פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים טוב אז ככה- היום אני התקנתי את הבטא של המשחק... בלי לחשוב פעמיים ישר כווננתי את כל ההגדרות על מקסימום ... ואז ראיתי שכל פעם שאני משנה את הגדרת MODEL QUALITY ואת SHADOW QUALITY להכי גבוהה.... ההגדרה מתאפסת - כלומר - לא כתוב כלוםטוב אז כל ההגדרות גבוהות חוץ מאלה.אני התחלתי לשחק במשחק, ואז אני רואה שחלק מהטקסטורות לא חדות מספיק - אפשר לאמר שנראות פשוט רע... וגם יש משהו ממש מוזר שפתאות קופצים להם באמצע המשחק אובייקטים לא קשורים לכלוםיש לי גם בעיה דומה לזאת בFAR CRY.... הטקסטורות פשוט מגעילות ...העצים נראים רע.... וגם...ההגדרות שם על אולטרה אם יש לכם רעיונות לסיבה שזה קורה אז תגיבותודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים לפי דעתי אלו בעיות שנובעות בדרך כלל מבעיות חום אבל חכה ל"מומחים"הם בטוח ידעו מה זה
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים אז ככה, דבר ראשון אל תשכח שזו עדין בטא ואין לה תאימות מוחלטת לכל מערכת ולכל כרטיס, דבר שני אני מציע לך להתקין את הפאץ' שיצא לבטא (ברגע שאתה מתחבר למולטיפלייר המשחק מזהה לבד שיצא פאץ ומבקש להוריד ולהתקין אותו) כי יכול להיות שהוא פותר בעיה זו או אחרת.
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים מחבר מוזר - הפאט'ש לא רוצה להתקין את עצמו...הוא כותב patching in progress.... ולא קורה כלום....אני לא בטוח שזה נכון שזה בעיה של הבטא כי קורה לי אותו הדבר גם בFAR CRY....( חחח נכון השעון באמצע הקרב מצחיק?)עולה השאלה האם זה יכול להיות דרייברים.....יש לי FORCEWARE 84.21....זה מעודכן???
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים מוזר - הפאט'ש לא רוצה להתקין את עצמו...הוא כותב patching in progress.... ולא קורה כלום....אני לא בטוח שזה נכון שזה בעיה של הבטא כי קורה לי אותו הדבר גם בFAR CRY....( חחח נכון השעון באמצע הקרב מצחיק?)עולה השאלה האם זה יכול להיות דרייברים.....יש לי FORCEWARE 84.21....זה מעודכן???יש יותר מעודכנים 91.31 תנסה לעדכן אבל לא נראה לי שזה הבעיה
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים גם לי קורה הבעיה ב INSTALL של הפאצ'.מוזר.[לא קורה לי שום דבר זהה במשחק אחר].
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים יש לי בעיה נוספת, הורדתי והתקנתי את המשחק והכל טוב ואחרי שאני מנסה להיכנס למולטי פלייר צריך להתחבר דרך משתמש, עכשיו שכנסתי להרשמה בפרטים זה היה צריך גם סידיקי?!על איזה סידיקי מדובר?!!?
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים בהרשמה למשחק מקבלים את הסריאל , ונראה לי שולחים אותו גם לאימייל אם אני לא טועה.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר טוב אז בסוף הצלחתי להתקין את הפאץ'....שיניתי פשוט את המיקום של הפאץ' לתוך התיקייה של המשחק....וזה עבדזה תיקן את האובייקטים הלא קשוריםזה לא תיקן את הטקסטורות המכוערות....זה גם לא תיקן את הבאג המוזר של MODEL QUALITY ו SHADOW QUALITYדריברים עוד לא עידכנתי...עוד מעט אני אחזור הביתה מחבר שלי ואני אתקין
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים אני לא מצליח להיכנס לשרתים של המשחק אבל ראיתי בפורום שמטפלים בבעיה הזאתי אז נקווה לטוב.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים בהרשמה למשחק מקבלים את הסריאל , ונראה לי שולחים אותו גם לאימייל אם אני לא טועה.לא קיבלתי למייל, ופיספתי ת'סיריאל מישו יכול להביא פה משתמש או סיריאל ?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.