פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים תריץ חיפוש אני אישית עניתי על השאלה הזותי 30 פעם בשבוע האחרוןבכול מקרה ענין של בין חודש לשבועים עד שהם יצאו ותוסיף לזה עוד חודש עד שהם היו זמינים בארץ
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים מחבר שיט, כמה אפשר לחכות למחשב.. חיכית לקונרו הזה איזה חודש וחצי... אבל כל עקבה לטובה...תודה..באיזה סוג לוחות מדובר?
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים קודם כל בכלל לא בטוח שעוד חודשיים יהיה לך לוח תקציבי טוב לCONROE שיעלה מתחת ל800... אני הזמנתי כבר מחשב והמוכר בפנדה אמר לי(דיברתי איתו לגבי זה אחרי שהזמנתי כבר אז לא ממש איכפת לו, והמוכר מאד מקצועי ומבין, ובאמת אפשר היה להבין ממנו שהוא לא מוכר טיפוסי שמוכר לך לוקשים) שרק עוד חודשיים-שלושה יהיו לוחות זמינים שמבוססים על ה965 וה945 יותר זולים, והמחיר שלהם יהיה גם ככה בסביבות ה800... פשוט תשיג עכשיו עוד 500 שקל ותפסיק להתעלל בעצמך... בסוף תחכה עד שיהיו לוחות מתאימים למעבדי ה16 ליבות התקציביים :
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים מחבר לא מתאים לי.. אני הולך לקנות את ה- E6300 ולדפוק לו OC... והלוח לא מותאם ל- OC כך שהוא לא מתאים לי...DDR2 667MHZ אני מעונין לקנות 800
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים הלוח הכי זול שאתה יכול לקנות כרגע לOC הוא ה-DFI INFINITY שעולה טיפה יותר מ1000 שקל.
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים תקנה ת dfi לאובר קלוק תשיג עוד 500 וגמור ענין חחח מזיכר לי מתי שאני קניתי את כול החלקים לפני 3-4 שנים ועדיין לא יצאו לוחות טובים ל atlon64 תקצייבים חחח וכול החלקים היו תקועים בארון חיכו ללוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.