פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים מאחר שאף אחד פה לא עובד במוזילה עד כמה שידוע לי..אז אין תאריך מדויק.אולי תעשה חיפוש באינטרנט ותצצא הערכות...
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים מחבר לא עובדים עם מוזילה? הצחקת אותי.80 אחוז מהמשתמשים בפורום ובכלל נראה לי שבכללי משתמשים במוזילה.
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים מה בדיוק הבעיה בגירסה 1.5.0.6כולם מרוציםתן לו זמן הוא שוחט את ה IE של אקספלורר, לאט לאט
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים לא עובדים עם מוזילה? הצחקת אותי. 80 אחוז מהמשתמשים בפורום ובכלל נראה לי שבכללי משתמשים במוזילה. עובדים במוזילה :
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים לא עובדים עם מוזילה? הצחקת אותי.80 אחוז מהמשתמשים בפורום ובכלל נראה לי שבכללי משתמשים במוזילה.הוא לא יתכוון לזהכיאלו שהחברה מוזילה לא עובדים בא-אבל זה טעות , במוזילה כן יש עובדיםלמרות שזה קוד פתוח
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים הלו חבר'ה..טעןת..התכוונתי שאין פה בפורום אנשים שעובדים במוזילה.לא התכוונלי שאפחד לא עובד עם מוזילה או שאפחד לא עובד במוזילה בכללי...סליחה-טעות-תיקנתי
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים מחבר אה...מצטער שתקפתי ישר , אבל לא ממש הבנתי למה התכוונת , סורי.בכל זאת תודה , אני אנסה למצוא מידע על התאריך בו תצא הגירסה 2.0.מי שמוצא מוזמן לשים באשכול הזה.
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים מה רע ב-Maxthon? אני מרוצה ממנו, מריץ את כל האתרים בלי בעיות.יש הבדל גדול 8)אף אחד לא אמר שMaxthon רעאבל אמרו ש-FF יותר טוב,בגלל הטכנולוגיה- ההרחבות ועוד כל מיני תוספות
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים מה רע ב-Maxthon? אני מרוצה ממנו, מריץ את כל האתרים בלי בעיות. אז תישאר במקסת'ון... מישהו אמר לך לעבור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.