עבור לתוכן

צריך כרטיס עד 1100 ש"ח שתומך בDX10 ושיכול להפעיל ויסטה

Featured Replies

פורסם

ב VISTA יהיו שני מערכות DX נפרדות - אחת תהיה DX9 לתמיכה בכל המשחקים שכבר יצאו וייצאו בעתיד.. (ימשיכו לצאת לפחות כשנה אחרי צאת DX10).. והשניה תהיה DX10 לתמיכה בתקן החדש ובמשחקים החדשים שיתמכו בו.. (למרות שרובם ככולם יגיעו עם תמיכה בשני התקנים).. המערכת עצמה תתמוך באופן מלא בכרטיסי DX9 . תעשיית המשחקים לא תיפרד לשלום כל כך מהר מכל הלקוחות המרוצים שמחזיקים כרטיסי מסך של DX9.

סוף סוף מישהו שמדבר לעניין. 8)

פורסם
  • מחבר

השאלה מה אתה מחפש להפעיל את אופיס הבא וWIN וסיטה? או מישחקים טובים?

וגם במיקרה השני אתה יכול ליקנות כרטיס דרג בינוני היום ולשדרג שהתמיכה בDX10 תיהיה באמת גדולה

אני ישתמש באופיס החדש של מיקרוסופט ווינדוס ויסטה ובקשר למשחקים לא ממש חוץ מסימס 2 וSPORE שיצא בתחילת 2007

פורסם

אני ישתמש באופיס החדש של מיקרוסופט ווינדוס ויסטה ובקשר למשחקים לא ממש חוץ מסימס 2 וSPORE שיצא בתחילת 2007

אז אתה לא צריך לידעוג ביכלל מהDX החדש

פורסם
  • מחבר

אבל בכל מקרה כדיי לעקוב ולראות אם ויסטה תתמוך ב DX9 ואם לא אני יצטרך לעקב את התכנון שלי לקניית מחשב בעוד שלוש חודשים

מה יותר עדיף לחכות עד שיצא DX10 ולקנות מעבד קונרו במחיר סביר ?

פורסם

אבל בכל מקרה כדיי לעקוב ולראות אם ויסטה תתמוך ב DX9 ואם לא אני יצטרך לעקב את התכנון שלי לקניית מחשב בעוד שלוש חודשים

מה יותר עדיף לחכות עד שיצא DX10 ולקנות מעבד קונרו במחיר סביר ?

וסיטה כן תיתמוך בכרטיסי DX9 (טוב כל עוד לא ידחו אותה יותר)

זה הוכרז כבר מיזמן השאלה זה מישחקים

ולצרכים שלך אתה לא צריך קונרו אלה מעבד כפול ליבה זול כמו 805 לדוגמה וכרטיס סביר כמו 7300 לדוגמה

ולא יותר

פורסם
  • מחבר

קונרו יעזור לי מאוד יש לי עכשיו 160 GB וכל המחשב שלי מפוצץ סרטים תוכנות פוטו נורטון ועוד הרבה ככה שאני צריך קונרו וזה בטוח בטוח בטוח בטוח שDX9 יפעיל ויסטה ממש בטוח ? חחח סליחה שאני מעצבן אותי אני פשוט מפחד שלא יעבוד

פורסם

קונרו יעזור לי מאוד יש לי עכשיו 160 GB וכל המחשב שלי מפוצץ סרטים תוכנות פוטו נורטון ועוד הרבה ככה שאני צריך קונרו וזה בטוח בטוח בטוח בטוח שDX9 יפעיל ויסטה ממש בטוח ? חחח סליחה שאני מעצבן אותי אני פשוט מפחד שלא יעבוד

כן כן כן כן כל עוד זה יצא בזמן ולא עוד שנתים

והתוכנות שאמרתה ביכלל לא כבדות ולא צריך קונרו בישביל זה אלה אם אתה עושה פוסטרים ענקים

או שעובד בתוכנות תלת מימד\עריכת סרטים וכו

פורסם
  • מחבר

למה מתיי צריך לצאת ויסטה לפי מה שאמרו מיקרוסופט

פורסם

למה מתיי צריך לצאת ויסטה לפי מה שאמרו מיקרוסופט

בהתחלת 2007 -(לפחות כרגע) הם דחו כבר כמה פעמים תהשקה וכרגע עדין אין בשוק ביכלל כרטיסי DX10

ומיקרוסופט רוצה לשווק את וסיטה גם כמערכת הפעלה של מישחקים ולהראות תפילטרים של DX10

פורסם
  • מחבר

ומתי פחות או יותר DX10 יצא לשוק

פורסם

ומתי פחות או יותר DX10 יצא לשוק

ביחד אם וסיטה

וכרטיסים תומכים אמורים לצאת לפני וכל השוק מחכה כבר שהנוידה וATI יכריזו על תאריכים רישמים

בקיצור אין תאריך כרגע לכרטיס תומך

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני יחכה עד ויסטה ולכרטיסים החדשים והמארזים החדשים של ג'יגה בית עדיין יהיו ב תחילת 2007 לא יפסיקו לייצר אותם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים