 (ואפילו יותר!!!). מדובר על מעבד שעולה 1,250 שקל ויכול להשתוות, בתנאים הנכונים, למעבד הכי חזק שקיים היום בשוק! מדהים! (מה שאגב מנפץ את התיאוריה שכדאי לשים את הכסף במעבד יותר חזק ולא בלוח יותר יקר. עם לוח של 1,500 אפשר להביא את הקונרו הכי זול לרמה של קונרו שעולה אלפים רבים של שקלים. ואולי אפשר אפילו לעשות את זה בלוח זול יותר).

לפיכך:

התוכנית - E6400 (הפרש של רק 200 ש"ח מה-E6300 אז למה לא?), DS3, מאשקין 800.

להביא את הבאס של הלוח ל-410. הזכרונות יעבדו ב-820 (נראה מציאותי לדעתכם? סה"כ 2.5% האצה) והמעבד ב-3.28. והכל בלי קירור נוסף!

1,450 +

1080 +

1300 =

3,830!

פורסם

בהחלט אפשרי וסביר

וכן לדעתי ה-DS3 לא שווה תג מחיר של 1000 שקל

שיהיה מה שיהיה, הוא עדיין לוח מבוסס ערכת שבבים MainStream

והוא הלוח השלישי הכי מפוצ'ר בסדרה שלו.

לא הייתי מעריך אותו בחיים ב-1000 שקל

זה לוח של 750 שקל ולא יותר

פורסם

בהחלט אפשרי וסביר

וכן לדעתי ה-DS3 לא שווה תג מחיר של 1000 שקל

שיהיה מה שיהיה, הוא עדיין לוח מבוסס ערכת שבבים MainStream

והוא הלוח השלישי הכי מפוצ'ר בסדרה שלו.

לא הייתי מעריך אותו בחיים ב-1000 שקל

זה לוח של 750 שקל ולא יותר

אז למה המלצת לי עליו? ::)

לא היית ממליץ על לוח אחר במקומו, אם הוא שווה 250 פחות ממה שמוכרים אותו?

(אגב, לפי מה שפורסם כאן ניתן להשיג אותו ב-950 בKSP, שזה כבר ירידה מסויימת).

דווקא אני לא יודע למה אתה יורד עליו. לפי הלינק שפורסם כאן הוא הלוח היחיד שהצליחו להגיע איתו לבאס 480 בלי בעיות ולפי מה שקראתי ללוחות האחרים, אפילו ל-DFI, קשה להתקרב לנתון הזה. אולי יש לו פחות פיצ'רים אבל כפי שציינתי אני לא צריך תוספות שאני גם ככה לא אשתמש בהן כמו SLI או CF או RAID. הוא דווקא נשמע בדיוק מתאים לי - יהיה לי הכי קל איתו להעלות באס, ולעזאזל הפיצ'רים. אלא אם אני מפספס כאן משהו - ואז תפקידך להגיד לי. :)

לאחר חיפושים רבים וביקורות רבות נראה באמת כי זהו אחד הלוחות הכי טובים ל-OC. לגבי הפיצ'רים שהוא מציג - לא ממש אכפת לי. אלא אם כן יש איזה פיצ'ר שאני אזדקק לו במיוחד ואז אשמח לדעת מהו.

פורסם
  • מחבר

אם כבר אתה משקיע 1500 שקל ללוח לפחות תלך על אחד ששווה את הסכום (ה-P5W DH עם ה-WiFi והשלט)

ב-OC ה-P5W הכי חזק שיש בינתיים

בסטוק אין הבדלים גם בין לוחות פשוטים יותר

מה הכוונה בסטוק אין הבדלים בין לוחות פשוטים יותר?

והזה עם השלט לא עולה 1500 אלא 1700 בגלל זה שאלתי אם עדיי להוסיף את ה200 שקל האלו?

בין ה DQ6 ל P5W DH ואיך אני יודע איזה P5W DH הוא עם שלט ואיזה בלי הוא שכולם עם שלט?

ולמה השלט הכרחי?

פורסם
  • מחבר

וגם למה לכל הלוחות הטובים שהצגתי כאן יש שני חריצים לכרטיסי מסך ראשי ומשני מה אני יכול להרכיב שני כרטיסי מסך לא משנה איזה?

לא נראה לי אבל גם לא רשום אם זה CF או SLI???

אז מה זה ???

פורסם
  • מחבר

יש מישהו?

כי זה פשוט עבר דף ולא עזרו לי...

פורסם

אז למה המלצת לי עליו? ::)

לא היית ממליץ על לוח אחר במקומו, אם הוא שווה 250 פחות ממה שמוכרים אותו?

(אגב, לפי מה שפורסם כאן ניתן להשיג אותו ב-950 בKSP, שזה כבר ירידה מסויימת).

דווקא אני לא יודע למה אתה יורד עליו. לפי הלינק שפורסם כאן הוא הלוח היחיד שהצליחו להגיע איתו לבאס 480 בלי בעיות ולפי מה שקראתי ללוחות האחרים, אפילו ל-DFI, קשה להתקרב לנתון הזה. אולי יש לו פחות פיצ'רים אבל כפי שציינתי אני לא צריך תוספות שאני גם ככה לא אשתמש בהן כמו SLI או CF או RAID. הוא דווקא נשמע בדיוק מתאים לי - יהיה לי הכי קל איתו להעלות באס, ולעזאזל הפיצ'רים. אלא אם אני מפספס כאן משהו - ואז תפקידך להגיד לי. :)

לאחר חיפושים רבים וביקורות רבות נראה באמת כי זהו אחד הלוחות הכי טובים ל-OC. לגבי הפיצ'רים שהוא מציג - לא ממש אכפת לי. אלא אם כן יש איזה פיצ'ר שאני אזדקק לו במיוחד ואז אשמח לדעת מהו.

אם יש לך אופציה ל-DFI (שאמרת שאין לך) או ל-ABIT

אז אין אלטרנטיבות בטוחות אחרות בשבילך

לגבי OC, תשווה כששאר הרכיבים האחרים שווים

כמו למשל בבדיקות של AnandTech, הם השתמשו באותה מערכת רק עם לוח אחר

מה הכוונה בסטוק אין הבדלים בין לוחות פשוטים יותר?

והזה עם השלט לא עולה 1500 אלא 1700 בגלל זה שאלתי אם עדיי להוסיף את ה200 שקל האלו?

בין ה DQ6 ל P5W DH ואיך אני יודע איזה P5W DH הוא עם שלט ואיזה בלי הוא שכולם עם שלט?

ולמה השלט הכרחי?

בלי OC כל הלוחות ייתנו (בגדול) את אותם ביצועים

השלט זה טוב ל-HTPC ושליטה מרחוק על כל מיני פונקציות של מולטימדיה

זה סה"כ תוספת

אם אתה שואל אם כדאי להוסיף אז רק בשביל ה-DH ורק אם אתה צריך את מה שמגיע איתו

אחרת אין טעם להשקיע ב-DQ6 או ב-DH

אל תכתוב שתיים או שלוש הודעות רצופות, יש אופצית עריכה תשתמש בה, פעם הבאה תקבל אזהרה

וגם למה לכל הלוחות הטובים שהצגתי כאן יש שני חריצים לכרטיסי מסך ראשי ומשני מה אני יכול להרכיב שני כרטיסי מסך לא משנה איזה?

לא נראה לי אבל גם לא רשום אם זה CF או SLI???

אז מה זה ???

CF, אפשר להשתמש בדרייברים פרוצים ולעשות גם SLI

פורסם
  • מחבר

והאם גם הDQ6זה CF או SLI?

ולעשות עריכה לא מקפיץ את האשכול לדף הראשון.

ואני צריך אם אתה אומר שהוא יותר טוב וגם הצ"יפסט שלו יותר טוב והגיעו איתו לתוצאות אובר מדהימות.

פורסם

והאם גם הDQ6זה CF או SLI?

ולעשות עריכה לא מקפיץ את האשכול לדף הראשון.

ואני צריך אם אתה אומר שהוא יותר טוב וגם הצ"יפסט שלו יותר טוב והגיעו איתו לתוצאות אובר מדהימות.

1) Q6 לא מאפשר CF או SLI.

2) מי אמר שאתה צריך להקפיץ את האשכול?

3) לא הבנתי את המשפט האחרון שלך.

4) אני עדיין חושב ש-DS3 בפחות מאלף ש"ח זה טוב.

5) אם אתה בונה על אוברקלוק, תיקנה סטפינג 6 B2 ולא 6 B1.

6)שכחתי משהו?

פורסם

אם יש לך אופציה ל-DFI (שאמרת שאין לך) או ל-ABIT

אז אין אלטרנטיבות בטוחות אחרות בשבילך

לגבי OC, תשווה כששאר הרכיבים האחרים שווים

כמו למשל בבדיקות של AnandTech, הם השתמשו באותה מערכת רק עם לוח אחר

דווקא נראה לי שהבדיקה שלהם כבר לא אקטואלית כי עודכנו הביוסים. מה שאתה אומר טוב ונכון, אבל ההפרש הוא כל כך גבוה שאומר דרשני.

על איזה רכיבים מדובר שאולי יעצרו לי את ה-OC? הרי הזכרונות שאני לוקח והמעבד יכולים להגיע ליעד שלי - אז מה יעכב את הלוח אם הוא מסוגל?

לא ראיתי אף לוח שמגיע לתוצאות של ג'יגה, ובנוסף הוא נבחר בכמה מקרים ללוח הכי טוב ל-OC. אם אין לך "ראיות" אחרות - אני חושב שזה די נכון.

פורסם

אתה משווה תוצאות של מעבדים שונים על לוחות שונים באתרים שונים

אין בדיקה יותר חאפרית מזה

תסתכל על השוואה מאותו אתר

למשל AnandTech שעשה השוואה דיי גדולה, רואים בבירור שה-P5W DH עומד בראש ואחריו P5B Deluxe, DFI Infinity 975X ו-Gigabyte DQ6

מיד אחריהם מגיע ה-ABit AB9 Pro

פורסם
  • מחבר

McMerc

המשפט האחרון היה תשובה לליאור על זה שאם אני צריך את הלוח הזה או לא.

תיקנה סטפינג 6 B2 ולא 6 B1.

מה זה הסטפינג ומה אלה הדגמים האלו.

וגם אני ראיתי ביקורות וסיקורים שהגיעו לתוצאות יותר טובות עם ה P5W DH Deluxe הוא עולה יותר ב210 שקל מה DQ6 אבל הטוא שווה את ההשקעה ועם מעבד גמו ה E6600 זה מכונת אובר קלוק.

מה שהשאר לי זה כרטיס מסך וזכרונות טובים אבל אם זה לא לכאן אז אני יפתח אשכול כבר אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים