עבור לתוכן

איזה לוח אם יותר רצוי מבין השניים המוצגים, ח"צ: Gigabyte

Featured Replies

פורסם

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2295&ProductName=GA-965P-DQ6

GA-965P-DQ6

זה החדש של ג"יגה בייט מה שהם מכנים ספינת הדגל, מצויין בבירור תמיכת מעבדי הקור 2 דיו החדשים, מה שלא מצויין בלוח השני שמוצג מה שמצאתי שיותר טוב בלוח השני זה רק ערכת השבבים שהיא 975 אבל האם עדיף בשביל זה לוותר על כל כך הרבה יתרונות אחרים?

או דגם אחר

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1955&ProductName=GA-G1975X

GA-G1975X

זה הדגם השני שמגיע עם 4 מאווררים קטנים שנמאצים ליד תושבת המעבד ולפי מה שנראה בקירורים הראשון9 יותר טוב משום הצינורות והנחושת אבל היתרון היחיד פה אולי שניים זה הכרטיס קול המובנה של Creative וערכת השבבים של אינטל ה975 אבל האם זה כל כך משנה למרות כל היתרנות בראשון?

• תגובות 51
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מבין שניהם הראשון ילך יותר טוב עם הקונרו

אבל אם אתה הולך על הקונרו עדיף לך ללכת על DFI 975x

פורסם
  • מחבר

אבל לא ראיתי שרשום באתר של DFI שהוא תומך קור 2 דיו עם ליבת קונרו רשום שהוא תומך Core 2 זהו בכיף הייתי קונה אותו אבל אין לא מה להציע לאומת הג"יגה בייט עם הקירור העילאי הזה.

פורסם

Core 2 = Conroe

ה-G1975X לא תומך ב-Conroe

פורסם
  • מחבר

חבל דווקא ערכת צ"יפים טובה יש לו הצ"יפסט שלו 975 מה שנשאר זה ה DFI מה שלא ראיתי באתר היצרן שהוא תומך C2d ואת הDQ6 שהוא בטוח ונכנס לוח חדש שהוא של ASUS P5B Deluxe/WiFi-AP הוא טוב? אני ידוע שהוא 975 והוא תומך קור 2 דיו.

פורסם

ה-Asus P5B Deluxe מצוין אבל מאוד יקר

ה-P5W DH גם יותר מפוצ'ר וגם יותר טוב ממנו ועולה קצת יותר ממנו

וה-DFI תומך ב-C2D

פורסם
  • מחבר

ה DH בסדרות יצור הוא יותר חדש המדלוקס ואפשר לינק?

כי אני פשוט משווה הרבה לוחות עוש יתרונות חסרונות כזה אתם יודעים כמו כל בן אדם נורמאלי ומוצא מה הכי טוב מבחינת אחריו תמחיר רכיבים חיבורים אופציות אובר קולוקינג וכל השאר.

אם אפשר ללינק לאתר היצרן ומה מהחירו בארץ האם הוא הגיע ומה יותר טוב שני דגמי האסוס אחד שאני הצגתי ואחד שאתה הצגת או ה DQ6 ומה מולץ בין ארבעת הלוחות האלו שבהם נכלל גם ה DFI?

וכמובן נימוק ולמה כל השאר.

פורסם

שניהם יצאו רק לפני כשבועיים

מבין ה-G1975X, P5B Deluxe, P5W DH ו-DFI 975X-G

ה-G1975X לא תומך C2D ולכן יורד מהרשימה

בין P5W DH ובין P5B Deluxe עדיף ה-DH

נשאר DH ו-DFI

יש ביניהם הפרש של כ-500 שקל

תחשוב אם אין לך מה לשפר במפרט ב-500 שקל

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה, עכשיו ה DQ6 איך שהו משתווה לרמתו של ה P5W DH?

פורסם

ה-ASUS עולים יקר וכפי שליאור רמז כאן - אפשר להשקיע את ההפרש במשהו אחר.

אני דווקא מתלבט בין ה-

S3 \ DS3 \ DS4 וה- DQ6 של GIGA.

ה-DQ6 נראה חיה רעה. יש לו טכנולוגיית קירור כפולה. יש לו איזו טכנולוגיה של QUAD DDR (מה זה, לעזאזל?). יש לו אפילו תמיכה ב-4 ליבות. הבעיה שגם הוא עולה יקר (500 ש"ח יותר מה-DS3).

מה שמעניין אותי זה לגבי ההבדל בין ה-DS3 ל-DS4 (ל-4 יש קירור צינור של הצ'יפסט. האם זה מאפשר למעבד וללוח להגיע לבאס יותר גבוה והאם זה שווה את ההפרש של 200 ש"ח?). ההבדל בין ה- DS3 ל-S3 הוא, למיטב הבנתי, ה-DURABILITY. האם הכוונה לתוחלת החיים של הלוח והאם זה קריטי? למרות שבכלל לא מצאתי מקום שמוכר את ה-S3 בארץ.

פורסם

בין P5W DH ו-965P-DQ6 התשובה היא ברורה

DH עדיף בכל פרמטר

פורסם

אוקי, תודה. אבל בסופו של דבר לוח ב-1,500 ש"ח קצת יקר עבורי.

אז מבין ה-

S3

SD3

SD4

על איזה היית הולך? הכל בהנחת VALUE - מוכן להשקיע אקסטרה אם זה הכי משתלם.

לגבי הצרכים - ציינתי כאן: OC של בין 350 ל-400, וכמובן ביצועים מצויינים שינצלו את הכוח של הקונרו. לא צריך SLI, CF או RAID

פורסם

אוקי, תודה. אבל בסופו של דבר לוח ב-1,500 ש"ח קצת יקר עבורי.

אז מבין ה-

S3

SD3

SD4

על איזה היית הולך? הכל בהנחת VALUE - מוכן להשקיע אקסטרה אם זה הכי משתלם.

לגבי הצרכים - ציינתי כאן: OC של בין 350 ל-400, וכמובן ביצועים מצויינים שינצלו את הכוח של הקונרו. לא צריך SLI, CF או RAID

יש פה ביקורת על P965-DS3

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=1&id=2014

פורסם

ה-DS3 עם תמחור טוב יותר מה-DS4, (בפני עצמו ל-DS3 יש תמחור גרוע)

ככה שהאופציה העדיפה היא ה-DS3

ה-DS3 מול ה-S3 לא כ"כ ברור

לפי הביקורת שהראה lipa ה-S3 מסוגל לכך

פורסם
  • מחבר

למה ה PW5 DH יותר טוב מה DQ6?

מה היתרונות שיש לאסוס ואין לג"יגה בייט בלוחות אלו?

כי ה DQ6 מגיע עם קירור הרבה יותר טוב משלו מה שאפשר קירור טוב יותר לגשר צפוני ודרומי ומאפשר עלייה משמעותי באובר.

והאם העניים של הצ"יפסט פה באמת משחק תפקיד?

האם יורגש הבדל משמעותי או בכלל על פני השטח ב 965P מול ה 975X.?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים