עבור לתוכן

יצא הדמו של Company of Heroes כרגע ב fileplant

Featured Replies

פורסם

מה??? זה משחק אסטרטגיה??? זה לא נראה כךבתמונה בכלל! זה נראה כמו יריות מגוף שלישי

• תגובות 41
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה כמו עירבוב של אסטרטגיה עם FPS =\ בכל מיקרה לפי התמונה הגרפיקה נראת זוועה =\ :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

נראה כמו עירבוב של אסטרטגיה עם FPS =\ בכל מיקרה לפי התמונה הגרפיקה נראת זוועה =\ :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

אם כבר אסטרטגיה וגוף שלישי לא .. ?

ניסו את זה כבר, לא הצליח. צריך להשאר עם אחד מהשתיים

בטח גם זה קקי

פורסם

רק אסטרטגיה.

בכל מקרה,היוזר שלך הוא בתשלום או חינמי? :s05:

פורסם

המשחק משתמש במנוע גרפי משופר של Warhammer שהיה משחק אסטרטגיה לא רע ובעל גרפיקה טובה, בכל מקרה יש למנוע שיפורים בפיסיקה ובכל המודלים, ומי שראה סרטונים של גיימפליי יכול להסכים שהמשחק נראה מצוין.

פורסם

יש לינק להורדת הדמו? ולמה אין בgamershell?

פורסם

זה לא דמו זה בטא פתוחה נראה לי.

פורסם

אל תורידווווווווווווווווווווווווו תחראאאאאאאאאאאא הזההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ! לא בגלל שהוא לא יפה,בגלל שזה תוקע תמחשב (הקובץ install.exe) עשיתי 14 ריסטים כיביתי תמחשב אולי איזה 6 פעמים והמחשב עולה לאט אחרי זה..(אחרי כל ריסט)אתה לוחץ על ההתקנה פעמיים וישר אחרי זה אתה יכול לראות ב TASKMENEGR שישר הפעולה אינה מגיבה!!!ואז זה סוגר את המשימה EXPLORER.EXE כוסעמק שונא את זה!קיצור לא עובד+תוקע תמחשב.

עכשיו אני צריך עצה טובה איך למחוק תקובץ הזבל הזה??כל מה שאני עושה איתו (לחצן ימני/לחיצה כפולה/העתק/גזור) תוקע את המחשב.

פורסם

Warhammer גריפיקה טובה??? התקנתי את זה לפני שבוע כי לא שיחקתי בזה ואמרו שזה משחק יפה אכן זה משחק נחמד אבל גרפיקה מסריחה האנשים מקרוב נראים כמו קוביות מצויירות וזה על ה high שלא נדבר על זה שיש מגבלה של חיילים שזה גם משהו מעפן במשחקי אסטרטגיה

פורסם

לא יודע לפי הסרטונים המשחק נראה טוב, וגם לפי כל כתבות הבקרוב שעשו עליו באתרים השונים, בכל מקרה לא שופטים כמוב ןמשחק על פי זה וצריך לשחק בו באופן מעשי.

מוריד עכשיו על 450 , נשאר עוד 40 דקות ונבוא עם רשמים.

פורסם

לא יודע לפי הסרטונים המשחק נראה טוב, וגם לפי כל כתבות הבקרוב שעשו עליו באתרים השונים, בכל מקרה לא שופטים כמוב ןמשחק על פי זה וצריך לשחק בו באופן מעשי.

מוריד עכשיו על 450 , נשאר עוד 40 דקות ונבוא עם רשמים.

לא קראת את מה שכתבתי??

פורסם

אפשר להגיב יפה ולא בהתלהמות וילדותיות עם אלף אותיות, 14 ריסטים לא נראה לי שעשית, נראה אצלי איך יעבוד.

עריכה: וכמו שחשבתי מתקין אצלי בלי בעיות, פותחים את הקובץ הגדול עם ראר לתיקיה, משם מתקינים רגיל.

פורסם

התלהמות וילדותיות?רשמתי שיהיה בולט וחשבתי שאני מנסה לעזור פה לאנשים.אתה מתנשא ואתה על ..

פורסם

אם רוצים שמשהו יבלוט מדגישים אותו.

בכ למקרה המשחק פשוט מדהים!, רץ אצלי חלק על הגדרות הכי גבוהות עם פילטרים ורזולוציה של 1280X1024.

גרפיקה פשוט מהממת, המון אספקטים חדשים שלא היו במשחקי אסטרטגיה עד עכשיו, בהחלט נראה מרשים וגם נשמע כך, לא הספקתי להביא תמונות כי אני בדיוק צריך לזוז אבל שאני אחזור בבוקר אז נעבוד על זה, בקיצור, אהבתי!

פורסם

משחק אדיר ברמות!משהו מטורף לגמרי,הגראפיקה סוף הדרך ועוד אחת עם פיזיקה מרשימה.כל התמונות שראיתם וצחקתם על המשחק..חחחחחחחח זה מקרוב כי עשו זום עם המצלמה..תתרחקו הרבה תחשבו איזה פירוט.המשחקיות ממש ממש יפה.משחק האסטרטגיה ההבא שלי.

עריכה:ד"א מישהו יודע מה התאריך יציאה שלו?הסתכלתי באתר של THQ [המפתחים] רשום "ניתן להשגה עכשיו".

נשמע לי קצת מוזר שזה כבר יצא מלא לחנויות שמביאים לנסות BETA של אונליין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים