פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים "I'm here to kick ass and chew bubble gum, but i'm all out of bubble gum"תנחשו מאיפה זה?"ALL YOU KIDS" או "AARRGH YURGAN" שבסטריט פייטר 2 ריו כל הזמן אומר ויש גם "A-CHAK CHAK YU-RRGAN"זה היה טוב.WARCRAFT 2:"DABU"
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים "I'm here to kick ass and chew bubble gum, but i'm all out of bubble gum" תנחשו מאיפה זה? זה it's time to kick ass
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מחבר אני מת על הסאונד בתחילת כל משחק של GTA הראשון - כשיש את הזום אאוט מהשחקן והקריין אומר משהו כזה: "!Lorenksefoto".אף פעם לא הבנתי מה הוא באמת אומר....
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים ל- Mafia היה אחד טוב ולעוד הרבה. אבל אחד הכי טובים היה של Prince Of Persia הראשון שעוד עבד אצלי על 286. וכמובן לא בגרסה של הרמקולים של המחשב אלא בגרסה של ה- Speaker הפנימי של המחשב אחחח, היו ימים....
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים אם מדברים על צליל, אז הכי אהבתי את הצליל במשחק נמלולים, כאשר הם עלו לגן-עדן.... אלו היו ימים...
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים Serious Sam: The Second Encounter(When he gets the double shotgun):"Double your gun, double your fun"."הקולות" במשחק Bumpy.The lost vikings- סאונדטראק משובח (ודיאלוגים קורעים).Prehistoric (?) - אני אף פעם לא אשכח את החירחורים של האדם הקדמון בתחילת המשחק (או מה שזה לא יהיה). גם כן, סאונדטראק מעולה.Lotus- סאונדטראק מצויין.
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים נזכרתי בעוד כמה מי שאמר worms אני מסכים איתו לחלוטין ;D היה פעם משחק ישן ישן שקראו לו hexagon משהו כזה להשתלט על השטח אז היה את הצלילים של הפרצופים הכחולים האלה יאללה ונלך על עוד נוסטלגיה היה פעם את הקונסולה "game gear " נדמה לי של נינטנדו (תיקון: סגה) והיה בה את הסוניק הישן ישן משהו תותח הסאונד היה ממכררררררר
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים נזכרתי בעוד כמה מי שאמר worms אני מסכים איתו לחלוטין ;D היה פעם משחק ישן ישן שקראו לו hexagon משהו כזה להשתלט על השטח אז היה את הצלילים של הפרצופים הכחולים האלה יאללה ונלך על עוד נוסטלגיה היה פעם את הקונסולה "game gear " נדמה לי של נינטנדו והיה בה את הסוניק הישן ישן משהו תותח הסאונד היה ממכררררררר rofl סוניק בנינטנדו מה הבא? מאריו במגה דרייב? זאת קונסולה של סגה ו8 ביט זה קקי
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים rofl סוניק בנינטנדו מה הבא? מאריו במגה דרייב? זאת קונסולה של סגה ו8 ביט זה קקי בעעעע אמרתי ששכחתי טוב נו נערוך
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים הימישהו יודע איפה אני יכול למצוא את הסאונד של הפתיחה בוורקראפט 2? פשוט קלאסי...(אל תכתבו גוגל ניסיתי והתייאשתי)תום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.