פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים פשוט, הלוחות של אינטל ידועלים כגרועים בOC.לוחות האם של Intel "מעודנים" באפשרויות הOverclock, לא משהו שעדכון Bios לא יכול לתקן.למרות שלוחות "Bad Axe" רבים הפסיקו לפעול לאחר Overclock רציני (ואני לא מדבר על לוחות שרופים).
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מזה משנה אתה רוצה להגיד לי שאתה רואה סיני ורואה טיוואני אתה מבדיל ועם איזה קירור המטורף עשה את זה???טייוואנים = סינים. קצת הסטוריה על קום מדינת טייוואן לא תזיק...
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים פשוט, הלוחות של אינטל ידועלים כגרועים בOC.לוחות אינטל לא מאפשרים בכלל OC (שזה כל לוח עד ה-Bad Axe)או שמאפשרים OC מינימלי (Bad Axe)או שצריכים מוד כדי לתת אופציות ל-OC נורמלי (Bad Axe)
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים ולשאלה המתבקשת:אם אינטל לא מעודדת OC (כמו שאנחנו יכולים לראות בבירור לפי הלוחות שלה) אז למה היא מוציאה מעבדים עם מכפלות פתוחות??לפי אינטל למה מיועדת המכפלה הפתוחה אם לא לOC?
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים אז מה יבדל את ה-XE מהשאר?אינטל מודעת לעובדה ש-99% מרוכשי ה-XE לא משתמשים בלוחות שלההיא אפילו לא מנסה לשנות את זה
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים ולמה לה? שיש לה מעבדים מטורפים כאלה , אין לה מה לחסום את המכפלה הפתוחה...כמו הסיפור עם ה FX...
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים ולמה לה? שיש לה מעבדים מטורפים כאלה , אין לה מה לחסום את המכפלה הפתוחה...כמו הסיפור עם ה FX...משחק ה"לי יש יותר גדול" ו"המעבד שלי יותר חזק" ו"עם LN2 המעבד שלי יותר חזק"
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים משחק ה"לי יש יותר גדול" ו"המעבד שלי יותר חזק" ו"עם LN2 המעבד שלי יותר חזק"למען האמת המשחק הוא "לי יש יותר קטן".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.