עבור לתוכן

עזרה בתוכנת גיבוי בשם acronis

Featured Replies

פורסם

יש לי את התוכנה הזאת והייתי רוצה לדעת,

איך אני מגבה את הWINDOWS שלי עם חלק מהתוכנות

שלו והדרייברים והכל, הופך את זה לIMAGE שהוא גם BOOTABLE.

ופעם באה שאני עושה פורמט זה ייקח לי 20 דקות ולא שעה וחצי כמו

פורמט והתקנת ווינדוס מחדש ואחרי זה עוד להתקין את האופיס וכיו"ב

מחדש!

בקיצור, ראיתי טכנאי מחשבים בחנות שעשה את זה, התקנת הווינדוס

לקחה לו בדיוק - 20 דקות.

אז הייתי רוצה לדעת איך עושים את זה.

תודה מראש לעונים.

פורסם

טוב, אז קודם כל רק כדי להבהיר, זו תוכנת גיבוי, אתה אמור לגבות איתה, ולא לשמור את כאילו את כל הוינדוס על דיסק שאיתו אתה מתקין מחדש. זה בעצם יוצר קובץ IMAGE, של מה שאתה בוחר. למשל אתה רוצה לשמור את המצב של כונן C שלך עכשיו- עם הוינדוס וכל התוכנות שהתקנת ב-C : אז אתה יוצר קובץ IMAGE לכונן C, וכך מתי שיהיו בעיות במחשב(וירוס או משהו) אתה פשוט משתמש בקובץ הזה כדי להחזיר את המצב בדיוק לאיך שהיה כשגיבית אותו. (כמובן שכל הכוננים האחרים לא ישתנו בכלל, אם לא גיבית אותם).

יש לי גם את התוכנה הזאת אבל לא מותקנת על המחשב, אז אני לא יכול להנחות אותך בדיוק איך לעשות זאת, אבל תחפש שם אפשרות של יצירת קובץ IMAGE. ואז פשוט תלך לפי ההוראות (באיזו רמת דחיסה הקובץ יהיה, מה השם שלו, ואיפה אתה רוצה לשמור את הקובץ - שמן הסתם לא כדאי לך לשמור על אותו הכונן אותו אתה מגבה...) אחרי שעשית זאת נוצר קובץ הגיבוי.

ופשוט מתי שתרצה לשחזר בעזרת קובץ זה פשוט לך לאפשרות שיחזור שבתוכנה ותבחר בקובץ הזה (כדי לך לוודא שהדיסק של התוכנה שיש לך הוא BOOTABLE כי אחרת במצב שלא תוכל כלל להכנס לוינדוס גם מן הסתם לא תוכל לשחזר בעזרת הקובץ הזה...)

פורסם
  • מחבר

זה הופך אותו אוטומאטי לbootable, לא?

פורסם

את מה זה הופך אוטומטי?? נראה לי שאתה לא מבין על מה אני מדבר. הגיבוי עצמו הוא קובץ, קובץ IMAGE שנמצא בוינדוס. איך קובץ יכול להיות BOOTABLE?

מה שאני אומר זה שכדי שתוכל לשחזר בעזרת הקובץ גם אם בעתיד תיהיה לך איזו בעיה ולא תוכל להכנס לוינדוס- אז אתה צריך דיסק BOOTABLE של התוכנה עצמה. ואז אתה ישר נכנס לתוכנה, הולך לאפשרות שיחזור, מחפש את קובץ הגיבוי ומשחזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים