עבור לתוכן

CALL OF JUAREZ יצא הדמו - נראה מבטיח.

Featured Replies

פורסם

הורדתי אתמול את הדמו הנ"ל אחרי פיקפוק רב במשחק בעל שם כזה (היה נשמע לי כמו נסיון עלוב ליצור משחק עם שם שיהיה דומה לCALL OF DUTY..) ומה אני אגיד לכם, אני כבר מת לשחק במשחק המלא. המשחק (סגנון FIRST PERSOON SHOTER) לוקח אותנו אל איזה אגדה עתיקה לגבי זהב שנקבר באיזה מקום קדום וכל אדם המנסה לחפש אותו מוצא עצמו בסוף מטורף לגמרי.. המשחק מתרחש בתקופת אמריקה הישנה כאשר היו גם אינדיינים בשטח והאמת? לא ממש הבנתי את עניין הדמויות שם כי פעם שחקתי בתור איזה כומר שרודף אחרי הרעים שמנסים להשתלט על העיירה ולשחרר את הפושעים ובאותו זמן גם רודף אחרי בחור ושמו בילי ובמסך אחר שחקתי את אותו בילי (אינדייני) שבורח מהכומר ומחפש איזה בחור/ה ששמו מולי כדי לספר לו את הסיפור.. בשורה תחתונה, נראה משחק מעניין עם גרפיקה מעולה! פירוט גרפי מעולה עם יכולת השפעה על כמעט כל חפץ בעולם ואוירה אוטנתית הגורמת לך להרגיש כאילו אתה נמצא באותה תקופה !! בנוסף הסביבות די פתוחות ודרך הפעולה לגבי הבעיות שיש ממש לא לינארית,לדוגמא: כדי לחסל שני אינדיינים שחוסמים לך את הדרך אפשר להסתנן בחשאיות עד אליהם דרך השיחים ואז לצאת ברגע הנכון ולחסל אותם עם הצלפת שוט (!!) לפנים ואז להמשיך בדרך או שאפשר להסתער אליהם עם סוס דוהר ולברוח משם או לחסל אחד מהם לגנוב לו את הנשק ולחסל את השני עם הרובה וכך הלאה.. מאד נהנתי מהשעה בערך שלקח לי לסיים את הדמו (על רמה בינונית) והמשחקיות שלו השאירה בי הרבה חשק לעוד. מילה אחרונה לגבי הדרישות: דרישות מערכת גבוהות יחסית במיוחד מכרטיס המסך (וכאן נכנסים לתמונה כל בעלי ה X1900XTX) כאשר הפעלת FSAA ו HDR תגרום לכם לראות תמונה מציאותית ממש (לא כמוני עם ה 7900GT.. :'( )

בקיצור - להוריד ולנסות !! ממש מומלץ !! אשמח לשמוע עוד דעות.. :xyxthumbs:

לעיון נוסף: http://www.coj-game.com/

פורסם

תמונות ? ? ?

פורסם
  • מחבר

מה עברה יממה ואף אחד לא מגיב??! חבל חבר'ה.. משחק נחמד מאד - מבטיח !! מומלץ להוריד את הדמו .

פורסם

הורדתי את הדמו לפני כמה ימים והמשחק באמת מעלה את רף הגרפיקה כיום כשכל ההגדרות

עובדות על מקסימום!!! למרות שאני חייב להודות שהמשחק הצליח אפילו להכביד על 1900XT שלי!!!

משחק נראה מדהים אך אני מקווה שהתוצר הסופי יהיה קצת פחות כבד !!!

פורסם

נראה פיס אוף שיט.

פורסם

כע ממש מסכן אתה, 7900GT, רחמנות...

נשמע לא רע, אבל לא ראיתי באתר דרישות מינימום..

האם הוא יעבוד על:

Pentium 4 2.8Ghz Northwood C

MSI 875P Neo

PowerColor Radeon 9800Pro

A-Data 1024Mb Ram

?

פורסם

זה רק אני או שזה נראה לי כמו גירסאת fps של desperados? :P

פורסם

וואלה מה אני אגיד, לא אהבתי.

המשחק רץ כמו שצריך על הגדרות גבוהות, גרפיקה מעולה אבל לא אהבתי את המשחקיות שם, יותר מדי סתמי לטעמי, מצד שני אף פעם לא התחברתי למערבונים אז אולי אני לא כל כך אובייקטיבי פה, בכל מקרה על המשחק הזה נראה לי שאני אוותר.

פורסם

וואלה שיחקתי ודי נהנתי אני מת על משחקי מערבונים אבל הגרפיקה יותר מידי כבדה, אני עם 6600GT שלי מצליח להריץ את זה מינימום (-) וה-FPS בערך על 30...

אבל כשהפעלתי את המשחק בפעם הראשונה הוא שם לי את הגרפיקה הכי יפה והכול נראה ממש אמיתי וריאליסטי אבל כשמורידים גרפיקה וטקסטורות בעיקר אז המשחק מקבל אנטי פוקוס כזה שכל הטקסטורות מוגדלות ונראות מטושטשות וזה נותן הרגשה טיפה מגעילה אבל התרגלתי לזה, סך הכול משחק ממש יפה מחכה למלא...

דרך אגב איזה מנוע זה? נראה שזה סורס...

פורסם

יש לי R9800P בHIGE יש תקיעות בMED המישחק עובד מעולה 30FPS+-. , אבל מישחק מסריח.

פורסם

אני לא חושב שזה סורס, סורס מנוע בכלל לא כבד לעומת המנוע הזה.

פורסם

איך ה-MX440 שלי יסתדר עם המשחק?

פורסם

כמו שפלסטינאי עם רוגטקה מסתדר עם מסוק אפאצ'י.

פורסם
  • מחבר

אלק MX440.. איזה הסחפות.

לי יש 7900GT ב OC והייתי שמח עכשיו דווקא לשחק אותו על X1900XTX כדי להוסיף גם FSAA.. בכל מקרה אני אהבתי אותו . במיוחד עכשיו כשחסרים משחקי FPS טובים בחוץ מגיע המשחק הזה - אני שמח.

פורסם

אז אתם אומרים שלא ילך על ה-MX440 שלי? דווקא שיחקתי ב-Prey לא רע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים