פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים אני צריך תוכנת טורנט טובה ומהירה שמורידה על מקסימום מהירות החיבור.פלוס אם תוכלו לתת לי אתרים עם קישורים להורדות תודה לכל העוזרים.....
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים azureus תוריד ולא תתאכזב...im with u!!!אחלה תוכנה...ניסיתי מלא וזאת נהדרת...רק לוקחת הרבה משאבים מהמערכת
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים אני אישית ממליץ על BITTORNADO, מורידה לי על כמעט 180-190KB לשנייה בחיבור 1.5 ולא לוקחת הרבה משאבים.
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים BitCometAzureusBittornadoשלושתן אחלה.האחרונה לדעתי פחות טובה כי אי אפשר לשמור טורנטים בתור ולהוריד אותם מאוחר יותר..בכל מקרה, הגורם המשמעותי ביותר בסופו של דבר הוא מספר המשתפים המחוברים.
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים ה CLIENT ממש לא משנה , מה שמשנה זה היחס בין SEEDERS ל LEECHERS ומאיזה TRAKER אתה מוריד , תשתמש במה שאתה אוהב ולא דורש המון משאבים אני משתמש ב UTORRENT בגלל שהיא לא דורשת התקנה ומאוד קלה
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים הקליינט ועוד איך שמשנה - אח שלי השתמש ב-BITCOMET וגם ב-UTORRENT ושתיהן תקעו את המחשב כל כמה ימים, זה היה בלתי נסבל לכל הדעות. בנוסף לכך יש אתרים שחוסמים קליינטים מסויימים (כמו למשל את BITCOMET שחוסמים מאחד האתרים האהובים עליי) ולכן עלייך לבחור בקפידה את הקליינט שלך.
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים BITCOMET אכן נחסם ב ST , בגלל סיבות שלא קשורות לאיכות ה CLIENT אלא בגלל שניתן היה לעשות איתו דברים שנוגדים את מהות השיתוף.אם UTORRENT או כול CLIENT אחר עשה לך בעיות ותקע את המחשב שלך , אז אולי חשבת שיש בעיה ב OS שמותקנת אצלך . מכל ה CLIENTS דווקא הכי טובה ויציבה זאת ה UTORRENT המחשב לא מרגיש אותה והיא לא תופסת זיכרון בכלל ואצלי היא עובדת שבועות רצוףושוב , הכול תלוי ב TRACKER וביחס של ה SEED\LEECH[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים יש תוכנות ביטורנט שמכבידותויש כאלה שפשוט לאמכבידה : bitlordלא מכבידה- utorrent
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים utorrent דווקא יכולה להכביד מאוד במקרים מסויימיםלמשל אם מריצים אותה במקביל ל-mcafee personal firewall נוצרת צריכת CPU גדולה מאוד(50-70%)
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים אזורוס כבדה מידי. אני משתמש בUTORRENT. רק µTorrent בשבילי, תודה! לא האזוראוס הזה...פועל על JAVA ותופס חצי מהCPU שלי קבוע.
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים אז שווה לי לעבור מאזורוס ליוטורנט?איך עושים את הU(מיקרו) הקטן הזה בkeypad?(המקשים הנומריים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.