עבור לתוכן

מלחמה אזורית בקרוב. האיסלם כולו כנגד ישראל

Featured Replies

פורסם

ברגע שנפוצץ את אירופה באטום העולם ייחרב (באמת)

• תגובות 60
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אלברט איינשטיין אמר משפט בנוגע למלחמות עולם מה הוא היה

"אני לא יודע באיזה נשק ילחמו במלחמת העולם השלישית, אבל ברביעית ילחמו במקלות ובאבנים."

פורסם

^^^^

נראה לי שהוא פשוט היה זקן וסנילי כשהוא אמר את זה :cool2:

תאר לך צבא של גרמניה נלחם בצבא שלנו עם 5 אבנים? עם קלאס... עם חבלים .. איזה אידיוטי זה יהיה. :silly:

תאר לעצמך ששני צבאות כמו בשר הטבעות שועטים לעבר הצבא השני עם אדמה/מקלות ואבנים :lol:

פורסם

נשמע תאמת טוב

רוסיה וארה''ב יחסלו אחד תשני

אנחנו נחסל תערבים

ותישאר רק ישראל עם מדינות אירופה + אוסרטרליה

ואז בטח יקום עוד גרמני מטומטם ויפתח מלחמת עולם רביעית

וזה מה שמזכיר לי שאיפושהו בתנך \ בברית החדשה כתוב שרק ישראל ומחוז אומסק שברוסיה ישרדו (מה ישרדו? אף אחד לא יודע, אני משער שהם ישרדו מלחמת עולם שלישית ולא איזה אסון טבע)

פורסם
  • מחבר

בע אני פרשתי לשחק גנרלס! לפחות שם אני יכול למחוק מדינות

פורסם

וזה מה שמזכיר לי שאיפושהו בתנך \ בברית החדשה כתוב שרק ישראל ומחוז אומסק שברוסיה ישרדו (מה ישרדו? אף אחד לא יודע, אני משער שהם ישרדו מלחמת עולם שלישית ולא איזה אסון טבע)

נשמע מעניין, אתה יודע איפה?

פורסם

וואי חמודים אתם לא הבנתם כמה דברים.

קודם כל מה שנשיא ירדן אמר זה YNET פירשו כמו חראות. אז ככה נשיא ירדן אמר שאנחנו צריכים להבין שאם נהרוג את החיזבאללה בלבנון זה לא ישנה כלום כי חיזבאללה חדשה יכולה להתפתח לה גם בירדן וגם במצרים וסירה ובלבנון, הוא לא אומר "אם תהרגו את החיזבאללה בלבנון, אז בירדן נקים חיזבאללה חדשה". אוקי אל תדאגו ירדן לא תשתף במערכה הזאת במיוחד לא אחרי ספטמבר השחור שהגנו עליהם מפני הסורים.

עיראק לא יכולה להשתתף כי ארה"ב נמצאת בתוכה אם היא תזיז כוחות הם יורידו לה אותה. אנחנו בהסכם שלום אם מצרים אם הם יבטלו את הסכם השלום המדינה הזאת תחזור כמה שנים טובות אחורה. חוץ מזה שלמצרים היו כבר כמה נסיונות נגדנו, וגם הפעם לא יהיה להם סיכוי.

אוקי סוריה היא הדאגה האחרונה שלנו שהכוח היחידי שיכול להזיק לנו ממש הוא הטילים שלהם וכח הארטלריה. מה שכן מה אכפת לנו מהארטילריה שלהם שאנחנו יכולים להתקיף אותה במספר שעות עם מטוסים ועם ארטילריה משלנו שיותר טובה משלהם. בקשר למטוסים שלהם, צה"ל כבר תפס תשיטה. פשוט מאוד יורדים להם על השדות תעופה מאיפה הם ימריאו את המטוסים? וגם אם הם ירימו הם לא ינחתו על גלגלים כשהמטוסים שלנו והנ"מ שלנו יורידו אותם. צבא לבנון אין טעם להזכיר שאין להם סיכוי-אתמול שייטת 13 נכנסה ללבנון עם חיפוי מסוקים וצבא לבנון השתמש בתותח אויר אויר נגד המסוק נחשו מה- המסוק ניצח.

ועכשיו לדובדבן שבקצפת, הצרה הגדולה מכולם, יפה ניחשתם-איראן.

אז ככה ארה"ב הבטיחה שבמקרה של איום גרעיני היא תספק לנו ביטחון משמע תיכנס באיראן, עכשיו אחרי שלאו"ם איראן לא הסכימה ולרוסיה ולארה"ב ולG8 ולעוד מדינות היא לא הסכימה לקבל מהם שום הסכם לפרוייקט הגרעיני שלה אז עכשיו יש סיבה עוד יותר טובה למה להיכנס באיראן.

כזכור לכם איראן איימה שאם נתקוף את סוריה הם יגנו עליה, כזכור לכם ארה"ב דוחפת אותנו לסוריה ואומרת לנו תתקיפו את סוריה הם אשמים לא לבנון (ברמזים כמובן וגם זה רק בתקשורת) אם כך מצד אחד איראן מאיימת להתקיף אותנו אם נתקיף את סוריה וארה"ב רוצה להתקיף את איראן, אז ארה"ב מגנה עלינו אנחנו מתקיפים את סוריה איראן אותה ארה"ב אותה.

אז נכון שאין מלחמות מתוכננות אבל מה שאמרתי עכשיו זה מאוד מאוד בגדול.

אז את ירדן מצרים עירק תוציאו נשארה סוריה איראן עם סיכוי שגם לבנון תתקוף, מול ישראל ארה"ב וחברותיה, לא יודע אם תיהיה פה מלחמת עולם אבל בקצב שהדברים מתגלגלים להם מלחמה תיהיה.

פורסם

עדיין יש לנו מספיק אטום למחוק גם את כול אירופה

זה לא נכון. ד"א, מעולם לא הכרזנו שיש לנו אטום, ולא ידוע כמה יש לנו. אם היה לנו נגיד 1000 פצצות אטום (אולי מה שצריך בשביל להחריב את אירופה), היינו מכריזים על זה רק בשביל שאיראן וסוריה לא יחשבו אפילו לאיים עלינו מרוב פחד. תחשוב על זה. לא היית מתגרה באריק זאבי (תניח שהוא פסיכופת) או אלי האנה, אבל בסתם בנאדם עם כוח שקול לשלך פלוס-מינוס שאתה שונא מאוד היית מתגרה.

פורסם

The Dom קצת חשיבה לא תזיק הכוונה במשפט הזה זה שפשוט נחזור לתחילת ההיסטוריה לתקופת התנך הכוונה אחרי מלחמת העולם השלישית לא יהיה עולם

פורסם

נשמע מעניין, אתה יודע איפה?

אני לא יודע איפה אבל סבתא שלי קראה וסיפרה לי.

פורסם

ישראל תמיד תהיה במלחמה ...

יהיו תקופות "שקטות" כמובן ,שבזמן ה"שקט" פשוט האויב יאגור כוח .

יצאנו מלבנון , ובשש שנים החיזבללאה רק חימש את עצמו בעזרת אירן סוריה וחבריהם הרוסים .

האויב הגדול של החיילים שלנו בלבנון זה טילי האנטי טנק של הרוסים , שעד עכשיו היו הגורם מספר אחד למות החיילים .

הרוסים לא מכירים בחיזבללאה אירגון טרור , בחדשות הרוסים אף אחד לא פונה אליהם כאל טרוריסטים , אלה כ"מתנגדים" .

הרוסים לא יכולים להגדיר אותם כטרוריסטים , כי אז בעצם הם מוכרים נשק לאירגון טרור ...

כל היעוד של חיזבללאה בצפון היה הוא שבבוא הזמן שאירן תכנס למלחמה נגד ארצות הברית (דבר בלתי נמנע) , חיזבללאה תחזיק את ישראל כבת ערובה של אירן , ובעצם קושרת את ידיה של ארצות הברית .

ישראל לא יכלה לתת למצב שבו תלוי גרזן עם חוט דק מאוד מעל ראשה .

ורק חיכתה לסיבה להכות בחיזבללאה , חטיפת החיילים בעצם זאת שהביאה לה את ההזדמנות הזאת .

נסראללה כנראה חשב שזה יסתיים בעוד איזה חילוף של 2 חיילים בעד 1,000 אסירים כמו תמיד ... אך לא ציפה לתגובה כזאת מצד ישראל .

אני מאמין שברגע ישראל תשמיד את איום החיזבללאה , מתקדמים לשלב הבא :xyxthumbs:

בקיצור המוסלמים חושבים שהם פיתחו פה איזו שיטה חכמה להשמדה ולהשתלטות .

אך לא יודעים שישראל תהיה תמיד צעד אחד קדימה ואף יותר .

הם בחיים לא יצליחו .

פורסם

ומה עם מעצמת העל הכמעט בטוחה הבאה סין?

היא לא מתה על ארה"ב, מאמינה בשלטון מדכא של המשטר, היא לא מדינה חופשית, ויותר קרובה לאיראן בדעותיה מאשר לישראל. מקווה שהיא לא תתערב לרעתנו בעתיד, או שהמלחמה - אם היא בלתי נמנעת - תפרוץ ככה ב-10-15 שנה הקרובות, לפני שהיא תהפוך למעצמת על.

פורסם
  • מחבר

עזוב אותך סין תראה תגרמנים עוד פעם מתחמשים ולאט לאט מורידים תהגבלות שהטילו עליהם ממלחמת העולם השנייה

בקרוב מלחמה בת זונה ! כולם להתגייס !

פורסם

גרמניה באמת אכולת רגשות אשמה. היא מתה מפחד להשתתף במלחמה כלשהי, יתן לה פלשבאקים לתקופת היטלר. מבחינתה כל עוד לא פוגעים בה היא לא תגיב, והיא תפגע בנו רק אם נפציץ את מינכן וברלין. עד אז - היא אפילו בעדנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים