פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים צריך כרטיס עד 1100 ש"ח שתומך בDX10 ושיכול להפעיל ויסטהובבקשה הסברה קטנה מזה DX10 ?
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים וכמה יעלה בערך כרטיס כזה כשיצא? ובעוד כמה חודשים יצא בערך?קרוב לתחילת השנה הבאה.ואי אפשר לדעת עדיין את המחיר.
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים מחבר למה חייבים את ה DX10 מזה בכלל ומה ההשפעות ההשפעות רק במשחקים? או שכדיי לחכות ולקנות מחשב טוב עד שיצא ה DX10?
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים למה חייבים את ה DX10 מזה בכלל ומה ההשפעות ההשפעות רק במשחקים? או שכדיי לחכות ולקנות מחשב טוב עד שיצא ה DX10?אם אתה יכול לחכות, תחכה. תקנה מעבד קונרו במחיר סביר, לוח אם במחיר סביר וכרטיס מסך תומך DX10 - הכי טוב לדעתי.
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים תיראה ההשפעה הגדולה זה במישחקיםוזה לא אומר שמישחקי DX10 לא ירוצו על כרטיס DX9 בהתחלה ואולי ביכלל בשנתים הראשונות עד שרוב השוק יעבור לDX10 אבל זה כן אומר שלא תוכל ליראות חלק מהאפקטים או לחילופים הביצועים יהיו פחותים בכל מיקרה כמו שאמרו אם אתה יכול לחכות אז תחכה ודרך אגב אני מעריך שיהיו הרבה רמות מחירים לכרטיסי DX10 כמו שהיום יש לDX9
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים מחבר ויסטה יפעל טוב על DX9 כי זה מה שמדאיג אותי הוא יפעל עם ביצועים טובים ?
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים ויסטה יפעל טוב על DX9 כי זה מה שמדאיג אותי הוא יפעל עם ביצועים טובים ?כל עוד לא יצא גירסה סופית היא אפשר להיות בטוחים ב100% אבל אלה שבדקו תבטא אמרו שכרטיסי DX9 תומכים במערכת בסדר גמור (חוץ מימישחקים ששם עדין אין דריברים ופאציםכמו בXP )השאלה מה אתה מחפש להפעיל את אופיס הבא וWIN וסיטה? או מישחקים טובים?וגם במיקרה השני אתה יכול ליקנות כרטיס דרג בינוני היום ולשדרג שהתמיכה בDX10 תיהיה באמת גדולה
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים ב VISTA יהיו שני מערכות DX נפרדות - אחת תהיה DX9 לתמיכה בכל המשחקים שכבר יצאו וייצאו בעתיד.. (ימשיכו לצאת לפחות כשנה אחרי צאת DX10).. והשניה תהיה DX10 לתמיכה בתקן החדש ובמשחקים החדשים שיתמכו בו.. (למרות שרובם ככולם יגיעו עם תמיכה בשני התקנים).. המערכת עצמה תתמוך באופן מלא בכרטיסי DX9 . תעשיית המשחקים לא תיפרד לשלום כל כך מהר מכל הלקוחות המרוצים שמחזיקים כרטיסי מסך של DX9.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.