פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים שלום לכולם,אני מעוניין לקנות HD חדש של עם 250GB של חברת Western Digital1. יש לי את ה- Motherboard הבא: Asus P4S533-VM שאני לא חושב שהוא תומך ב- SATAמה הן האופציות שלי במקרה הזה? האם עלי לוותר על הקניה אם שיש מתאמים בין SATA ל- IDE.האם יש דרך אחרת לחבר את ה- HD למחשב?2. האם כדי להשתמש ב- 250GB עלי לשדרג את ה- windows Xp מ- Service Pack1 ל- Service Pack2?תודה.
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים יש לך 2 אופציות:א) לקנות את גירסת ה IDEב) לקנות בקר SATA שיושב לך על ה PCI2) כן.
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים מחבר תודה על התשובה.האם הכוונה היא, פרט לקניית ה- HD, אני קונה כרטיס PCI שהוא בקר SATA? איפה קונים דבר כזה ומה אני צריך לבדוק ב- Motherboard בכדי להבטיח שהחיבור יעבוד?תודה.
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים עצה ממני אלייך תבדוק איזה דגם אתה קונה מכייון שבכמה דגמים בהתליך הייצור החיישן יצא תקולאצלי למשל הוא לא נותן קריאה של טמפ' כמו שצריך.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים לי יש במפרט בקר שכזה, קצת יקר לעומת כאלו שהם פשוטים יותר.יש כאלו יותר זולים, אני הייתי הולך על PROMISE מכיוון שזו חברה בעלת שם עולמי לבקרים כאלו.וכן, כל בקר כזה יעבוד אצלך מאחר ואילו בקרים שיושבים על הסלוט של ה PCI.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.