עבור לתוכן

איפה הבושה? (צפת)

Featured Replies

פורסם

ככה זה כשחורניות נחשבת למעלה...

• תגובות 43
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה חמודה דריה :D

:xyxthumbs:

פורסם

הת'רדים אוחדו.

פורסם

מאיפה הבאת את הדעה הזאת?

זה לא שכל המדינה מתדרדרת.. אלה רק האנשים שחלשים נפשית בשביל לחיות תחת מלחמה, הלחץ שנגרם ע"י שהייה ממושכת במקלטים גורם להתפרצות הרגשות שבאה לידי ביטוי באלימות.

אני בהחלט תומך בהצעה להוציא אותם מרשימת החלוקה - אנשים שמתייחסים יחס נבזה לחיילים ששומרים על הביטחון והחיים שלהם לא ראויים לקבל יחס טוב מהמדינה.

צר לי לאכזב אותך, אבל זה ממש לא קשור למצב הבטחוני וללחימה. זה קשור אך ורק לתרבות ה"מגיע לי" בארצינו. אתם חושבים שהנצורים בירושלים התנהגו כך כאשר חיכו לשיירות ההספקה שבאו אליהם תוך חירוף נפשם? זאת כפיות טובה, חוסר בושה ובורות שטופחה כאן בשנים האחרונות והתווספה לפרופיל "הישראלי המכוער" שכבר מזמן לא נחשב "שולי החברה" אלא חלק ניכר ממנה.

פורסם

את יכולה להוסיף לזה את "העלאת המחירים עקב עומס" שעשו כול בתי המלון במרכז ובאילת

ממש במקום להיות נורמלים ולהוריד מחירים כדי שגם אנשים חסרי אמצעים יוכלו לעבור זמנית לדרום ששם בטוח הם הקפיצו תמחירים "העיקר שלי היה עוד כמה שקלים בכיס"

גועל נפש, לפחות אפשר להתנחם בכך ש30 אלף חבילות תרמו אזרחים לחיילים בדרום ובצפון

פורסם

מה שכן חייבים לזכור שיש גם אנשים טובים באמצע הדרך, הרבה אנשים הסכימו לקבל אליהם משפחות והרבו הסכימו לתרום ויש אגודות ואת ארקדי גיאדמק, יש אנשים טובים, בואו נקווה שלא יעלמו.

פורסם

את ארקדי המשיח כבר מנסים להעיף מהארץ עם כול החקירות והצרות שעושים לו

גועל נפש של מדינה כפוי טובה חבל מאוד שיש רק מעטים מהאנשים הטובים שכן עוזרים ותורמים עד כמה שאפשר

ולחשוב שעוד שלחתי 20 חבילות לאנשים שישובים במקלטים בצפון נקווה שזה הגיעה לאנשים הנכונים ולא לחראות כאלה

פורסם

צר לי לאכזב אותך, אבל זה ממש לא קשור למצב הבטחוני וללחימה. זה קשור אך ורק לתרבות ה"מגיע לי" בארצינו. אתם חושבים שהנצורים בירושלים התנהגו כך כאשר חיכו לשיירות ההספקה שבאו אליהם תוך חירוף נפשם?

אני יודע שלא.

מה עוד שבזמן החלוקה הם חיכו שעות למים בתור מסודר, הרבה מאוד אנשים אף איבדו את חייהם בשל זה (צלפים).

המנטליות של האנשים התדרדה מאז קום המדינה, אין ספק.

לאנשים פעם (לפי סיפורים) היה יותר כבוד לזולת וכבוד בלתי נדלה ללוחמים (שאז היו מאורגנים גם כן ברובם בכוחות גרילה), אבל, מאוד כיף להתרפק על העבר (גם יותר קל) מאשר לנסות לשנות את העתיד, אפשר ורצוי בעזרת מערכת חינוך נורמלית (וזה לנושא אחר).

חוסר הכבוד היום למי שבא לעזור, בקרב אוכלוסיות מסויימות פשוט מגעיל.

וזה לא תירוץ שיושבים שעות על גבי שעות במקלטים.

פורסם

באמת בושה

אני לא מבין איך אנשים מעיזים להרביץ לחיילים על דבר כזה, אני מקווה שהם קומץ שולי, לאנשים כאלה לא מגיעה חלוקה

ושכל העסקים בשאר הארץ העלו מחירים זה לא פחות מגעיל

פורסם

אתם יודעים מה הכי מגעיל באנשים האלה? שעכשיו הם מתלוננים למה צפת לא ראשונה אבל אם הם היו בנהריה והיא לא הייתה ראשונה אז הם היו מתלוננים למה נהריה לא ראשונה. פשוט חראות שחושבים שהכל מגיע להם ושהם לבד בעולם הזה, ועוד להרביץ...

פורסם

הערס המצוי שחושב שהוא מעל הכול ושהכיס שלו קודם לזולת וללוחמים משתלט על הארץ

אפשר לראות זאת

- הדקירות בשישי

- האלימות הגועשת במוסדות החינוך וברחוב

- הפוזות שפתאום כולם עושים על כולם ויותר לא מענין אותם מי עומד מולם

- האי התחשבות באף אחד בין אם זה להחנות בחניית נכים ובין אם זה לבזוז בתים בעת אזעקה

- הארנק קודם לזולת, וניתן לראות זאת על ידי ניצול שתמיד היה בשל המצב הביטוחני (במלחמת המפרץ השנייה מחירי הנילונים קפצו, עכשיו מחירי הבתי מלון באילת קפצו במאות שקלים, שהתחילו לעשות ירי על כלי רכב ישראלים לא מזמנים והרבה רצו למגן את הרכב מפני כדורים גם המחירי מיגון קפצו)

קיצר זה רק מחמיר

זה הערס הטיפוסי תשלימו עם זה

פורסם

זה הערס הטיפוסי תשלימו עם זה

אני מוכן לחתום לך שיש רשעים ארורים מהעדה הכי לבנה עד העדה הכי שחורה(עיון קצר בהיסטוריה יוכיח לך )

שזה ראשי תיבות של צבור : צ'דיקים ב'נונים ור'שעים

פורסם

אפשר להבין את קפיצת המחירים של המלונות באילת - חלקם מארחים תושבי צפון ללא תשלום אז הם בסה"כ רוצים לכסות על ההפסדים, מה שאפשר להבין. מה כן, מחירי הטיסות קפצו. טיסת שכר לאירופה שלא עולה על 200$ בד"כ קופצת לי ל-400$ ויותר.

מה שאי אפשר להבין ופשוט מתחת לכל ביקורת זאת ההתנהגות של חלק מאנשי הצפון שמנצלים לרעה את מצבם ומייחסים למה שהם מקבלים בחסד (מלונות ושירותים חינם) כלזכות. סתם תגובה של מישהי מאילת שהתנדבה לעזור לתושבי הצפון. הייתי חושבת שמדובר בפרובוקציה אילולי זאת היתה תגובה יחידה:

מיד עם התחלת הנהירה לדרום עקב המלחמה, אילת פתחה את שעריה בפני כל הפליטים. תיכון ''גולדווטר'' מאכלס כיום מעל 300 משפחות, אנחנו עובדים שם בהתנדבות סביב השעון: מחלקים מזון, מפעילים את הילדים, מחלקים כרטיסים חינם לאטרקציות בעיר, אומנים, ארוחות שישי בבתי מלון ועוד ועוד,,והכל כמובן בחינם!!! ומה אני שומעת? (לפחות פעם ביום) ''מה? אין מנה חמה בשבילי? מה זה נגמר? יא זונה! את בטח לוקחת אלייך הביתה!'',,,,איך לפעמים מתחשק לי לארוז להם את החפצים ולשלוח אותם חזרה !!! כפויי טובה, נצלנים, אוכלי חינם שמתרפקים על המלחמה,,לא הייתי רוצה להיות במקומם, אבל אין לאנשים האילו גבולות,,,לכן אני מביטה עליהם בחמלה

אפרופו ארקדי גיידמאק. מה עשו ממנו צדיק? אם לא היה לו כסף כולם היו צועקים "גוי רוסי מסריח, תחזור לרוסיה".

פורסם

אמרתי כבר "הערס המצוי"

ישראלי שלא ערס לא יתנהג ככה ואפילו יריגש לא בנוח, כאשר דואגים לו ומארחים אותו והכול חינם,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים