פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים הימישהו יודע איפה אני יכול למצוא את הסאונד של הפתיחה בוורקראפט 2? פשוט קלאסי...(אל תכתבו גוגל ניסיתי והתייאשתי)תוםגוגלסתם סתםhttp://www.geocities.com/TimesSquare/Castle/5323/war2.midאבל מהדיסק שומעים יותר טוב אחרי הכל זה מידי וכל התקן מנגן את זה אחרתהדיסק הכוונה לדיסק מפעם
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים נזכרתי בעוד משפט גאוני של מינסק מ Balder's Gate II:Just on my sword, evil, cause I won't be as merciful!(האמת שאיך שהוא אומר את זה גם מאוד מצחיק, לא רק המשפט עצמו)
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים הנאום של ה ג'י מאן בפתיחה של האף לייף 2....והצרחות של הזומבים כשהם עולים באש >
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים ^^^^^אתה מכיר את זה שאם משמיעים את הצרחות של הזומבים ברוורס הם צועקים דברים באנגלית?
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים אם אתה יכול להעלות קובץ עם הצרחות של הזומבים לאחור אני אודה לך ;Dשאלה:יש רק מספר מקומות אפשריים בסטיקי?
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים לא...פשוט אין צורך בכל כך הרבה תרדים נעוצים, במיוחד כאשר התרד הזה כבר התחלש
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים תמצאו דרך להקליט את הקול שהזומבים עושיםואז תלכו לרשמקול של ווינדוס או כל דבר אחר ותעשו reverse
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים Kirov Reporting מra2וכשאתה מקבל את הלום בhl תשימו לב איזה צלילה אדיר הוא עושה כשהוא פוגע בריצפה אין כמו בצליל של ה ar2 ב hl2הפגיעה במחסום משטרה ב nfsmw
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים הצליל של החצוצרות בהתחלת באטלפילד אני פשוט חולה על מנגינות עם חצוצרות וראפ עם חצוצרות (אם יש משהו שאוהב ראפ עם חצוצרות וסגנון של t.i שישיג את השיר trap star-young jeezy)
פורסם 2007 במאי 418 שנים הצליל של הפגיון ב- prince of persia sands of time, וגם אני זוכר הרבה ציטוטים מהמשחק. הפרסומות ברדיו של GTA3 ו- Vice City. לאחרונה יצא לי לשחק את warcraft 3 אז גם משם אני זוכר את כל הסאונדים של ה- peons ושל שאר היחידות. איך אפשר לשכוח את הדיבורים של מקס פיין לעצמו? גם השיר מ- prince of persia sands of time יפה (זה שיר בשם time only knows). את המנגינה מ- splinter cell הראשון והשני ואת הקולות של המפלצות בדום 3. אני זוכר גם כן את מה שאמרתם מסטארקראפט, RA2, generals, את נעימת הפתיחה ממאפיה, mohaa, מה עם כמה ציטוטים וקולות מ- popww?
פורסם 2007 במאי 418 שנים תן לי רק להבין את זה... לקח לך יותר מחצי שנה לגבש את העמדה שלך לגבי צלילים ממשחקים שאהובים לך?
פורסם 2007 במאי 418 שנים אני אוהב את הרעש של המטוס הערבי ב BF2 אחריי שמכבים את המנוע הוא עושה רעש כזה ויווישש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.