פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים כמה אמור לעלות + - אני יודע שהוא ישן ולפני 3 - 4 שנים עלה באיזור האלפייה, מהו לדעתכם מחיר ריאלי לשלם עבורו ?נכון להיום אני משתמש ב Riva TNT עם 32M אז התייחסותכם בהתאם, תודה
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים הכרטיס שלך גרועה אבל להיום למישחקים גם TI400 גרועה ויותר מיזה ביגלל חוסר תמיכה בDX9 לגמרי יכול להיות שהוא לא יריץ את וסיטה או שיריץ בלי הרבה מהאפקטים הגרפיםלכרטיס מישרדי יש כרטיסים זולים שתומכים בDX9 לכרטיס מישחקים היום אתה צריך משהו הרבה יותר טוב TI400 יכול להיות טוב אם אתה רוצה לשחק במישחקים ישניםחוץ מיזה מה המיפרט שלך ביכלל? (שנוכל לדעת אם שידרוג כרטיס ביכלל יעזור לך)
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים מחבר מה זה אומר שהוא לא תומך ב DX 9 משחק שעובד ב DX 9 לא יעבוד ?המפרט שלי די מאפןAthlon(throton) XP 3100512 pc3200MB של PCCHIPSHD 80G ו - 60Gסתם בא לי להשתדרג קצת ואני קצר בכסף לכן אני קונה משהו יחסית ישן.
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים מה זה אומר שהוא לא תומך ב DX 9 משחק שעובד ב DX 9 לא יעבוד ?המפרט שלי די מאפןAthlon(throton) XP 3100512 pc3200MB של PCCHIPSHD 80G ו - 60Gסתם בא לי להשתדרג קצת ואני קצר בכסף לכן אני קונה משהו יחסית ישן.אין באמת עד כמה שאני יודע 3100 XP מה שכן יש זה מעבד מולחם ללוח אם שהמציאו לו תשם 3100 ובעיקרון הוא הרבה יותר חלשיש לך גם רק 512 מגה זיכרון והיום זה גם לא מספיק למישחקים כבדיםואני מעריך שכל המחשב בנוי על רכיבים גנרים(בלי שם ובהרבה מיקרים לא איכותים)במצב כזה היתי משדרג רק תכרטיס מסך למשהו זול שיכול להפעיל קצת מישחקים ושיתן תמיכה קטנה בDX9 כמו 9550 לדוגמה הוא שקונה מחשב חדש לגמרי ובעינין מישחקים יש הרבה מישחקי DX9 שכן יעבדו אבל אתה תפסיד הרבה מהאפקטים תיראה אני במצב כזה היתי ממליץ לימכור תמחשב בכמה גרושים שתצליח וליקנות חדש ואם אתה לא יכול אז ליכנות כרטיס זול כמו שאמרתי וליחיות אם זה או ביכלל ליקנות PS2 +ציפ ולהריץ אליו צרובים כי חבל לבזבז כסף על מחשב כזה
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים מחבר ידוע לי שהמחשב מאפן ואני לא מתכנן להופכו למכונת משחקים, בשביל זה באמת יש PS ודומיו, אבל בכ"ז כמה שווה כרטיס כזה בערך ?
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים יש לך פה כרטיסים משומשים למכירה-http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?bbstype=offered&cat=7ראיתי אחד שמוכר ב450 שקל וזה מוגזם לדעתייש לך 6200 ב300 וזה מצוין בישבילך לדעתי אם הלוח מתאים לכרטיס (זה AGP אבל יש לוחות שלא תומכים בכל הכרטיסים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.