עבור לתוכן

כרטיס מסך ב- 1000+ שקל מארה"ב PCI-E

Featured Replies

פורסם

בצער רב אני מודיע על פטירתו בטרם עת של ה- Leadtek 6600GT TDH שלי.

לכל מי שתוהה דרך אגב, הוא מריץ את רוב המשחקים על מקס' תחת OC ומשהק רק לעיתים רחוקות.

ולעניין, מחפש כרטיס חדש, התקציב 1000+ ואני אקנה בארה"ב כי זה הרבה יותר זול.

אני שולט במה שיש ל- nVidia להציע, אבל לא כל כך מכיר את ATI (מנסיון אישי זאת אומרת)

ודבר אחרון, הספק שלי הוא Liberty 400W.

תודה.

פורסם

אם יש לך PCIE, תוכל לקנות 7600GT שתרגיש איתו הבדל דיי גדול.

אם יש לך AGP, לא תוכל לקנות כרטיס שיציג ביצועים גבוהיים הרבה יותר מה 6600GT.

פורסם

כדאי להסתכל במפרט, למרות שזה נורא נוח לענות על שאלות כמו רובוט ולהעלות את המונה הודעות.

בין 7600GT ל6600GT לא תרגיל הבדל עצום,באופן יחסי, ויש טובים ממנו(1000 ש"ח בארה"ב יקנה לך יותר, אבל שוב יותר נוח לפנות לאוטו פיילוט...)

פורסם

כדאי להסתכל במפרט, למרות שזה נורא נוח לענות על שאלות כמו רובוט ולהעלות את המונה הודעות.

אני רואה שאתה מקנא בכמות ההודעות שלי, אבל אל תדאג הבעיה הזאת לא רק אצלך, היא גם אצל עוד כמה ילדים ואנשים חסרי חיים.

וחוץ מזה נתתי תשובה לשני האפיקים.

פורסם

באיזו רזולוציה אתה מתכוון לשחק?

כי לי יש 7600GT והוא מאוד טוב ברזולוציה של 1024X768

רק הבעיה שלי יש מסך 21"

פורסם

ההבדל בין 6600GT לבין 7600GT הוא עצום. במיוחד לאור העובדה שה-7600GT מצוייד בזכרונות DDR3.

ה-7600GT EXTREME EDITION של LEADTEK מאוד מומלץ מניסיון אישי (מריץ חלק את FEAR בהגדרות מקסימליות)

פורסם
  • מחבר

זה קצת אירוני כי הכרטיס מת לי 3 ימים לפני שמגיע ה- LG1970HR ועד היום היה לי CRT 17.

בכל מקרה, גם איתו שיחקתי ב- 1280X1024.

פורסם

אני רואה שאתה מקנא בכמות ההודעות שלי, אבל אל תדאג הבעיה הזאת לא רק אצלך, היא גם אצל עוד כמה ילדים ואנשים חסרי חיים.

וחוץ מזה נתתי תשובה לשני האפיקים.

מה שמציף את הסירה שלך ילד..."מקנא במכות הודעות" :kopfpatsch:...

בוא נירד לעניין - לך על X1800XT(בדיקת מחירים בביצה-חדשה ודומיה לא הזיקה)

פורסם

מה שמציף את הסירה שלך ילד..."מקנא במכות הודעות" :kopfpatsch:...

מצטער שפגעתי בך, לא רציתי.

אבל בכל זאת לא כל אחד רוצה להתעסק עם חנויות בחול, עם הזמנות וכל הבלאגן. מי שרוצה מרוויח, מי שלא (ובצדק) קונה פה.

פורסם
  • מחבר

בקשר ל- 1800XT, הבנתי שהוא ממש ממש חם ואם זה אומר להחליף את הקרור סטוק אז הוא כבר די חורג תקציב, מה גם שממליצים על 450W ויש לי 400W אז אני לא יודע אם הספק יחזיק אותו.

אתם יכולים לסדר לי אותם מבחינת ביצועים? 1800GTO2, 1900GT, 1800XT

ומה עם nVidia? איפה יושב ה- 7900GT בין החברה הקנדיים האלו?

פורסם

תשמע, אמנם הX1800XT ידוע כתנור לחורף אבל הקירור סטוק מתמודד איתו היטב (אם אתה מתכנן אוברקלוק זה כבר סיפור אחר)

והספק כוח שלך יותר ממספיק

לגבי השאלה האחרונה:

X1800XT הכי מהיר

אחריו X1900GT ו-7900GT (הם בערך אותה רמה עם סטיות לפה ולשם)

ואחרון X1800GTO2

פורסם

כן אתה צודק שהוא חם אבל במארז שמקורר באופן סביר זה לא אמור להוות בעיה גדולה מדי.

לשאלתך 400W איכותי יספיק (חבר שלי הריץ אחד עם ספק של 350W וזה אמור לספק לך רעיון כללי, ולפרוטוקול הוא שרף את המעבד והלוח :screwy:)

פורסם
  • מחבר

כן אתה צודק שהוא חם אבל במארז שמקורר באופן סביר זה לא אמור להוות בעיה גדולה מדי.

לשאלתך 400W איכותי יספיק (חבר שלי הריץ אחד עם ספק של 350W וזה אמור לספק לך רעיון כללי, ולפרוטוקול הוא שרף את המעבד והלוח :screwy:)

הוא שרף את המעבד והלוח??? הרעיון הכללי הזה לא מוצא חן בעייני :nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים