עבור לתוכן

nVIDIA משיקה את הQuadroPlex 1000 - יחידות עיבוד גראפי חיצוניות.

Featured Replies

פורסם

The Quadro Plex 1000 is available in a 3U rackmount or desktop configurations. Performance capabilities of Quadro Plex 1000 systems is rated for up to 80-billion pixels/sec, seven billion vertices/sec, resolutions up to 148 megapixels on 16 synchronized digital output channels and eight HD SDI channels. Three models of varying performance capabilities are availableModel I, Model II and Model III

nVIDIA משיקה את הQuadroPlex 1000, יחידות עיבוד גראפי חיצוניות המציעות את הכוח הנוסף למקרה שנזקקתם לאחד. :)

היחידות מגיעות במארזי 3U ומציגות מערך SLi מרשים של כרטיסי nVIDIA Quadro FX 5500 / 4500X2 / 5500 SDI.

2206_large_QuadroPlex.png

2207_quadroplex_front.jpg

הכתבה המלאה.

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3611

פורסם

באמת שנראה מדהים, בעיקר העיצוב ;D ;)

מה, הכרטיסים הנוחכיים לא מספיקים??

פורסם
  • מחבר

באמת שנראה מדהים, בעיקר העיצוב ;D ;)

מה, הכרטיסים הנוחכיים לא מספיקים??

מדובר בדור קיים של יחידות עיבוד, פשוט במידה ומערך SLi לא מספק אותך (תחת עיבודים מורכבים באמת יש צורך ביותר) אז אפשר לחבר יחידה חיצונית אל המחשב!

שימו לב שאפשר לחבר זוג יחידות אל מחשב בודד. ;)

פורסם

2 ג'יגה!

נראה מאוד חביב

פורסם

אפשרות ל64 AA , נחמד נחמד :beerchug:

פורסם
  • מחבר

2 ג'יגה!

נראה מאוד חביב

אכן 2 גיגה זיכרון פעיל ליחידה החיצונית.

כפי שאתה רואה לפי החלוקה של הזיכרון לכל יחידת עיבוד! ביחידה הראשונה מדובר בזוג כרטיסים במערך SLi וכל אחד מהם מכיל 1 גיגה זיכרון, ביחידה השניה מדובר בזוג כרטיסים מרובי ליבות (בדומה לnVIDIA GeForce 7950GX2) שכל ליבה משתמשת ב512 מגה זיכרון (סך הכל 4 ליבות), וביחידה השלישית בדומה לראשונה זוג כרטיסים במערך SLi וכל כרטיס מכיל 1 גיגה זיכרון.

פורסם

אני יודע שזה הכרטיסים של הדור הנוכחי, אבל השאלה שלי הייתה אחרת, כרטיס אחד או 2 לא מספיקים?

כי ממה שהבנתי, הכרטיסים מיועדים אך ורק לראות את מהלך העבודה, ואין לזה שום קשר לרנדור הסופי.

פורסם

מדהים. אין מילים מענייו מלati יש להגיד על זה

פורסם

:s07: חבורת מטומטמים. סדרת ה QUADRO היא סדרה של כרטיסים גרפיים מאוד אבל מאוד יקרים לעיצוב בתלת מימד.

אין סיכוי שהמשתמש הממוצע יכול להרשות לעצמו כרטיס בודד אפילו.כאן

פורסם

מעניין איך כרטיסי הQUARDO במשחקים

אני מדבר על הכרטיסים שעולים 30 אלף שקל.

מאוד מעניין אותי ;D

פורסם

מעניין איך כרטיסי הQUARDO במשחקים

אני מדבר על הכרטיסים שעולים 30 אלף שקל.

מאוד מעניין אותי ;D

לא משהו להתגאות בו....לא ממש מתאימים למשחקים...יש לי חבר עם קווארדו 5xxx

פורסם

גם כן כרטיס ב17000 דולר

פורסם

אהבתי את העיצוב של המארז, זהו. :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים