עבור לתוכן

איפה הבושה? (צפת)

Featured Replies

• תגובות 43
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא צריך על כך דבר דבילי לפתוח דיון.

פורום אקטואליה הפך להיות הפורום הכי פורה באתר...

פורסם
  • מחבר

וזה מפריע לך כי..

זה אולי לא נורא חשוב, אבל כפיות טובה זה דבר מאוד מעצבן

פורסם

איזה אנשים זבל. לא להם מהאוכל הזה לא מגיע להם אפילו לא קופסאת שימורים אחת ולא חצי קופסא. מה אני מדבר, שיעיפו אותם לכלא לקיבינימט שיירקבו שם, חושבים שמגיע להם להיות תמיד ראשונים הם חושבים שהם היחידים יתנו להם יחס יחדוי, כל אחד שיתקעו אותו בצינוק, רבאק אנשים מגעילים.

פורסם

איזה מאניקים!

יוווו ישראלים מאניקים -אני שונא את האנשים האלה

מוצאים את השם הרע בישראל

פורסם

1)האמתי זה היה ברור שתהיה תגובה אלימה ..זה לא חדש כאשר ציבור רב תחת לחץ

יש סיכוי לפיצוצים עם זה לא היה החיילים זה היה משהו אחר .. :nixweiss:

לכן לא ניתן לשפוט את המצב בצורה כזו כנתון.

2) תקופה ארוכה במקלטים בחוסר מעשה יכול לגרום למצב כזה ..אני מתפלא שרק' עכשיו זה רק היתחיל

3) לצערי ככל שתמשך הישיבה במקלטים יווצר דברים יותר חמורים... :s05:

אני לא רומז שהם לא אשמים אני רק מסביר תופעה שיכולה להסביר אותה. :screwy:

פורסם

הדבר היחידי שיכול להסביר אותם זה שהחינוך שלהם הוא חרא חינוך, להרבית לחיילים שמביאים לך אוכל רק כי אתה לא הראשון ברשימה? שיכניסו אותם לכלא ככה במלחמה הבאה הם ידעו לשבת במקלט בלי בעיה ולא יתקפו אף אחד. אנשים כאלה כבר בא להקיא מהם.

פורסם
  • מחבר

מאחד שיושב במקלטים ומכיר עוד הרבה כאלו, זה לא תירוץ.

זה נובע מאגו מנופח בצורה של הפרעת אישיות (אישיות גבולית אני חושב זה מכונה), וממגלומניות חולנית. אם עכשיו יבואו להביא לי מצרכים (אני לא צריך, אבל נגיד שהיה חסר לי), הייתי מאושר ואומר לפחות תודה. לא מצפה מהחיילים האלו באופן אישי כלום. הם לא קבעו את החלוקה, וגם אם כן, ממש לא מפריע לי שיקפצו קודם לעכו ולנהריה. גם שם חיים אנשים.

פורסם

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/459/408.html

לחדר המיון של בית החולים "רבקה-זיו" בצפת הגיעו אמש שני חיילים, לאחר שהוכו על ידי אזרחים תושבי בצפת, ככל הנראה בעקבות ריב על חלוקת מזון. העילה: צפת לא היתה התחנה הראשונה בסיבוב חלוקת המזון.

אנשים בהמתיים, כפויי טובה ובוגדים. איכה זה אפשר להרים יד על חייל בזמן מלחמה ועוד כשבא לעשות עבודת קודש - להתנדב לחלק מצרכי מזון? פשוט צואת אדם האנשים האלו. יש להוציא אותם מרשימת החלוקה לאלתר ולשפוט אותם על פעילות עויינת (תקיפת חייל בזמן מלחמה) ולזרוק אותם לכלא הכי חשוך.

פורסם

הטיולים שלך בגרמניה השכיחו כנראה מזכרונך שאנחנו בישראל ובישראלים חיים ישראלים מן הזן הערס המצוי העצבני ששם זין על כולם ולא אכפת לו למה זה מוביל

פורסם

מעניין מה היה קורה אם החייל היה יורה באחד מהם מתוך הגנה עצמית,

מה אז היו אומרים?

פורסם

עזבו המדינה מתדרדרת ממש בושה שחיילים מתים בחזית בשביל להגן על נבלות אדם כאלה

פורסם

הטיולים שלך בגרמניה השכיחו כנראה מזכרונך שאנחנו בישראל ובישראלים חיים ישראלים מן הזן הערס המצוי העצבני ששם זין על כולם ולא אכפת לו למה זה מוביל

אתה צודק, הייתי צריכה להתחיל לייבא משם ג'נטלמנים שיורידו את הקופים כאן מהעצים וילמדו אותם דרך ארץ. ::)

פורסם

ואו חכי דקה יש פה עדיין "נורמלים" כמוני :D

פורסם

עזבו המדינה מתדרדרת ממש בושה שחיילים מתים בחזית בשביל להגן על נבלות אדם כאלה

מאיפה הבאת את הדעה הזאת?

זה לא שכל המדינה מתדרדרת.. אלה רק האנשים שחלשים נפשית בשביל לחיות תחת מלחמה, הלחץ שנגרם ע"י שהייה ממושכת במקלטים גורם להתפרצות הרגשות שבאה לידי ביטוי באלימות.

אני בהחלט תומך בהצעה להוציא אותם מרשימת החלוקה - אנשים שמתייחסים יחס נבזה לחיילים ששומרים על הביטחון והחיים שלהם לא ראויים לקבל יחס טוב מהמדינה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים