פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר לא בטוח הבדיקה שאני ראיתי מדברת על בידוד רעשים ואיך הם בבידוד רעשים? כי זה אחד מהדברים שיותר חשובים לי ופשוט שכחתי לרשום משום מה עריכה: יש מארז אחר של silverstone שחשבתי עליו. TJ-04 http://www.silverstonetek.com/products-tj04.htm ההתלבטות שלי בינו לבין ה Lian li. איזה מארז מבין השניים יותר טוב? גם מבחינת שקט וקירור?
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אם אתה רוצה מארז שמבודד רעש אז תקנה מארז עבה, לדוגמא ה-P160 עבה מאוד אם אני לא טועה
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אם אתה רוצה מארז שמבודד רעש אז תקנה מארז עבה, לדוגמא ה-P160 עבה מאוד אם אני לא טועה לא ממש כדי לבודד רעש צריך כסף. 1) יש ספוגים שסופגים רעש 200- 2) לקנות אמצעי קירור אפקטיבים (פסיבים או מאוררים עם ספיחה גבוהה ורעש נמוך) 250 שח
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מה לא ממש???מארז עבה יותר הוא יהיה שקט יותר ממארז דק יותר וזה עובדה שאי אפשר להתווכח עליה ( כמובן זה מדובר על אותו חומר ובלי שום קשר לגורם שני ).מה שאתה אמרתה זה בכלל לא קשור למארז, זה דבר נוסף שקונים, אני דיברתי על אחד מהמאפיינים של מארז שעושים אותו שקט יותר ( כי על זה הת'רד עוסק, מארזים )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.