פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים הוא לא מסין, הוא מטיון.מזה משנה אתה רוצה להגיד לי שאתה רואה סיני ורואה טיוואני אתה מבדיל ועם איזה קירור המטורף עשה את זה???
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מזה משנה אתה רוצה להגיד לי שאתה רואה סיני ורואה טיוואני אתה מבדיל ועם איזה קירור המטורף עשה את זה???כן.LN2.
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מזה משנה אתה רוצה להגיד לי שאתה רואה סיני ורואה טיוואני אתה מבדיל בוודאי אחרי שאתה שואל אותו
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים בוודאי אחרי שאתה שואל אותו הם למען האמת כהים יותר ובעלי תוי פנים גבוהים בדומה לויטנאמים ופליפינים.
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מזל שאין בארץ פרסקוטים בתדרים שכאלו, זה היה מחייב את הפעלת רידינג מחדש.הרגת אותי, אני בריצפה !ומה זה LD2 ? זה הצינור הזה ? קרח יבש ?איפה יש הסבר על זה מישהו יודע ?
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים לא LD2 אלא LN2חנקן נוזלי, יש על זה פיסקה ב-Wikipedia האנגלית תחת LN2 (מפנה לדף על חנקן בכלליות, בו יש פסקה על חנקן נוזלי)
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים רגע זה חומר נדיף לא ?כלומר משתמשים זה מקרר וזה נעלם ?מה העלות של דבר כזה ?וקירור גז לא עדיף ?
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים LN2 = LIQUID N2 N2 זה חנקן החנקן עצמו לא עולה הרבה (אני קניתי כמה ליטרים -לפרויקט בפיזיקה, לא לOC ) אם אני זוכר היטב עלה לי 5דולר ומשהו לליטר מה שהבנתי שעולה הרבה זה כל המערכת עצמה
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים אכן החומר נדיףהעלות הגבוהה היא של הכלי שבו מאחסנים את החנקן הנוזלי, ושל הכלי שיושב על המעבד ובו שמים את החנקן הנוזליכמובן שחייבים לדעת מה עושים ולבודד היטב את כל האיזור עם חומר בידוד מתאים (בד"כ ספוג קשיח)
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים מדובר בסיבוך לא קטן להשתמש בLN2, מעבר לזהירות הרבה של העברת החומר מכלי לכלי כשמעוניינים לרכוש כמויות גדולות נחוץ אישור. :-Xהעלות של Tube בסיסי נמוכה מאוד! צינור נחושת (אין בעיה רצינית למצוא ישנים) + פלטת נחושת (גם אפשר למצוא פלטה ישנה) + ריתוך (משלמים לרתך כמה עשרות שקלים על הריתוך) + ערכת Lap (עולה כמה עשרות שקלים).ובקשר לשאלה שנכתבה פה, אם לא מדובר במערכת Cascade שמגיעה ל200 מעלות מתחת ל0, עדיף LN2.
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים איך הם עושים את זה על לוחות של אינטל, איך.לא הבנתי את השאלההתכוונת לאיך הם מרכיבים את זה על הלוח?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.