פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים פותח התרד אם אתה מתעקש על הDC תבדוק בכמה BIT עובד הזיכררון (אם הוא על 128BIT אז יש לך DC....מה שאין לך.. )..
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים מחבר לפני שנתיים וחצי לא היו עדיין לוחות עם DC? ואם אין לי דול אז כדאי לקנות 512 בסטיק אחד של 400? איזה אתם ממליצים שיהיה אוברקלוקר לא גרוע.
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים היה גם לפני זה..אבל זה שהלוח שלך שווה 1.90 זה משהו אחר...ועדיפות היא לסטיק של 512MB.....(ששני סטיקים של 256 לא יתנו לך כלום)...ומה התקציב שלך..?
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים מחבר זה לוח טוב מאוד לעומת מה שמנסים לדחוף לך בחנות מחשבים לאז הוא היה מצויין עובדה שאין לי איתו בעיות כרטיס קול מובנה טוב מאוד מקבלים איתו אינטרנט סקיוריטי של נורטון וכו.. והוא עלה אז איזה 900 שקל לפני 3 שנים ומשובקשר לתקציב אל תביא לי משו יקר של CORSAIR או משו כזה אלה משהו רגיל אבל שיהיה אפשר לעשות איתו אוברקלוק אבל לא מיוחד לאוברקלוקכי מי שקונה תזכרונות האלה 512 זיכרון ב 1000 שקל בשביל אוברקלוק או שהוא דפוק או שהוא טחון
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים אם אתה מחפש "משהו רגיל" אז תיקח זיכרון VALUE וזהו...(זיכרון ממוצא שלא מיועד ממש לOC)...שוב מה התקציב....
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים זה לוח טוב מאוד לעומת מה שמנסים לדחוף לך בחנות מחשבים לאז הוא היה מצויין עובדה שאין לי איתו בעיות כרטיס קול מובנה טוב מאוד מקבלים איתו אינטרנט סקיוריטי של נורטון וכו.. והוא עלה אז איזה 900 שקל לפני 3 שנים ומשובקשר לתקציב אל תביא לי משו יקר של CORSAIR או משו כזה אלה משהו רגיל אבל שיהיה אפשר לעשות איתו אוברקלוק אבל לא מיוחד לאוברקלוקכי מי שקונה תזכרונות האלה 512 זיכרון ב 1000 שקל בשביל אוברקלוק או שהוא דפוק או שהוא טחון ערכת השבבים אינה תומכת ב-Dual Channelזה לא משנה אם עכשיו תגיד שהלוח עושה OC ולקחת P4 1.4 Williamette ל-6.7GHz
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים משחקים וכו הנפח מנצח עדיף 1G....אם זה לשימוש ממוצע..(אינטרנט וכו) אז ה512 עדיף...
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר טוב ויש לי שאלה בקשר לאוברקלוק שעושים לזכרונות אז מה ממהירים את ה תזמונים CL את ה MHZ או את הנפח?
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר אה רק את זה ניתן להעלות נגיד 400 ל 533 או שזה כבר ddr2 ו400 זה המקסימום ב ddr1?
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים 400MHz זה ממש לא המקסימום בDDR1....(יש גם 600+)....ובעיקרון שאתה עושה OC אתה מעלה את התדר (MHZ).....אבל התיזמונים גם חשובים..ככול שהם יותר הדוקים יהיה קשה לזיכרון לעמוד בתדר גבוה....(תעיין בסטיקי קצת)...
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר טוב ועם value אפשר לעשות אוטברקלוק לכמה בערך? ומה יותר עדיף לאוברקלוק corsair או kingston או בגירסאת value הרגילה
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים שניהם מגיעים עם כ"כ הרבה צ'יפים אפשריים שאתה יכול להמר ויהיה לך יותר סיכוי לזכות
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר המוכר הראה שהצ'יפים של corsair מגיעים עם צ'יפים של corsair גם רואים שכתוב corsair על השבבים השחורים על הזיכרון אילו צ'יפים טובים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.