עבור לתוכן

עזרה בהחלטה על עתיד מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי מחשב כשנתיים, אני מרוצה מאוד ממנו חוץ משני דברים, האחד הוא כמות הזיכרון [512 לא ממש מספיקים] והשני הוא החום והרעש שנוצרים מהמאוורר

המפרט שלי הוא

[table]

[tr]

[td]מעבד[/td]

[td]PRESCOTT 3.0GHZ 800Mhz FSB 478[/td]

[/tr]

[tr]

[td]לוח אם[/td]

[td]ASUS P4P800 SE[/td]

[/tr]

[tr]

[td]זיכרון[/td]

[td]GEIL GOLDEN DRAGON 2x256MB[/td]

[/tr]

[/table]

אז, כמו שאמרתי המחשב מריץ את מה שאני מעוניין בו בצורה מאוד יפה ואני מרגיש די בנוח עם הביצועים

אבל בעיית החום והרעש מטרידה אותי מאוד, החדר שלי לוהט והתלבטתי מה כדאי לי לעשות

חשבתי על למכור את הרכיבים ולקנות איזשהו מעבד AMD, רק שבבדיקות שעשיתי גיליתי שברוב מעבדי ה AMD שיש טמפרטורות העבודה לא שונות בהרבה מאשר הפרסקוט, אלא אם כן ישנו פתרון אוורור רציני.

אז חשבתי שאולי בכלל עדיף לקנות מאוורר רציני ולקנות תוספת זיכרון במקום להחליף את כל המערכת. כמובן, אין לי מושג אם המאוורר הפוטנציאלי יתאים גם לשאר סוגי המעבדים [אלו של AMD וה CORE 2]

עוד נקודה שאני נתלה בה היא שבעתיד ככל הנראה אני אהיה מעוניין ב CORE 2 אז למה לי להשקיע הרבה כסף במערכת זמנית ביותר

אשמח נורא לעצתכם ודעתכם בנושא.

תודה מראש, מתי.

פורסם

זה הכל שאלה של תקציב , ומצב המזומנים הזמינים.

פורסם
  • מחבר

הוצאה מקסימלית של 600 [כמובן אם עדיפה האופציה של מכירה אז מלאי המזומנים יהיה בסביבות ה 1600 אני מקווה]

פורסם

איזה כרטיס מסך יש לך?

פורסם
  • מחבר

יש לי radeon 9000 pro והוא בהחלט מספיק לי

הצרכים שלי הם עיבוד מידע ותיכנות

פורסם

הכי הגיוני זה להכניס שתי סטיקים חדשים של 512 ולקנות קירור...

הקירור חובה אבל אני מניח שהזכרונות שלך הם רק DDR ואתה אומר שתרצה בעתיד לקנות מערכת חדשה אז יהיה קצת חבל לקנות ג'יגה זיכרון שלא ימשיך איתך...

יש אפשרות שתקנה עוד שתי סטיקים זהים של 256 ואז יהיו לך 4, מן הסתם זה לא הכי אידיאלי אבל זה יעשה לך את העבודה בזמן הקרוב וגם יחסוך כסף.

אחרי חיפוש קצר מצאתי אותם בלוג'יק:

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2491

פורסם
  • מחבר

איזה קירור היית ממליץ לקנות?

אין לי בעיה עקרונית לקנות משהו במחיר יחסית גבוה אם אני אדע שהוא יוכל להמשיך איתי הלאה למעבדי העתיד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים