עבור לתוכן

בעיה באינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום, לאחי יש בעיה במחשב- כשהוא מדליק את המחשב הוא יכול לגלוש באינטרנט והכל, אבל בערך רבע שעה אחר כך האינטרנט לא עובד - מתקבלת השגיאה "לא ניתן להציג דף זה". לכל אתר שמנסים להכנס אליו. הורדתי גם פיירפוקס וגם אותה בעיה. חשוב לציין שהאייסיקיו והאימיול פועלים כרגיל, רק הבעיה היא באינטרנט.

ועוד משהו אולי חשוב- כשאני לוחץ על הדפדפן כדי לפתוח את האינטרנט, אז רשום למטה איזה קובץ, הנה:

1e24e1996a.bmp

יכול להיות שהבעיה בקובץ הזה?

פורסם

תעשה סריקה של SPYWARE עם ADAWARE, SPYBOT

ותבדוק וירוסים

דרך אגב, ה-ICQ כן עובד?

פורסם

יכול להיות שאתה משתמש בנתב\ראוטר??

פורסם
  • מחבר

אני לא משתמש בראוטר או נתב, ועשיתי כבר סריקות......

רעיונות? זה לא יכול להיות קשור לקובץ הזה SHDOCLC? אולי אם אני יעתיק אותו מהמחשב שלי לשלו אז זה יעזור?

או יכול להיות שאני צריך להתקשר לספק אינטרנט שלי? הייתי מתקשר אבל אני לא בטוח בזה, כי עובדה שבהדלקת המחשב האינטרנט כן עובד לזמן מה, אז נראה לי זה לא קשור...

פורסם

כמו שאמרו, תבצע סריקת ספייורים/וירוסים למיניהם, אם אחרי זה הבעיה ממשיכה תפנה לספקית..

אגב זה קרה פתאום?

פורסם
  • מחבר

טוב נראה לי שגיליתי מה הבעיה- הסתכלתי במרכז האבטחה וראיתי שהתוכנה פיירוול זון אלרם פועלת. אבל הסרתי אותה כבר מהמחשב. אין לי מושג איך היא עדיין פועלת- הסרתי אותה מהוספה והסרה של תוכניות, מחקתי את התיקייה שלה מהPROGRAM FILES , עשיתי חיפוש על קבצים בשם שלה או שם דומה ומחקתי אותם, הסרתי את כל התהליכים והשירותים שיכולים להיות שלה מה-MSCONFIG. ואני לא יודע מה עוד לעשות.....

איך לעזאזל להסיר את זה?!?

פורסם

תנסה דרך מצב בטוח ותראה אם היא עדיין פועלת..

פורסם
  • מחבר

כן, עדיין עובדת.

ועכשיו מחקתי גם את כל הערכים שלה מהרג'יסטרי, ולא עזר, וגם ניסיתי להתקין אותה מחדש כדי להסיר ולא הצלחתי ....

קיצר כבר נמאס לי יאללה אני מפרמט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים