עבור לתוכן

שילוב זכרונות כיצד?

Featured Replies

פורסם

פותח התרד אם אתה מתעקש על הDC תבדוק בכמה BIT עובד הזיכררון (אם הוא על 128BIT אז יש לך DC....מה שאין לך.. ;))..

• תגובות 38
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לפני שנתיים וחצי לא היו עדיין לוחות עם DC? ואם אין לי דול אז כדאי לקנות 512 בסטיק אחד של 400?

איזה אתם ממליצים שיהיה אוברקלוקר לא גרוע.

פורסם

היה גם לפני זה..אבל זה שהלוח שלך שווה 1.90 זה משהו אחר...

ועדיפות היא לסטיק של 512MB.....(ששני סטיקים של 256 לא יתנו לך כלום)...

ומה התקציב שלך..?

פורסם
  • מחבר

זה לוח טוב מאוד לעומת מה שמנסים לדחוף לך בחנות מחשבים לאז הוא היה מצויין עובדה שאין לי איתו בעיות כרטיס קול מובנה טוב מאוד מקבלים איתו אינטרנט סקיוריטי של נורטון וכו.. והוא עלה אז איזה 900 שקל לפני 3 שנים ומשו

בקשר לתקציב אל תביא לי משו יקר של CORSAIR או משו כזה אלה משהו רגיל אבל שיהיה אפשר לעשות איתו אוברקלוק אבל לא מיוחד לאוברקלוק

כי מי שקונה תזכרונות האלה 512 זיכרון ב 1000 שקל בשביל אוברקלוק או שהוא דפוק או שהוא טחון

פורסם

אם אתה מחפש "משהו רגיל" אז תיקח זיכרון VALUE וזהו...(זיכרון ממוצא שלא מיועד ממש לOC)...

שוב מה התקציב....

פורסם

זה לוח טוב מאוד לעומת מה שמנסים לדחוף לך בחנות מחשבים לאז הוא היה מצויין עובדה שאין לי איתו בעיות כרטיס קול מובנה טוב מאוד מקבלים איתו אינטרנט סקיוריטי של נורטון וכו.. והוא עלה אז איזה 900 שקל לפני 3 שנים ומשו

בקשר לתקציב אל תביא לי משו יקר של CORSAIR או משו כזה אלה משהו רגיל אבל שיהיה אפשר לעשות איתו אוברקלוק אבל לא מיוחד לאוברקלוק

כי מי שקונה תזכרונות האלה 512 זיכרון ב 1000 שקל בשביל אוברקלוק או שהוא דפוק או שהוא טחון

ערכת השבבים אינה תומכת ב-Dual Channel

זה לא משנה אם עכשיו תגיד שהלוח עושה OC ולקחת P4 1.4 Williamette ל-6.7GHz

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז מה עדיף 1 ג'יגה שיעבוד על 266 או 512 על 400?

פורסם

משחקים וכו הנפח מנצח עדיף 1G....

אם זה לשימוש ממוצע..(אינטרנט וכו) אז ה512 עדיף...

פורסם
  • מחבר

טוב ויש לי שאלה בקשר לאוברקלוק שעושים לזכרונות אז מה ממהירים את ה תזמונים CL את ה MHZ או את הנפח?

פורסם

תדר

שנמדד ב-MHz

פורסם
  • מחבר

אה רק את זה ניתן להעלות נגיד 400 ל 533 או שזה כבר ddr2 ו400 זה המקסימום ב ddr1?

פורסם

400MHz זה ממש לא המקסימום בDDR1....(יש גם 600+)....

ובעיקרון שאתה עושה OC אתה מעלה את התדר (MHZ).....

אבל התיזמונים גם חשובים..ככול שהם יותר הדוקים יהיה קשה לזיכרון לעמוד בתדר גבוה....(תעיין בסטיקי קצת)...

פורסם
  • מחבר

טוב ועם value אפשר לעשות אוטברקלוק לכמה בערך? ומה יותר עדיף לאוברקלוק corsair או kingston או בגירסאת value הרגילה

פורסם

שניהם מגיעים עם כ"כ הרבה צ'יפים אפשריים שאתה יכול להמר ויהיה לך יותר סיכוי לזכות

פורסם
  • מחבר

המוכר הראה שהצ'יפים של corsair מגיעים עם צ'יפים של corsair גם רואים שכתוב corsair על השבבים השחורים על הזיכרון אילו צ'יפים טובים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים